13 pokus

265 10 0
                                    

"Co jsem to provedla,, zašeptala jsem si pro sebe. Dívala jsem se na mrtvoly předemnou. Mohli mít rodinu. A já jim to bezcitně vzala. "Eleven?,, slyšela jsem za sebou známý hlas. Rychle jsem se otočila, ale to už mi Carlisle vpíchl injekci. Mlžilo se mi před očima. Po chvíli jsem spadla na zem v bezvědomí.

     Probudila jsem se do tmy. Chtěla jsem se posadit, ale řetězy mi to nedovolili. Slyšela jsem kroky. Rychle jsem sebou začala škubat. Cítila jsem na tváři slzu. Tak moment. Upíři neumí ronit slzy. To by znamenalo že nejsem upír. "Pořád jsi upír neboj,, Edward mi četl myšlenky. "Kde jsem?,, zeptala jsem se. "Jsi v bezpečí. Jsi u mě,, tenhle hlas byl neznámí. "Kdo jste?,, ihned jsem se ho optala. "Cauis Volturi,, Volturiovi? Počkat co ten tady dělá? "Jaktože umím ronit slzy?,, vyštěkla jsem na něj. "Jsi hybrid. Takže si i vlkodlak a vlkodlaci je ronit prostě umí,, odpověděl klidně. "Kde jsem?,, zeptala jsem se znovu. Najednou se mi odepli ruce i nohy. "Ve Volteře,, ,,ve Volteře?!,, Vykřikla jsem. Nikdy jsem se sem nechtěla vracet. Ale pořád jsem nic nechápala. Stoupla jsem si. Stále byla tma takže jsem se neodvážila chodit. Pak místnost ozářilo světlo. Párkrát jsem zamrkala a rozhlédla jsem se. Byla jsem na stejném pokoji jako posledně. Takže jsem v hotelu. Byli tu všichni Cullenovi. Esme se na mě usmívala. Ostatní měli kamenný výraz. Ale Lucas tu nebyl. "Kde je?,, zeptala jsem se na Lucase. "Opustil nás,, odpověděl Carlisle. Měla jsem stochutí mu vyškrábat oči.

"Proč?,, jen nezaujatě pokrčil rameny

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Proč?,, jen nezaujatě pokrčil rameny. "Chci abys zabila Ara,, řekl zničehonic Cauis. "Cože?!,, hodila jsem po něm nechápavý výraz. Pak mi to došlo. Proč by si mě jentak Cullenovi nechávali? Měli mě jen najedno. "To není pravda,, ozval se Edward. "To on to po nás chtěl. Chtěl sehnat upíra. Vyhrožoval že když ho neseženeme tak nás všechny zabije. Všichni jsme o tom věděli. Kromě Lucase. Bylo nám jasné že ti to řekne,, po tom co řekl mi spadla brada. "Kde je Lucas?!,, křikla jsem po něm. Žádná odpověď. "Vrátím vám ho až zabiješ Ara,, odpověděl Cauis. Takže Lucas je teď něco jako výkupné. Kéž by jsem ho neopustila. "Tak dobře,, řekla jsem rychle a podala mu ruku. Usmál se a podal mi ruku taky. "Tak jsme domluveni,,

Twilight Where stories live. Discover now