Kapitola 5

11 1 0
                                    

Pohled Sebastiana

Slyšel jsem otce jak se s Melissou baví a zavřel jsem se do studia. Mám hotovou písničku, jmenuje se Originál, stačí ji akorát hodit na youtube tak jsem se do toho dal. Zapl jsem odpočítávání do premiéry, která je dneska večer a už jsem viděl komentáře náctiletých holek jak mě žerou a těší se na song. Kdyby tak všechny věděly, že je o Melisse. Hehe. No nic, vzal jsem si sluchátka a začal nahrávat další song z připravovaného alba SexTape.

„Když jsem tě viděl,
věděl jsem budeš moje,
já jsem do tebe a ty jsi do mě.
Vemu si tě domů skončíme po tmě,
můžu zlobit nebo bejt hodnej.

Vypadáš nevinná,
svojí oběť už znáš.."

Po třech hodinách už jsem byl celkem utahanej. Potřebuju to ještě sestříhat a trochu předělat hudbu, ale to až zítra.

Cítil jsem vůni z kuchyně. Lasagne ? Miluju je. Trochu jsem si vzal a odnesl si to do pokoje, bylo kolem jedné odpoledne a venku bylo hezky. Mel s otcem seděli u bazénu a já si řek, že si tam skočím, hned co se najím. K bazénu jsem šel kolem nich, ručník jsem položil na lehátko vedle Melissy a skočil do vody. Když jsem se ale vynořil, viděl jsem, jak se Melissa k otci má. Hladila ho a sama od sebe líbala. Vylez jsem po chvíli ven a napsal Jackobovi ať přivede pár holek, uděláme párty. ,,Příjdou mi přátelé, nevadí když budem venku u bazénu ? Nejspíš celou noc." zeptal jsem se otce. ,,Nevadí, za chvíli musím zase odjet takže se zařídíš podle Melissy." ,,Fajn." kývl jsem a odešel se do koupelny převléct.

Pohled Melissy

,,Zase jedeš pryč ? To už je několikátá noc za sebou co nejsi doma.." ,,Vím zlato, ale práce nepočká, nejspíš budu muset odjet na pár dní." ,,Cože ? A to jsi mi chtěl říct kdy ?! Jamesi tohle nejde.." zvedla jsem se a šla do domu. Chytl mě za paži. ,,Omlouvám se, dobře ? Víš že tě miluju. Moc." políbil mě a rozvázal mi horní díl plavek. ,,Ne..Bastian je doma a jsme uprostřed kuchyně." chytla jsem si padající vršek, ale James ho odhodil na zem a vysadil mě na linku. ,,Je dospělý a dost o něm. Teď jsme my dva." Vím, že kdybych se mu bránila poznal by že se něco děje tak jsem to vzdala. Když poprvé přirazil, zaklonila jsem hlavu, i když je mezi námi někdo další, sex s ním je vždycky tolik vášnivý.
Když James odjel, pomohla jsem Bastianovi s přípravou jídla a pití na večer. ,,Kolik lidí vlastně přijde Sebe ?" ,,Asi 80." Trošku jsem se zasekla při jeho odpovědi a zakroutila hlavou.

Pohled Sebastiana

'Chová se jako by se nic nestalo. Jako by otce sama nelíbala a přitom spolu před chvílí šukali.' projíždelo mi hlavou. Hodil jsem do lednice spoustu flašek s alkoholem a připravil venku aparaturu a provizorní jevišťátko. „Sebi ? Děje se něco ?" zeptala se Mel když jsem kolem ní bez zájmu procházel. „Mělo by ? Nemám čas si s tebou teď povídat, sorry." odbyl jsem ji a pokračoval v chystání elektroniky. Odešla někam do domu. „Kurva.." uhodil jsem pěstí do stolu a koukl se do prázdna.

Atmosféra mezi námi byla napjatá ale kolem 6 večer už se začali sjíždět lidi a dům i zahrada se začali plnit. Hudba hlasitě hrála a všichni se bavili.
Jen jsem nikde neviděl Melissu. Bylo mi to v tu chvíli celkem fuk, protože dorazilo spoustu fakt hot holek a já se jim nestačil věnovat.

,,Bastiane chyběl jsi nám!" zaslechl jsem známé hlasy a otočil se. Byla to nejznámnější a nejoblíbenější trojice holek jak ve městě tak ve škole. Daisy, Rosie a Mia. Všechny zatraceně sexy.

„Jak jinak, jsem rád že tu jste." objal jsem postupně každou z nich a Mia mě políbila na tvář. Byla z nich nejhezčí a upřímně ? Vždycky se mi líbila. „Mio." usmál jsem se. „Bastiane.” řekla a odešla s Rosie a Daisy pro pití.

„Jackobe, čau brácho.” pozdravil jsem nejlepšího kámoše tak, jak to děláme a svěřil mu místo DJeje. Hrál na spoustě večírcích a je v tom nepřekonatelnej.

Celá párty se dost rozjela když se naše slavná trojice holek zapojila do svlíkací pivní hry. Já hrál samozřejmě taky.
„Nějak prohráváš Mio.” zašklebil jsem se, protože byla už jen ve spodním prádle a já měl pořád i kalhoty. Sice bez trička ale měl jsem toho víc než ona. Haha.
„Bastiane, tohle si vypiješ." hodila míček a trefila se do kelímku. „Kalhoty." dodala a vrhla na mě dominantní pohled. Svlékl jsem si je. Vítězně se usmála.
„Hrajeme dál nebo se bojíš, že tu budeš tak do 10 vteřin nahá ?” „Hrála bych s tebou sama, v soukromý.” zamrkala.
Kluci povzbudivě zapískali a já se zasmál.
„Víš co ? Tak pojď se mnou." vzal jsem ji za ruku a odvedl na druhou stranu domu, kde byla vířivka. Nikdo tam nebyl.
„Prosím.” pokynul jsem hlavou. Chvilku se na mě dívala, pak se otočila zády, svlékla si spodní prádlo a vlezla dovnitř. Následoval jsem ji. Taky nahý.

Pohled Melissy

Hledala jsem Sebastiana po celém domě. Všude bylo strašně lidí a někteří kluci si mě pletli s jejich vrstevnicemi. Schytala jsem pár plácnutí přes zadek a úchylných narážek.
„Ty jsi fakt kočka.” zastavil mě jeden z nich.
„Jo, zadaná s majitelem tohohle domu zlatíčko." usmála jsem se a odstrčila ho z cesty.
Konečně jsem našla Sebastiana, ale to co jsem viděla mě ranilo víc, než jsem čekala.

Daisy (vlevo), Mia (uprostřed), Rosie (vpravo)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Daisy (vlevo), Mia (uprostřed), Rosie (vpravo).

Rosie (vlevo) a Mia (vpravo)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rosie (vlevo) a Mia (vpravo).

Sebastian Dewcross nebo Bastian Cross ?Where stories live. Discover now