{ikinci not}

28 2 0
                                    

*multimedia şarkı önerisi dinlemek isteyenler için

Ona öylece bakmak. 

Öpüşmekten , ona sarılmaktan daha güzeli ona öylece bakmaktır. Onu okulun üçüncü haftasında görmüştüm. Kahverengi iri gözleri ve muhteşem gülümsemesiyle etrafa bakınıyordu. Arkadaşlarıyla şakalaşıyor konuşuyordu. Aslında ilk başlarda ne kadar aptal ve salak olduğunu düşünmüştüm. Ondan nefret bile ediyordum. 

Daha sonra gülüşü güzel gelmeye başladı. Sonra kendisi her birşeyim olmaya içimde bir yerlerde heyecan yaratmaya başladı. 

Her gördüğümde kitaplarda okuduğum gibi onu gördüğümde kalp ritmim değişiyordu. Mideme sancılar giriyor geçsin diye gözlerimi kapatıyordum. Fakat gözlerimi kapatınca dahada heyecanlanıyordum çünkü gözleri gülüşü aklıma geliveriyordu. Gözlerimi açıncaysa yine karşımdaydı.

Ondan kaçışım yoktu. 

Daha sonra başka birini sevdiğini duydum. Kız ona çıkma teklif edişini heryerde anlatıyormuş. Benden başka birini sevmiş. Kızın anlattıklarını tek tek kulaklarımla duyduğumda ilk defa içimde bir acı hissettim. Bunca zaman ne kadar çocukca aşklara kapılmıştım ve hiçbiride bu hissi vermemişti. İlk defa kendimi bir yükün altında eziliyor gibi hissetmiştim. 

Sonra ayrıldılar tabii. 

Ama bazı şeyler eskisi gibi olmuyor biliyorsunuz. Ben ona karşı içimde bi gram bile birşeyler hissetmiyordum. O eski karıncalanma heyecanlanma yok artık. Şimdi geçse karşıma konuşsa belki yine birşeyler olur. Ama onu gördüğümde yok o hisler yani hissetmiyorum. 

Yani gene bana kalmadı aşktan herhangi birşey. Zaten aşık olmasınıda bilmem. Belki o da aşk değildi. Bunu neden yazdım bilmiyorum. Yazasım geldi. 

Bir sonra ki notta görüşmek üzere. 

mermaid notes Where stories live. Discover now