Capitolul 38

450 26 101
                                    

*Ginny Pov.*
Eram așteptată. Am inspirat și expirat de cateva ori, l-am luat pe tata de brat si am inceput sa înaintăm pe marșul nuptial care se auzea in surdină.

Am văzut cum fetele îngrijorate ale nuntasilor se transformau în unele de relaxare si admirație. Nu mi-am fixat privirea pe niciunul dintre ei. Singurii ochi pe care voiam să îi vad acum erau ai bărbatului care ma astepta langa altar. Eu l-am privit doar pe el, iar el avea ochi doar pentru mine. Oricare alta persoana a dispărut. Eram noi doi.

După ce am ajuns la el si tata i-a dat mâna mea, am simtit fluturii in stomac ca atunci cand eram adolescenta. Harry arată atât de bine în momentul asta, în costum si aranjat, încât am bucur ca am reusit sa stau pe cele doua picioare.

Oficiatorul nunții a început să spună toate replucile necesare inainte sa ne dea cuvântul. Decisesem sa ne scriem propriile jurăminte. E de prisos să spun că emoțiile m-au acaparat si am uitat tot ce scrisesem. Din fericire, a început Harry.

- Gin, poate ca nu ai fost primul meu sărut, dar ai fost si inca esti prima si ultima mea iubire. Si cred ca asta este cel mai important de retinut. Promit sa te iubesc, sa te fac fericită si sa te respect până la finalul zilelor mele. Voi fi langa tine in zile cu soare si in cele cu furtuna. Nu imi doresc nimic mai mult decat sa imi petrec fiecare zi langa tine si langa familia noastră. Multumesc pentru toată povestea asta data peste cap pe care am trait-o impreuna. Dacă aș ști că povestea ajunge în acest moment, as lua toată suferinta de la capăt, doar cat sa traiesc acest moment cu tine.

Am incercat sa imi retin lacrimile, dar cateva au scăpat si Harry le-a observat ca apoi sa mi le sterge tandru. Am spus că din fericire el a fost primul? Se pare ca e fix pe dos.

-Harry, am uitat tot ce aveam se spus, dar o sa incerc sa improvizez. Presupun ca asa e mai autentic,nu? Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar daca il voi trai langa tine, sunt sigura ca nu ma voi simți niciodată singura, nefericită sau in pericol. Iubirea noastra a avut multe suisuri si coborasuri, multe lacrimi si multe zâmbete. Eu cred ca viata noastra impreuna de-abia acum incepe. O sa dam peste provocări, doar avem o fiică adolescenta —invitatii au început să râda— ,dar momentele frumoase cu siguranță vor înghiți tot întunericul. Sunt mândră de noi si de tot ce am realizat până acum. Povestea noastră cu e perfecta. Are pagini rupte si mâzgălite, dialoguri șterse si capitole neterminate, dar are un final fericit, un epilog bun. Te iubesc, Harry Potter!

Cu aceste cuvinte, ne-am încheiat juramintele si am ajuns la partea decisivă.

- Ginerva Weasley, il iei de soț pe Harry Potter?

- Da. am spus eu apoi Harry mi-a pus inelul pe deget.

Ii tremurau mâinile. 

- Harry Potter, o iei de soție pe Ginevra Weasley?

- Da. a confirmat si el si am facut si eu acelasi gest.

-Poti sărută mireasa.

Și m-a sărutat apăsat, buzele lui transmitandu-mi cat de mult ma iubeste. Invitatii aplaudau in picioare.  Cand ne-am despărțit din sărut, Harry si-a atins usor buzele de urechia mea și mi-a soptit:

-Te iubesc, Ginny Potter!

Numele suna atât de bine spus de el. Înainte să mă pot dezmetici, am simtit un brat in jurul taliei care ma strânge în brațe. Era Foxy care ne îmbrățișa pe amândoi.

- Ciupiti-ma cat sa fiu sigur că nu visez. a spus ea.

- Este cat se poate de real, Addy. i-a rapsuns Harry.

Era real. Un vis devenit realitate.

O nunta PASNICA (pe moment). Nu ma relaxați prea tare. Ati vrut momentul juramaintelor sa fie liniștit. Sper ca v-a placut capitolul si va astept toate parerile. Va pup si stay safe!

Jucatoarea de Vajhat Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum