〰️/onüç/〰️

190 20 28
                                    

o gün michael, william'da yatılı kalmak için annesine uzun bir süre yalvarmıştı. michael'ın yalvarışlarının üstüne william'ın yalvarışları ve joyce'in güven veren tebessümüne daha fazla dayanamayıp izin verdi. bu kadar zor ikna olmasının sebebi joyce'ye bu ara çok fazla yük olduğunu düşünüyordu.

karen ve nancy eve dönerken william ve michael kahkahalar atarak bodruma indiler. sabahtan beri bodruma zula hazırlamışlardı. william ışıkları ayarlarken michael'de film seçiyordu.

korku ve romantik türü arasında gidip geliyordu. aslında kendisi romantik türündeki filmlerden hoşlanmazdı çünkü hepsi senaristlerin uçuk hayal gücünün sonucuydu. bir de michael, kimsenin onu deli divane sevmeyeceğini biliyordu. kendisi de kimseyi o şekilde sevmeyecekti.

sonunda william'ın korkmuş halini çok merak ettiği için evden gizlice getirdiği cd'yi takması gereken yere yerleştirdi. cd'yi evden getirmek zorundaydı çünkü evde hiç korku filmi yoktu.

"ne seçtin bakalım?"

william işi bitince michael'ın yanına gelip kolunu omzuna attı. önce william'ın eline bakıp derin bir nefes aldı. bu temas nedensizce michael'ın kızarmasına ve nefes alışverişlerinin bozulmasına sebep olmuştu.

"sürpriz."

william, sessizce düzenledikleri yere otırduklarında michael tuvalete gidip hemen geleceğini söyledi.

koşa koşa bodrumdan çıkıp karşısında ki banyoya girdi. musluktan akan soğuk suyu hızlı hızlı yüzüne vurdu. sonra aynada kendini inceledi. neden böyle olmuştu ki? daha önce de birçok arkadaşıyla bu tarz temaslarda bulunmuştu.

william'ın farkı neydi?

william'ı meraklandırmamak için hızlıca aşağı inip william'ın yanında ki yerine oturdu. iyi ki william onun bu dengesiz hareketlerini fark etmemişti. eğer nedenini sorsaydı michael kendinin bile bilmediği şeyi nasıl açıklayacaktı?

filmi başlattıklarında, william'ın önceden tabaklar boşalttığı cipslere uzandılar. ikisi de aynı anda aynı cipse uzanınca bakışları birbirini buldu ve kahkaha atmaya başladılar. ikisi de komik bir şey olmadığının farkındaydı ama o an gülmek istemişlerdi ve engel olmaları için hiçbir neden yoktu.

william, michael'ın korku filmi açtığını anlamıştı ama sesini çıkarmamıştı. 2 saat dayabilirdi. hem, zaten yanında michael vardı. onu korurdu.

bol bol dehşet verici sahnelerin olduğu filmde michael ve william asla ayrılmamışlardı çünkü her sahnede william, michael'ın koluna sarılıyor ve bu da michael'ın tebessüm etmesine sebep oluyordu.

sonunda film bittiğinde william, kafasını hala michael'ın göğsünden kaldırmamıştı. michael kafasını eğip william'ın yüzüne baktığında uyuduğunu fark etti.

yavaş bir şekilde william'ın kafasını yanında duran yastığa yatırdı. sonra da ince bir pikeyi üstüne örttü. ama o sırada bir şey dikkatini çekmişti. william'ın bileklerinde kesik izleri vardı. bunu ilk defa fark etmişti çünkü ilk günden beri william uzun şeyler giyiyor ya da bileklik takıp bileğini kapatıyordu. izleri görünce büyük bir şok yaşadı. çünkü bildiği kadarıyla william yaşamayı çok seven, eğlenceli bir çocuktu. ne yaşamıştı da ölmek istemişti?

william'ın ölmeyi istediği düşüncesi bile michael'ın kalbinin ritmini bozmuştu.

bunu yapmasının sebebi neydi?
kim sebep olmuştu?
nasıl kurtarılmıştı?

ve en önemlisi

aynı şeyi tekrar yapar mıydı?

ne zaman aktığını fark etmediği gözyaşlarını elinin tersiyle sildi ve william'ın baş ucuna oturdu.

açıkta kalan bileklerinde ki her kesiğin üstüne yumuşak bir öpücük kondurdu. sonra ellerini de pikenin içine yerleştirdi ve kendi kendine mırıldandı.

"seni asla yalnız bırakmayacağım william. ne olursa olsun senin yanında olacağım. bir daha böyle bir şey yapmana izin vermeyeceğim. seni koruyacağım william. arkadaşların birbirlerini koruduğu gibi, sevgililerin birbirlerini koruduğu gibi, ebeveynlerin çocuklarını koruduğu gibi koruyacağım seni. sana zarar gelmesine asla zarar vermeyeceğim byers."

derin bir nefes alıp diğer koltuğa geçti michael. william'a ne olduğunu öğrenmek istiyordu ama direkt ona soramazdı. bu konuyu düşünerek uykuya daldı michael.

_________

bölüm yazmayalım baya
olmuş bu yüzden nasıl
yazılacağını unutmuşum.

umarım beğenirsiniz ♡

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 17, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

we didn't deserve it [byers&wheeler] Where stories live. Discover now