26. Bölüm /Gözler

677 97 42
                                    

Sevgili doktorumuz Christopher Reed—————————-~

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sevgili doktorumuz Christopher Reed
—————————-
~

   Mia'nın anlattığı şeyler kanımızı dondurmuştu. Babası sandığımızdan da tehlikeliydi çünkü tek başına hareket etmiyordu. Son zamanlarda olan bütün olaylarla ilgisi olduğunu düşünüyordum, Simon ile kısa bir süre bakıştığımızda onun da aynı şeyi düşündüğünü anladım.

    Simon Mia'yı sakinleştirmeye çalışıyordu ama bir insan annesini babasının öldürdüğünü öğrendikten sonra nasıl sakin olabilirdi?

     Mia'nın diğer bulduğu şeylerden bir şey anlamamış olsa da benim kafamda bir köşedeki anıları dürten bir şey vardı. Tıbbi belgeler, bulduğu şırınga, gözler...

      Simon'u ölümden döndürdükten sonra yaşadığım her şey gözümün önüne gelmeye başladı. Revire gittiğimde Chris'i biriyle konuşurken duymuştum, birini öldürmekten bahsediyorlardı. Mia'nın babasını ilk gördüğümde gözlerinin farklı renklerde olması beni çok şaşırtmıştı çünkü Chris'in de öyleydi ama bana genetik bir mutasyon olduğunu sık rastlandığını söylemişti. Simon revirdeyken onu ziyaret etmek için gittiğimde Chris koluna bir sıvı enjekte ediyordu, beni görünce telaşla çöpe atmıştı. Bütün parçalar birleşiyordu ama hala anlayamıyordum.

     "Chris.."

      İsmi duyunca Simon ve Mia'nın gözleri bana döndü.

      "Chris'in bana açıklaması gereken şeyler var. Ben revire gidiyorum. Bütün cevapların onda olduğunu hissediyorum."

     Simon panikle ayağa kalkıp kolumdan tuttu.

     "Lana yapma bunu. Ona hiç güvenmiyorum. Hayatını tehlikeye atma. Bildiklerini öğrenirlerse seni de öldürürler. Benim ve Mia'nın yaşadıklarından hiç mi ders almadın? Onlar tehlikeli insanlar ve hayatta kalmak için bir şey bilmiyormuş gibi yapmamız lazım. Gerçekten de bunların hiçbirini bilmiyor olmayı dilerdim. Geri dönüp bütün herşeyi unutmak o gece kapının arkasından o konuşulanları hiç duymamış olmayı."

    "Ama geri alamazsın Simon! Seni öldürmeye çalıştılar, babam öldü, Mia'nın annesi öldü, insanlar zarar gördü, nasıl bilmiyormuş gibi yapalım dersin? Durup hiçbir şey yapmayacak mıyız?"

     "Evet Lana tam olarak yapacağımız şey bu! Benim için sizin güvenliğinizden önemli bir şey yok. Sizi hayatta tutmak için her şeyi yaparım." Sonra Mia'ya dönerek "Babana hiçbir şey bildiğini belli etmeyeceksin Mia. Zamanı gelince seni oradan çıkarmanın bir yolunu bulacağım ama babana dönmek zorundasın."

     "Kırdığım o kilitlerden sonra eve döndüğünde her şeyi anlayacak Simon. Gördüklerimi bilecek. Kasasını açtığımı da. Oraya dönemem."

     "Ben bunu düşündüm. Birlikte gideceğiz ve sen eve birinin girdiğini söyleyeceksin baban gittikten sonra. Kim olduğunu görmemiş olacaksın ama babanın odasından gelen seslerle uyandığını evde tanımadığın biri olduğunu anlayınca korkup evden çıktığını ve bana geldiğini söyleyeceksin."

DÖNÜŞÜM SERİSİ 1 / SIRADAN (TAMAMLANDI) #Watty2020Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin