Kapitola 3

15 1 0
                                    

Pohled Melissy

Když jsem odcházela z Bastianova studia, snažila jsem se dveře zavřít co nejpotišeji to šlo, přece jen byl James pořád v obýváku.
,,Zlato ?" Zasekla jsem se při tónu jeho hlasu u schodů. ,,Ano ?" odpověděla jsem. ,,Co jsi tam dělala tak dlouho ? Myslel jsem že Bastian skládá." ,,Skládá, poprosil mě jestli si poslechnu jednu věc co napsal, tak proto." pousmála jsem se a chtěla jít nahoru, James mě ale chytil za boky a přitáhl k sobě, políbil mě. ,,Promiň, asi nejsem ve své kůži." sklopila jsem hlavu. ,,Děje se něco ? Zdáš se mi odtažitá." jemně mě chytl za bradu a zvedl mi hlavu. ,,Neděje jen..mi není dobře." odtáhla jsem se od něj a utekla nahoru do naší ložnice. 'Od té noci s Bastianem asi vyprchává má láska k manželovi..'
Přestala jsem na to myslet ve chvíli kdy jsem se ponořila do vany plné horké vody se spoustou pěny. Všude kolem jsem měla zapálené svíčky a světlo ztišené na vášnivě červenou. Zapípal mi telefon:
Sebastian
,,Zapomněla sis ve studiu kalhotky😏"
,,Schovej mi je u tebe, teď se tam nevrátím🙈" odepsala jsem mu a položila telefon zpět na okraj vany. Píplo mi od něj dalších milion zpráv, ale neměla jsem náladu ani na něj.

.

Je večer a James odjel, opět. Udělala jsem si k večeři salát s těstovinami, kuřecím masem, zeleninou a dresinkem, nechala jsem trochu Sebastianovi a sedla jsem si do obýváku na gauč. V televizi nedávali nic přívětivého tak jsem si pustila svůj oblíbený seriál na Netflixu. Po pár minutách slyším jak jde Sebastian po schodech dolů. Zatajil se mi dech a dělala jsem že ho neslyším. Po chvilce jsem ho opravdu neslyšela, málem mi vyskočilo srdce z hrudi když se mi zezadu dotkl ramen. ,,Sebe sakra!" vyjekla jsem leknutí. ,,Promiň, lekla ses ? Přišel jsem si dát večeři." usmál se na mě a sedl si taky na gauč. ,,Lekla, tohle nedělej." dala jsem si další sousto do úst a sledovala jsem televizi.

Pohled Bastiana

'Je tak strašně sexy, a tím oblečením provokuje ?' říkám si v duchu a pomalu pojídám svou večeři. Když i ona dojedla položil jsem jí ruku na stehno. Její reakce mě dost zaskočila, ucukla mi. ,,Jsi nějaká odtažitá." ,,A ty jsi vážně syn svého otce, přesně tohle mi řekl když jsem odcházela ze studia." Koukla na mě. ,,Jestli tě něco trápí tak mi to klidně řekni." Zakroutila hlavou, ale já ji vzal za boky a přitáhl jsem si ji tak, že mi seděla obkročmo na klíně. ,,Lžeš mi, proč ? Trápí tě to co se mezi náma stalo ? Lituješ toho ?" ,,Nelituju, to všechno co se stalo bylo krásný, ale.. Sebastiane já se zamilovala.." Viděl jsem že má slzy v očích. ,,Do mě ?" Hloupá otázka, ale musel jsem se zeptat. Kývla a slza jí stekla po tváři, setřel jsem jí ji palcem. ,,Neplač, je to moje vina, neměl jsem ti to dovolit.." přitáhl jsem si ji do objetí a hladil ji po zádech. Slyšel jsem jak tiše vzlykala, nechal jsem ji ať pláče, jen jsme tam seděli a já ji utěšoval.
Po pár desítkách minut jsem zjistil, že usnula. Vzal jsem ji opatrně do náruče a odnesl ji do ložnice, položil na postel, přikryl a políbil na čelo. ,,Moje sladká Melisso, ani netušíš co semnou děláš.." řekl jsem tiše když jsem ji pozoroval. pak jsem odešel do svého pokoje. Probdělá noc je moc fajn, usl jsem až kolem šesté ráno.

Pohled Melissy

Vzbudila mě šílená bolest hlavy a když jsem došla do koupelny, zjistila jsem proč. Kruhy pod očima, včerejší pláč.. to jsem dopadla. Jak jsem se vlastně dostala do.. Ah, Sebastian. Spolkla jsem prášek na bolest a znovu usnula. Další probuzení bylo od mého manžela, seděl u mě na posteli a hladil mě po tváři. ,,Už jsi vzhůru lásko." šeptl a pousmál se. ,,Ano, kdy jsi přišel ?" ,,Před chvílí." ,,Zase povinnosti ? Portland ?" Kývl, myslím, že svou poznámkou měl Sebastian pravdu. Milenka. I když já zrovna nemám co říkat, spím s jeho synem. Proboha, zní to tak hloupě. Myšlenky se mi v hlavě honily jedna za druhou.
James mi přinesl snídani do postele, odměnila jsem ho úsměvem a poděkováním. S chutí jsem se do jídla pustila. Vaří výborně, tohle je jedna z mích oblíbených snídaní od něj. Volské oko, osmažená slanina, zelenina, kousek pečiva a černý čaj s mlékem. Po snídani jsme šli s Božským na procházku. Tak mu občas říkám. Spíš..říkávala jsem. Achjo, jeden mladý kluk a já to mám v hlavě úplně rozházené.

Sebastian Dewcross nebo Bastian Cross ?Where stories live. Discover now