gsod.6.

83 21 16
                                    

Ne Jupiter - Gökyüzüm Siyah Olsa da

⋆ 

Bir gün yine adam, kadının yanına oturduğunda kadının üzerindeki siyah elbiseyi fark etti. Halbuki şimdiye dek giydiği her elbise beyazdı. Kadının gardırobunda beyazdan başka bir renk olabileceğinden bile şüphe etmişti adam.

"Hoş geldin." dedi kadın soğuk eliyle adamın ellerine uzanırken. "Sana bir sürprizim var."

Adam düşüncesizce sordu."Neymiş bakalım?"

"Bugün seni göreceğim sevgilim."

Adam hayretle kadını dinlerken, kadın adamın elini sıktı. Adam anlam veremiyordu.

"Nasıl olacak o?"

"Seni gökyüzünden göreceğim."

Kadın adamın dudaklarına bir öpücük kondurup geri çekildi ve fısıldadı. "Sende çok güzelsin adam. Gökyüzüm siyah olsa da , sen benden daha güzelsin."

Adamın ellerindeki soğuk eller yavaşça kaydı aşağıya doğru. Denize kavuştu kadın. Katil denize kavuştu. Adama 'bugün onu görebileceğini' fısıldamıştı. Üstelik gök yüzünden görebilecekti adamı. Kadın adam için kendini katil denize vermişti. O an denizin dalgaları daha da yükseldi. Ve adam o günü bir daha yaşadığını anladı. Yıllar önce sevdiği kadının nasıl ondan ayrıldığını, bir kez daha hatırladı. Ama tüm bunların bir anıdan ibaret olduğunu fark edemedi adam. Delirmemişti, sadece çok sevmişti ve bunu sadece o ikisi anlayabiliyordu. Üstelik kadının hesaba katmadığı bir şey daha vardı. Adam hissetmek istiyordu ve bunu sadece kadının yanında yapabilirdi. Adam kendini dalgalı soğuk denize attı. 


Kadın/Adam


Gökyüzüm Siyah Olsa DaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin