Kapitola 1 - Sebastian Dewcross

28 1 2
                                    

I když to tak nevypadá, jsem celkem slušnej kluk. Mám nechutně bohatý rodiče. Žiju ve vile s 6 ložnicema a stovkama dalších  místností. Venkovní i vnitřní bazén, vířivky, sauny, tenisový kurt, basketbalové a volejbalové hřiště. Garáž plná luxusních aut a motorek. Moje osobní nahrávací studio, jo zpívám.. to jsem se nezmínil. Nikdy jsem o takovej luxus nestál, ale rodiče si holt nevybíráš. Radši bych bydlel někde v malým domě, se zahradou, ale hlavně aby si mě rodiče všímali.. aby mi vždy jen nezacpali pusu penězma jako to dělaj teď kdykoliv s něčím příjdu (až na Melissu, ta mě vyslechne). Něco o mě, je mi čerstvě 20, tohle vám říkám zrovna když ležím u bazénu s totální kocovinou po nehorázný narozeninový párty. Mám kolem 190 centimetrů, černý vlasy a tmavý oči. Zapomněl jsem na fitko pod vilou, z toho vyplívá, že mám docela vypracovaný tělo. Jo a jmenuju se Sebastian, Sebastian Dewcross. Většina puberťáků mě zná spíš jako Bastiana Crosse, pod tímhle pseudonymem dělám hudbu.
Do školy jsem nechodil, měl jsem všechno placený soukromě a doma, teď jsem dodělal 'střední', po prázdninách zkusím asi ňákou vejšku.. soukromý učitelé, jsou podle rodičů ti nejlepší, soukromé tohle, soukromé tamto. V podstatě nevím jak vypadá 'normální chození na střední'. Zatahování školy, školní večírky..nic z toho jsem nikdy nezažil. Nemám takovou svobodu jako si všichni myslej. Prachatý rodiče, velký párty..to není všechno. To není to co jsem v životě chtěl. Přesto všechno to tu mám celkem rád, radši bych tu teď ale nebyl, až rodiče uvidí ten bordel, chlast, flašky, kelímky.. co je to v tom bazénu ? Proč vlastně u toho bazénu ležím ? A jak to asi vypadá uvnitř domu ? Taky jsem zjistil že tu nejsem sám, pár opilých lidí se válí po zahradě a někoho jsem zahlídl i v domě. No nic, jdu to omrknout.
Přišel jsem do kuchyně, dal jsem si vařit vodu na kafe a hledal jsem ňáký prášky na hlavu. ,,Jackobe ? Vole ty ses zřídil." šťouchl jsem nohou do mýho nejlepšího kámoše, válejícího se u gauče. Něco zamručel a pak vstal. ,,Radši mi udělej taky kafe já.." stěží doběhl na záchod a začal zvracet. Tomu jsem se zasmál. Připravil jsem kafe i pro něj a otevřel jsem ledničku, takovej hlad jsem neměl snad nikdy. To jsem fakt jen chlastal ? Kurva. Vyndal jsem nějakej salát co měl bejt asi původně k obědu a pár lžic jsem snědl. Nandal jsem i Jackobovi, ten hajzl by si pak jen ztěžoval. Ne, i když je to hovado mám ho rád, je to brácha.
Jackob přišel a pustil se do jídla. Mezitím jsem vypakoval zbytek lidí a zapl filtraci v bazénu, chudák.. ani nechci vedět co všechno v noci zažil. No nic, nechal jsem Jacka dole a šel jsem se vysprchovat. Jedna z místností, kterou v našem domě miluju je moje koupelna. Černej mramor, stříbrný a bílý doplňky, velkej sprchovej kout, vana, jedna prosklená stěna s výhledem do zahrady.. sen.
Než jsem vlezl do sprchy, viděl jsem se v  zrcadle. Cucák na krku a ne jeden, rozseklej ret, ale proč si nic nepamatuju ? 'Asi pořádná kalba..' řekl jsem si v duchu a pak už jsem zapl příjemně horkou vodu. Rukama jsem se opíral o stěnu a chvíli tam tak stál, horké kapky mi dopadaly na kůži a stékaly po celém těle pryč. Strávil jsem tam tak půl hodiny. Pak jsem si obmotal ručník kolem pasu a vyčistil si zuby. Snažil jsem se vydesinfikovat si ránu na rtu, ale šíleně to pálilo. Když se mi to konečně povedlo, uslyšel jsem auto rodičů. ,,Fuck..to bude kázání.'' povzdychl jsem si a sešel do přízemí.
Moje nevlastní matka Melissa, (zapomněl jsem říct, moje biologická máma žije v Paříži, rozvedli se a táta si našel jinou) to brala celkem v pohodě ale táta ? Málem mě přizabil. Kecy typu 'Tohle je můj dům, moje pravidla, žádný párty' mi fakt chyběli, nechcete se vrátit zpátky do Skotska ?

