14.BLM

6.7K 404 36
                                    

Hep oy verin diyom bir kere de vermeyin diyim belki çoğalır oy sayısı

İyi okumalar❤💘

_______________________🌙🌙

Karnımdaki ağırlıkla gözlerimi kırpıştırıp açınca üstümde Efeyi görünce gözlerimi kapatıp tekrar uykuya dalma-
Bi dakika biraz önce üstümde Efeyi mi gördüm dedim lan ben.?

Hemen gözlerimi açıp üstümde koltukta zıplarmış gibi zıplayan Efe'ye baktım. "Biraz daha öyle yaparsan sıçabilme ihtimalim%50 artıcak abicim." Diyince yüzünü buruşturup kalkınca rahatladığımı hissettim.

Tabiki de sıçmadım saçmalamayın. Efe bana eğilip yanaklarımı sıktı ve"Bu akşam seni güzel bir yere götürücem delikanlı. "Dedi.

Uyku sersemliğiyle esneyip doğruldum.Niye birkere düzgünce güneş gözümü çıkarsa da öyle kalksam olmaz ki. Ya ayak parmağı ya karnımda zıplanması ya kafama taş düşmesi.

Abim odamdan çıkınca komidinimdeki telefona gözüm kayınca yutkundum.Ne yapacağımı bilemiyordum.Ben aşkı saçma bulurdum. Erkek gibi yetiştirilmiştir fakat bu birini üzme korkusu beni deli ediyordu.

Banyoya gidip yüzümü aynaya çevirdim ve kendimi izledim. Mavi gözlerim vardı. Daha da yakın bakınca gözümün, çıkma korkusuyla geriledim.

Dağılmış topuzumu açtım. Saçlarım baya uzamıştı. Alttan gevşekçe bağlayıp yüzümü yıkadım ve tekrar odama gittim. 5 gündür ailem benle birlikte kalkıyordu.

Bana biraz daha bağlanmışlardı. Oy yerim.

Hemen siyah pantolonumu ve okul tişörtünü giyip Efe den çaldığım beyaz sweeti giydim. Saçlarımı açıp taradım ve bitti. Makyaj yapmak saçmaydı.

Odadamdan çıkıp aşağı indim. Babam kapıda ayakkabılarını giyerken annem onu gönderiyordu. Bende gülümseyerek gidip babamın boynuna sarıldım" İyi işler fata"dedim.Gülümseyip göz devirdi "Bir kere de normal baba desen olmaz demi. " Dedi.

Başımı iki yana salladım ve geri çekildim. Babam gidince annem kapıyı kapatmadan bana baktı. Bende dil çıkartıp ayakkabılarımı giymeye başladım.

Annemden çantamı alıp kendime çektim onu öpüp bahçeye çıktım. "Günaydın Lan mahallelii. " Diye bağırınca herkes bana döndü ve gülümsediler.

Arife teyzeyi evinin önünde otururken görünce yanına ilerledim. Beni görüp gülümsedi. Yanına eğilip yanaklarını sıktım"Sen biraz süzülmüş müsün kız Arife? "Diye sorunca göbeğine elini koyup bana döndü" Sahi mi. Belli oluyo demi? "
Diye sordu. Gülüp"Çokkk."dedim ve karşıdan bana gelen kızlara sırıtarak baktım.

Onlar bir anda koşarak bana sarıldılar. Bende onları öküz gibi sarıp geri çekildim. Nisa yanağımı öpüp"Çok özledim lan seni götümm."dedi.

Bende onu öpüp"Bende çok özledim lan sizi gerizekalılarr. "
Yağmur göz devirip bir yere odaklandı ve iç çekti.

