gsod.3.

69 21 9
                                    


"Her gece neden yanıma geliyorsun?"

"Her gece neden buraya geliyorsun?"

Kadın adamın sorusunu cevaplamamasına sinirlense de asla dile getirmedi bunu. Çünkü o adamı cevaplamayı daha çok seviyordu.

"Yanıma gelmeni bekliyorum her gece."

"Yanına geldiğim ilk gece peki? O günde mi beni bekliyordun?"

"Evet."

Adam anlam verememişti. Kadın nasıl bilebilirdi ki o gün adamın yanına gelebileceğini. Ama sormadı adam. Çünkü bu durumdan rahatsız değildi. Kadının yanında olmayı seviyordu, kadın ona sevgilisini hatırlatıyordu. Denizin içinde can veren sevgilisini...

"Seni yanımda görmeyi seviyorum." dedi adam kadına biraz daha yaklaşırken. Kadında aynı şekilde ona yaklaştı ve mırıldandı.

"Seni yanımda hissetmeyi seviyorum."

İkisi de konuşmadı bir süre. Adam sadece kadını düşünüyordu, kadın da adamı... Eskiden sevdiği kadını unutmak için elinden o kahverengi şişeyi düşürmezdi. Artık değişmişti. Asla ihtiyaç duymadı o şişeye kadınla tanıştıktan sonra. Kadın ona sevgilisini hatırlatıyordu ve canı acımıyordu adamın. Hatırlamak istiyordu sanki, bu kadını da onun gibi sevmek istiyordu. Kadının bu sevgiyi hak ettiğini düşünüyordu. Bir daha denizden nefret etmek istemiyordu.

"Gitmek zorundayım." dedi kadın yavaşça sopasına tutunurken. "Yarın yine seni yanımda hissetmek istiyorum güzel adam."

Kadın gözden uzaklaştığında adam gülümsedi arkasından ve mırıldandı. "Umarım bir gün beni yanında görürsün, güzel kadın."


Kadın/Adam



Gökyüzüm Siyah Olsa DaWhere stories live. Discover now