DANK

12 0 0
                                    

Zdravím Vás, milí přátelé, na konci cesty touto básnickou sbírkou nebo, jak jí raději nazývám já osobně, hovadinou, protože ve světe, jež je založený na tom, že vše musí dávat dokonalý smysl je potřeba trocha těch nesmyslných slovních spojení, které lze nazvat poezií. Pokud se totiž zamyslíme nad samotnou lidskou existencí, tak (alespoň za mě) v ní moc smyslu vidět nelze.

Dle slov básníka Karla Sýse, žije veškerá poezie (a my všichni) z momentek, kdy se nám, těsně před tím, než za námi Pán (ať už to znamená cokoliv) zašil nebesa, uložil obraz Ráje kamsi za sítnici. A jediné poselství, které Vám tímto chci předat, je, že všechno dění na této zemi se odehrává po Pádu.

Tahle, řekněme část, měla být jakýmsi pokusem, jak Vám poděkovat a vězte, že si mé malé černé srdíčko váží každého střípku podpory, které se této sbírce od Vás dostalo. Proto Vám jeho jménem děkuji, drazí přátelé..

VIELEN DANK

..a přeji vše nejkrásnější ve Vašich životech.

s láskou LilMissTeddyBear <3

A nebojte se rozhodně se s Vámi neloučím, dovolte, abych Vás, drazí přátelé, pozvala k další básnické sbírce - Kam to sakra zmizelo??, kterou naleznete na mém profilu

Vlaštovky z papíruWhere stories live. Discover now