1. Évad. 3. Rész:

48 0 0
                                    

2031. Szeptember 2. Kedd.
Kanada Állam, Winnipeg.
20:10.

Travis

(...)
Travis titkolsz előlem valamit? nyenyenye! Pfu eeezt túlságosan is eltúloztam nem? Nem fura ez, hogy ilyeneket gondolok Jackről? Sose voltam még ennyire komoly. Nem volt még rá okom. Eddig egy álom világban éltem, ráadásul csukott szemmel, most meg felelős vagyok egy kis életért, de ez az én döntésem volt. Jack nem fog megérteni ahhh. Inkább felejtsük el őt, túléltük, most már pihenni kéne, holnapra pedig kitalálok valamit... 

- Jamie? Szeretnél lefeküdni? Nekem még házit kell csinálnom. - Tettem az asztalomra, most már csak nem ugrik rám. Jah...első nap, első óra matek, és baszdmeg házit adott! Nem normális!

- Nem akarok lefeküdni. Nézhetem inkább, hogy mit csinálsz Travis? - Hasalt rá a telómra.

- Ömmm...Persze, nézheted. - Mosolyogtam rá. Pár perc sem telt el, de már most nem értettem a matekot! Hogy lehet ilyet feladni?! Hallgasd!

- Jamie, ezt te érted? Mi az a szinusz érték, ha ismerjük a háromszög bármely két szögét, és egy oldalát, kiszámíthatjuk a háromszög hiányzó oldalait? Szóval az egyenlő 80000 koszinusz? Hm?...Jamie? - Pillantottam a telómra. Jééé elaludt, észre se vettem, jó hamar el szundított, mondjuk én is el tudnék most aludni. Felnyaláboltam, és befektettem az ágyamba. A Spongebobos párnámra, és a macim mellé, van még pár cuki cuccom. De aranyooos! Mintha ő is játék lenne. Betakargattam, fel kapcsoltam a menő lila led világításomat, így már fasza. Ahhh...hátha mára vége az izgalmaknak. Jó ennyi házi elég is lesz, rajzot most nincs kedvem csinálni. Megyek zuhanyozni, gondoltam magamban, de rezgett a telóm, Randy az...hív...felvegyem? Mit akar ilyenkor?

- Hali Randy. - Szóltam bele halkan a telefonba. Tuti arról fog kérdezni, hogy hova lettem a suliból? Az első nap.

- Csááá Travis! Hallod, te hova tűntél a suliból ember? - Kérdezte viccesen. Tudtam én.

- Én? Ja...izé, rosszul lettem...vagyis nem éreztem jól magam, tudod még nem igazán vagyok toppon. Elkéredzkedtem aaa szünetben. - Feküdtem az ágyamban halkan.

- Komoly? Na de jobban vagy már? Esetleg átmenjek dumálni haver? Elmondod a címet és már megyek is. - Erősködött, még csak az kéne!

- Jobban, persze...ne, dehogy, már késő van, szerintem pihenek. Nem gond haver? - Ijedtem meg egy másodpercre.

- Okééé haver, holnap...azért...jössz suliba ugyeee? - Kérdezte.

- Ja valszeg, igen megyek. Ne aggódj, jobban vagyok már. - Harapdáltam közben az ajkamat feszülten.

- Oké, jól van akkor, holnap taliii, vigyázz magadra! - Tolta túl a beszélgetést.

- Persze, te is...jó éjt, szia! - Köszöntem kínosan.

- Jó éjt, csá bro! - Tette le a telefont, és vettem egy nagy levgőt. Basszus...kalapál a szívem. Ha Randy át jött volna pfuuu. Nem akarok holnap suliba menni, kérdezgetni fognak a tanárok is, ha Jack ezt megtudja nekem végem! Jó egy igazolatlan még belefér. Most kell egy zuhany, talán kitisztul a fejem...

Miután Jack kiment a szobámból, nem is jött vissza, fogalmam sincs mit csinál? Biztos takarít, vagy a melóval van el foglalva, vagy megtalálta a sulis papírjaimat, és azokat töltögeti ki. Magamnak is kitölthetném, de kell az aláírása. Randy hívása után, muszáj volt zuhanyoznom, és ennem végre. Dobtam össze egy szenyát. Jack...nem tudja, hogy vega vagyok, szóval csitt! Hosszú volt a mai nap. Jamie sikeresen elaludt, Jack akciója után pláne, meg úgy unblock, az egész nap után, vagy a matek leckével altattam be az előbb, nem nagyon képzelném magam a helyébe, érted? Szóval, igen ja...Jack meg a szokásos. Morog mindenért, pedig nem is csinálok semmit! Még jó hogy kiment, mielőtt még mérgesebb lett volna. Pedig...éppen arra számítottam, hogy be fog járkálni hozzám, hogy még nagyobb rendet csináljon, vagy hogy beszéljen velem valahogyan. Hah...úgy tűnik hogy nem, talán megúsztam?

JamieWhere stories live. Discover now