WEBİO PART2

4.4K 351 119
                                    

WEBİO GECESİ KÖTÜ GEÇTİ FAKAT GÜZEL ŞEYLERDE OLDU.

Yizhan tonla mesaj verdi bize.

İlk olarak Zhan'ın WEBİO da giydiği ceketi.


İlk olarak Zhan'ın WEBİO da giydiği ceketi

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Foto (zhanxiao.1005)
Bu ceketin arkasında gördüğümüz işlemeler hem zhan'ın burcu olan teraziyi hem de Yibo'nun burcu olan aslanı simgeliyordu. VE ASIL BOMBA. BU CEKET ZHAN'A ÖZEL ÜRETİM.

Ödül törenine bu ceketle gelmeside homofobiklere diss gibiydi aslında .

Sadece bununla da bitmedi Zhan ve Yibo o gün aynı fotoğrafçıyı tuttular bu yüzden çekimler uzun sürdü ve törene biraz geç katıldılar.

Ayrıca törenin biraz öncesine gidersek . Yizhan tören için geldikleri havalimanında couple giyinmişlerdi. Aynı sweatshirtleri giymelerinin yanı sıra onlarla özdeşmiş olan renklerdeydi kırmızı ve mavi. Bu renkler wei wuxian ve Lan Wangji den bildiğimiz olay zaten.

Aslında ödül töreninde onları uzak tutmak isten herkese, tüm homofobiklere karşı tavırları zaten çoktan belliydi

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Aslında ödül töreninde onları uzak tutmak isten herkese, tüm homofobiklere karşı tavırları zaten çoktan belliydi.

Webio töreninde Yibo sahnede bir eşya seçmesi gerektiğinde kocaman kırmızı bir çanta seçti.

Ve bu çantayı evine götürdü. Havalimanında görüntüleri de vardı.

Daha sonra Zhan'ın katıldığı bir programda tam hatırlamıyorum ama bir hafta sonraydı galiba o meşhur kırmızı çantayı gördük. Zhan o çantayı katıldığı programda göstererek oldukça cesur davrandı. Bu denk gelmiş bir olay olamazdı çünkü oldukça zengin olan GUCCI nin bile özel ceketler tasarladığı zhan bir programa tesadüf eseri kocaman kırmızı bir pazar çantasıyla katılmazdı herhalde. Resmen görüyoruz ki Zhan o çantayı Yibo dan aldı.

 Resmen görüyoruz ki Zhan o çantayı Yibo dan aldı

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Ve benim yaptığım bir analizi söylemek istiyorum. Exo grubundan Lay ile Yibo ve Zhan arkadaşlar. Lay de o gün törendeydi. Biliyorsunuz böyle ortamlarda Zhan hep Yibo'yu yönlendirirdi. Her zaman önden yürür röportajlarda yönlendirir vs . Bu ödül töreninde bunları yapamayacağı için Zhan'ın Lay ile Yibo'ya dikkat etmesi konusunda konuştuğunu düşünüyorum ya da Lay ikisinin durumunu gördüğü için Yibo'ya destek oldu. Neden böyle düşündüğümü anlatayım. Yibo sahneye çıktığında Lay de çıkmıştı ve Yibo'ya doğru gittikten sonra izleyenlere kısa bir bakış atıyor. Baktığı tarafta Zhan'ın oturduğunu biliyoruz. Başka birine bakması içinde bir neden yok aslında. Lay önce ZHAN'ın tarafına kısa bir bakış atıyor ve gülümseyip başını sallayarak yibo'nun bileğini tutuyor ve onu sahnede duracağı yeri göstererek yanına alarak yönlendiriyor. Bu benim şahsi görüşüm videoyu atamıyorum o yüzden foto olarak ekleyeceğim umarım ne demek istediğimi anlatabilirim.sonra konu hakkında yorum yaparsanız sevinirim .Benim delulu beynimin oyunuda olabilir.

Benim delulu beynimin oyunuda olabilir

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.
YiZhan moment/Analizحيث تعيش القصص. اكتشف الآن