2. Rész - Vissza a jelenbe

27 1 0
                                    

Dímenzónia, 5515. Február 19-e. Reggel 5 óra. Requáliában egy ismerős utcában.

Hüvös reggelre virradtunk, a nap még csak kikandikált a horizont felöl, az utcák még csendben honoltak, bár egy-két éjjeli bagoly vagy korán kelő már-már kezdett kikandikálni ablakaikon. A 23.-as házban az egyik szobában már égett a villany, igaz még csak most ébredezett, de főhősünk úgy gondolta készen áll a napra.

Kócos rózsaszín haját összefogta, bár igaz az csak a válláig ért. Égszínkék szemei alatt kisebb karikák voltak, bőre, mint a frissen hulott hó. Macska füleit fáradtan ide-oda mozgatta, hallgatta a reggeli nyugodságot, miközben a takaró alól füleihez passzoló fehér cicafarok is egyszer-egyszer előtűnt.

Bágyadtan az órájára nézett, majd miután látta hogy ideje felkelni.... visszadölt még a szokásos "áh. Még belefér 5 perc"-ére.

Asztalán hatalmas kupleráj uralkodott. Mindenféle vázlatok, rajzfüzetek, kristályok szétdobálva az asztalon. A falakon különböző rajzok, dekorációk és fénykepek voltak felragasztgatva.

Az ajtón egy 5 perc után halk kopogás hallatszot, mire szuszákoló főhősünk csak elmotyorgott egy "szabad"-ot. Az ajtó lassan, résnyire kinyílt, majd egy kis fiú állt az ajtóban. Kócos koromfekete haja belelogott a szemébe, kezében egy kis aranyos plüss farkaskát szorongatott. Rózsaszín macskadémonunk felemelte a fejét, majd a fényviszonyoktól macskásan összeszűkült kék iriszeit, a kis ember gyerekre irányította.

- Mi a baj Cody? -kérdezte halkan, szinte már suttogva. A kisfiú odabotorkált a lány ágyához, miközben mehdörzsölte szemeit.

- Claire ébresztőjére ébredtem. -motyogta a kisfiú, a lány pedig megsimogatta a fejét.

-Semmi baj prücsök. Majd szólok Claire-nek hogy vegye halkabbra, rendben? -kérdezte a lány mosolyogva, Cody elmosolyodott, majd elkezdett bólogatni.

- Na de csipirc vissza aludni - mondta a rózsaszín hajú démon. Cody-nak nem kellett kétszer mondani visszaszaladt a szobájába. A lány mosolyogva utána nézett, majd felkelt és bement a mosdóba, hogy elkészülhesen a nap váratlan pillanataira is, megmosakodott, majd miután végzett a szokásos reggeli tenni valókkal, kiment, felöltözött, egy fekete felsőt, fekete farmert és egy farmer kabátot vett fel, majd lement a lépcsőn a táskájával, majd elkezdett reggelit csinálni, amint végzett, szinte abban a pillanatban máris belépett egy kócos lány és lenyúlta majd elkezdett enni, a rózsaszín démon a lányra emelte kék iriszeit.

-Cody felébredt az ébresztődre. -mondta, miközben leült vele szemben és elkezdett enni.

-Majd lehallkítom -válaszolta a lány, majd ránézett a fehér bőrű szörnyre.

- Na és rari, ma milyen edzésed lesz? -kérdezi a lány részben gúnyos, ámbár egyszerre kedvesen is, az említett lány ránézett, fájdalmas tekintete elárulta hogy ő maga is érzi a vesztét.

-Leginkább verekedéses -motyogja halkan, mert sosem szerette a fájdalmat, bár az elkísérte színte mindig. Rari sóhajtott, majd felkelt és elrakra a tányérjaikat, majd egy pillanatra megállt, észrevett kinézett az ablakon ahol egy srác állt az út túldalán és pontosan őt nézte. Rari egy furcsa érzés vette hatalmába, mintha ismerné a fekete hajú idegent, gondolataiból mostohatestvére rángatta ki, vissza a valóságba

-Rari! -szólt a démonnak az ember lány, amint barna haját összefogta, bőre sápadt volt, szemei barnán csillogtak a reggrli fényben, miközben testvére arcát vizsgálta. Az említett szörny ránézett, bár még máshol jártak a gondolatai.

-Mi az? Mi a baj? -kérdezte aggódva a barna hajú lányka

-Nem lényeg claire. Induljunk, még elkésünk -terelte a témát a fehér démon, clairre biccentett, bár tudta hogy testvérét zavarja valami... vagy inkább valaki, de nem foglalkozott most ezzel, csak felkelt és előre ment, rari sietve futott utána.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: May 20, 2020 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

A Dimenzióvédők A kezdet és a végzet árnyaiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang