7.

15 2 0
                                    

Άκουγε τον άντρα της να απαγγέλλει τον επικήδειο λόγο. Εκείνη την μέρα κόσμος πολύς είχε μαζευτεί για να πει το τελευταίο αντίο στον παλιό πρόεδρο. Στα συντρίμμια βρήκαν το σώμα του διαμελισμένο δύο μέρες μετά. Κάμερες άνθρωποι με υψηλόβαθμη θέση, δημοσιογράφοι και εξωτερικά ο λαός να θρηνεί. Το κλίμα ήταν βαρύ. Άκουγε τον άντρα της να μιλάει με πάθος και πόνο που δεν μπορούσε κανείς να μην συγκινηθεί. Ακόμα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήθελε ακόμα χρόνο.

Μετά τον επικήδειο λόγο του και αφού όλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Αετό, ξεκίνησαν οι χαιρετούρες το τυπικό της υπόθεσης και οι δημόσιες σχέσεις ήταν αυτό που έπρεπε να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Παρόλο που, οι περισσότεροι δεν του είχαν ιδιαίτερη συμπάθια έστω και τυπικά τον χαιρέτησαν όπως και την γυναίκα του.

Ήταν με την γυναίκα του έξω έτοιμη να φύγουν.

Πριν μπουν στο αμάξι ο επιτελάρχης τον πλησίασε.

«Κύριε Πρόεδρε έχετε ένα λεπτό να σας μιλήσω;» του είπε φανερά αναστατωμένος.

«Τι συμβαίνει;» τον ρώτησε. Ο Επιτελάρχης του έκανε νόημα να τα πουν ιδιαίτερος. Δείχνοντας την γυναίκα του.

«Καλή μου πήγαινε στο αμάξι και έρχομαι»

«Εντάξει..» του χαμογέλασε. Μπήκε στο αμάξι περιμένοντας τον άντρα της να επιστρέψει.

Ο Επιτελάρχης πήρε τον Λίαμ σε μια παράμερη μεριά για να μην ακούει κανείς. Πρέπει να ήταν πολύ σοβαρό αυτό που θέλει να του πει.

«Κύριε Πρόεδρε. Στο διαδίκτυο ανέβηκαν κάτι άρθρα από έναν φυλακισμένο στις φυλακές του Κολοράντο με όνομα Μαξ Γουάιτ που διαδίδει αισχρά πράγματα εις βάρος της οικογένειας σας και ιδιαίτερα της Κυρίας σας.»

«Όπως;»

«Ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με την γυναίκα σας, πριν μπει στην φυλακή και αναγγέλλει ότι το παιδί σας είναι δικό του. Μάλλον έπλασε αυτή την ιστορία χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα για να σας πείσει να τον αποφυλακίσετε.»

Δεν μπορεί πρέπει να μην άκουσε καθαρά. Από που κι ως που ένας απλός φυλακισμένος να διαρρεύσει κάτι τέτοιο εις βάρος της οικογένειας του.

«Το κάθαρμα! Ποιοι το ξέρουν;»

«Τα άρθρα δημοσιεύτηκαν πριν 3 ώρες. Δυστυχώς βρίσκονται σε όλα τα site.»

«Είχα γνώση για αυτό το θέμα. Αυτός ο αλήτης βίασε την γυναίκα μου. Φρόνησε να μην ακουστεί στα αφτιά της γυναίκας μου.»

Ο ΗΓΕΤΗΣ(THE LEADER)Where stories live. Discover now