Abime baktığını görünce götüne tekme atıp koşmaya başladım. Götünü tuta tuta bana koşup bağırıyordu. "Bittin sen Burçeeee. "

Okula doğru koşarken yanımda benimle koşan birin daha görünce göz devirdim"Günaydın maviş"

Dedi. Kaşlarımı çatıp koşmayı kestiğimde Yağmur'un uzaktan bize koştuğunu gördüm. O da durmuştu benle birlikte. "Ne işin var Polat? " Sorumu sorup nefesimi düzene sokmaya çalıştığımda sırıtarak cevap verdi "Koşuya çıktım. "

Ona muz yiyen uzaylı görmüş gibi bakıp okulun girişinden içeri girdim. O da benle birlikte girip oturduğum banka oturdu. Yüzünü çaktırmadan incelerken elmacık kemiğinin morardığını gördüm.

İçim acımıştı benim yüzümdendi.Ona baktığımı farketmiş gibi bana döndü ve gülümsedi. "Özür dilerim" Dediğime kaşlarını çatıp"Niye özür diliyosun?"diye sorunca gözlerimi devirip banka yaslandım.

"Kağan benim yüzümden sana vurdu onun için. " Dedim.
Gerildiğini hissedince konuyu değişmek için hamle yapacakken bu sefer o konuştu"O senin eski sevgilin mi? "

Sorunun saçmalığına kahkaha atıp konuşacakken Yağmurun bize geldiğini görünce sustum. Yağmur bizi Kağanla yakıştırıp duruyordu.

Ben sırf yakışıklı diye birisiyle çıkmazdım ki. Kalbim onun yanında çarpıyorsa elim ayağıma dolanıyorsa onu görünce bu hissettiklerimle çıkarım.

Yağmura gülümseyip ayağa kalktım ve beni yakalamadan sınıfa doğru kaçtım. Yağmur gelip yanıma oturunca bana bişey yapmasını bekledim ama o sadece önündeki deftere birşeyler karalıyordu.

Dalgındı. Efeyi düşünüyordu. Derin bir nefes alıp kafamı sıraya koydum. Belki de sadece düşünmek gerekti bazı şeyleri. Veya oluruna bırakmak.

†††††

Okul bitince çıkıp kızlarla yürümeye başladık. Yağmur dalgındı. Nisa birşeyler anlatıyordu. Aslı ise birşeyler düşünüyordu.

Aslının koluna vurup "Ne düşünüyon Kebapçı? " Diye sorunca yutkunup buğulu gözleriyle bana baktı. "Ben aşık oldum Burçe. "

Şaşkınlıkla durup ona baktık üçümüz. Aslı da benim gibiydi. Sadece bir sevgilisi olmuştu. Nisa bağırarak"Nasıl lannn? "Diye sorunca ben direk soruyu değişip" Kim? ''

Diye sorunca. Gözlerini kapatıp nefes alıp konuştu. "Polat'a"
Duyduklarımla yerimde donakalırken nefes alamadığımı hissettim. Bu nasıl birşeydi lan. En yakın arkadaşım beni seven kişiyi seviyordu.

Aslı duygusal bir kızdı. Her olmadığı şeye kafayı takıp kendini üzerdi.Peki ben nasıl söyliycektim Polatın beni sevdiğini. Hiç kimse bilmiyor du.Kağan dışında.

Nefesimi dışa üfleyip yürümeye başlayınca Aslı arkamdan seslendi"Onun seni sevdiğini biliyorum. "Dedi.

Arkamı döndüğümde ise dayanamayıp ağlayan Aslıyı görünce koşarak ona sarıldım ve ağlamaya başladım.

" Ben istemedim Aslı. Şu an elimde olsa kendimden nefret ettirirdim. Ama olmuyo. Bunu yapamam."

Dedim. Başını boynuma gömüp hıçkırarak ağlamaya başlayınca diğer kızlarda bize gelip sarıldılar ve onlarda ağlamaya başladılar.

Yine birlikteydik. Birimiz ağlarken de birlikteydik.

Yb geldi

Duygulandım

Bb

DELİKANLI KIZ/TAMAMLANDIKde žijí příběhy. Začni objevovat