,,Bastiane tohle ti trpět nebudu, budeš se chovat jako dospělý. Už nejsi malé dítě." spustil na mě otec při večeři. Jako vždycky jsem ho ignoroval, možná si myslíte, že jsem arogantní a rozmazlený hovado, ale kdyby jste žili s mým otcem 20 let, chápali by jste. Ani jsem nedojedl a odešel jsem do svýho pokoje. Vždycky si večer chodím zacvičit, převlékl jsem se do oblečení na cvičení a odešel jsem dolů do fitka. Hudbu mám puštěnou pořádně nahlas, docela jsem si naložil. Chvilku jsem se zastavil před zrcadlovou stěnou a kapička potu mi kápla z nosu na zem.
Zahlédl jsem v zrcadle za sebou Melissu, ztišil jsem hudbu a otočil jsem se. ,,Co tu děláš ?" zvedl jsem se. ,,Přinesla jsem ti vodu, zase sis ji zapomněl, myslela jsem že bys měl třeba žízeň." pousmála se a podala mi ji. Hned jsem se napil, měla pravdu, vodu jsem teď potřeboval. ,,Díky." kývl jsem a ona se usmála. Melissa je hodně přitažlivá, divím se že je s mým otcem, je mu 45 a jí jen 28. Je hubená a vysoká, má světlé vlasy po zadek. Řek bych, že se mě občas snaží svést. Tak..proč to tátovi neudělat ? Je to hajzl, a užít si s jeho zatraceně hot přítelkyní, proč ne.  Když jsem odložil flašku s vodou, opřela se Melissa o jeden ze strojů. Jen jsem naklonil hlavu a abych zamachroval, svlékl jsem si tílko a párkrát jsem se přitáhl na hrazdě. Kdyby jste viděli její pohled, musel jsem se usmát. ,,Proč vlastně nejsi nahoře s otcem ?" prolomil jsem ticho. ,,Musel nutně odjet, prý se vrátí až k ránu." dala si pramen vlasů za ucho. ,,Teď večer ? Co to je tak nutnýho ?" ,,To neřekl." pokrčila rameny a já kývl. Opíral jsem se o zrcadlovou stěnu a ona přišla blíž, když mezi námi nebyl skoro žádný prostor přejela mi rukama po prsou a zastavila na bocích. ,,Zatancujem si." řekl jsem když začla hrát pomalejší písnička a chytl jsem ji za ruce. Jen se na mě usmála. Držel jsem ji za boky a ona mou ruku cíleně posunula níž. Nebránil jsem se. ,,Víš že jsem si všiml jak na mě furt koukáš ?" šeptl jsem když se mi hlavou opírala o nahou hruď. ,,Jak na tebe koukám ?" odpověděla. ,,Jinak než na otce, chtivěji." Asi jsem ji prokoukl protože se ode mě odtáhla a poodstoupila. ,,Uhodl jsem ? Proto jsi mi nevynadala kvůli té párty ?" ,,Nevynadala bych ti ani tak, jsi dospělý." koukla na mě.
,,Když to říkáš." vzal jsem do ruky tílko a odešel jsem do své koupelny, znovu se vysprchovat. Věci jsem hodil do koše na prádlo a stoupl jsem si do sprchy, znovu jsem se zrelaxoval horkou vodou. S ručníkem kolem pasu jsem se vydal do pokoje. Začal jsem hledat v komodě boxerky na spaní a když jsem si sundal ručník abych si je oblékl, viděl jsem v zrcadle že sedí na mé posteli...

Sebastian Dewcross nebo Bastian Cross ?Where stories live. Discover now