Kapitola 4

16 1 2
                                    

Pohled Sebastiana

Ráno mě probudila až rána z mé koupelny. Nakoukl jsem tam a viděl naši uklízečku jak klečí u rozbitého zrcadla. ,,Co se stalo ?" ,,Moc se omlouvám Sebastiane, nechtěně jsem do něj drkla.." řekla lítostným hlasem. Jen jsem kývl hlavou a pomohl jí střepy sesbírat. Všiml jsem si, že Mel ani otec doma nejsou, tak jsem si udělal snídani a odešel dolů do našeho fitka. Jel jsem svou obvyklou sestavu když v tom..

Pohled Melissy

James po procházce zase odjel, takže jsem se vydala hledat Bastiana. Veděla jsem že je dole už jen podle zvuku hlasité hudby. Šla jsem tedy tam. Zvedal činku, 'bože ty jeho ruce ?' rychle jsem zahnala všechny hříšné myšlenky, které mi proběhly hlavou a vešla jsem. Hned si mě všiml. Přiblbe jsem se pousmála, jenže on byl už na cestě ke mě. Hned mě opřel o zrcadlovou stěnu a přiblížil se jeho rty k mým. Cítila jsem jeho dech na mé kůži, byl nedočkavý. Už jsem ho nechtěla dál trápit a naše rty jsem spojila. Ruce jsem mu dala kolem krku, on byl jednou rukou opřený o stěnu a tou druhou mě držel za bok. Polibek byl nekonečný a skončil až když jsme oba potřebovali trošku vzduchu.

Pohled Sebastiana

Je tak šílené krásná. 'Melisso co to semnou děláš ?' řekl jsem si po tom, co mi přejela rukama po prsou. Přesně na tomhle místě mezi náma přeskočila ta pomyslná jiskra a pak se to stalo, stane se to znovu ? Nebo tentokrát zůstaneme jen u polibků ? Přestal jsem na to myslet když mě vzala za ruku a odvedla k hromadě žíněnek na cvičení. Tam se posadila a koukala na mě. ,,Jen cvič, budu se dívat." řekla a pousmála se. Bezeslova jsem trochu zesílil hudbu a znovu začal. Cítil jsem její pohled, jak mě zaujatě sledovala a hltala každičký kousek mého těla. Líbilo se mi to. Jen tam seděla a pozorovala mě.. chvilkama jsem si všiml, že si kouše spodní ret. 'Tak rád bych ho kousal..' proběhlo mi hlavou. V tu chvíli jsem odložil činky a přešel k ní. ,,Provokuješ mě, víš to ?" ,,Já ? Ty jsi nesoustředěný." Tenhle vyzývavý tón jejího hlasu ve mě vyvolal touhu. Neuvěřitelnou touhu po tom, vidět ji nahou v téhle tělocvičně. Tím že na sobě měla jen letní šaty, mi to dost ulehčila. Hehe. Chvilku jsme na sebe jen koukali a ona si pak na žíněnkách klekla, byla tak stejně vysoká jako já a začala si sama stahovat šaty. Pousmál jsem se a sledoval ji. Nejdřív jedno ramínko, pak druhé. Šaty dala na stranu a naklonila hlavu trošku doleva, když si všimla jak ji doslova svlékám pohledem. ,,Něco se ti nezdá ?" zeptala se roztomile, na to jsem jen zakroutil hlavou a užíval si ten pohled na její božské tělo v bílé krajkové podprsence a stejných tangách. 'A tomuhle mám odolat ? Nikdy.' řekl jsem si. ,,Odkud ses tu vzala ? Jsi Bohyně ?" šeptl jsem, když jsem ji začal líbat na krku. Slyšel jsem, že se zahihňala a hned na to tiše zasténala. Její ruce mi začaly stahoval tílko, které zachvilku leželo někde na zemi a pak se zaměřila na tkaničku u kraťasů. To jsem jí ale zakázal, teď je to o ní. Pořád jsem ji líbal na krk a hladil ji po zádech, až jsem narazil na zapínání podprsenky. V rozepínání tohohle kusu oblečení jsem celkem zdatnej, zvládl jsem to i teď jen jednou rukou. Stáhla si ramínka z ramen a podprsenku odhodila kamsi za sebe. ,,Bože.." vypadlo ze mě při pohledu na ni. Jen se usmála a dravě mě políbila. Tahle divoká Mel se mi líbí. Teď jsem byl zaměřený na ní. Na její rozkoš a uspokojení. Jemně jsem do ní strčil aby si lehla na záda, neprotestovala. Mé doteky směřovaly po jejím břiše níž a níž. Chvěla se, vzdychala, poddala se mi. Byla teď celá moje. Má ruka se ztratila mezi jejími stehny a jen co jsem se jí tam dotkl, prohla se v zádech. Přerušil jsem její tiché vzdechy polibkem a dál jsem ji přiváděl na vrchol.

Pohled Melissy

Každá buňka mého těla po něm toužila, byla jsem jako v tranzu. Zvlášť teď, když mi stáhl tanga a dotýkal se mě kůží na kůži. Mé smysly bláznily a jediné co jsem zvládla bylo povolit nohy víc od sebe a hlasitě zavzdychat: ,,Sebastiane.." Jeho pohled mě propaloval skrz na skrz a jeho polibky mi rozpalovaly celé tělo. Podívala jsem se mu do očí, jenže když jsem v sobě ucítila jeho prsty, zase jsem je zavřela a hlasitě zasténala. Vyjel mi druhou rukou po břiše na krk a lehce sevřel, to mě vzrušovalo ještě víc. Svou ruku jsem položila na tu jeho a stiskla víc. ,,Tohle se ti líbí ?" políbil mě a já kývla. Zrychloval pohyb ruky mezi mýma nohama tak, že mi stačilo už jen málo. On ale přestal. ,,Bastiane prosím.." ,,Líbí se mi když prosíš, copak bys chtěla ?" usmál se a vzal mezi zuby mou bradavku, stiskl. Zachvěla jsem se tak, jakoby mnou projela elektřina. ,,Dělej, dodělej to.." vjela jsem si sama rukou mezi nohy, ale on mě hned zastavil. ,,To smím jen já." šeptl a políbil mě na rty. ,,Prosím." koukla jsem na něj chtivě. Znovu začal, tentokrát ale třemi prsty. Mě stačilo už jen málo, jen pár sekund a najednou jsem uvnitř 'vybouchla.'

Pohled Sebastiana

Užíval jsem si pohled na její orgasmem svíjející se tělo. Když byla zase při smyslech, dlouze jsem ji políbil a vzal do náruče. Všechny věci jsem nechal dole a odnesl ji do koupelny. Slyšel jsem její zrychlený dech a cítil jak sebou občas cukla. Pousmál jsem se.
Počkal jsem v koupelně než se vysprchovala. Zabalená v ručníku mě obejmula a já ji hladil po zádech. ,,Líbilo ?" ,,Moc." usmála se.
Oba jsme zaslechli přijíždějící auto. Otec. ,,Dojdu ti dolů pro věci." Rychle jsem je posbíral a vyběhl zpět za ní, byla už v ložnici. ,,Děkuju." řekla a ještě než jsem odešel k sobě, políbila mě.

Kapitola věnovaná Karolina867 ❤️

Sebastian Dewcross nebo Bastian Cross ?Where stories live. Discover now