26.Bölüm

3.5K 148 59
                                    

-HERKESE MERHABA-

Güzel güzel okumalar dilerim ❣

Oylamayı unutmayın

Oylamayı unutmayın ❣

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❣ KUM TANESİ ❣


Deniz'

Rüzgar tenini teğet geçerken, sen şarkının ritmene takılı kalırsın. Öyle ki şarkı hiç bitmeden, durmadan kendini tekrar etsin istersin. Ah ne de çok şey isterdik. Ama biz de her insan gibi isterdik işte. Çalan şarkıya eşlik edip, başka bir dünyaya ayak basarsın. Mutluluktan herşeyi unutursun. Kimle geldiğini, kim olduğunu bile. Mutluluktan havalara uçarsın. İçindeki o huzur ve mutlulukla çığlık atmak istersin. Düşünür düşünür gülersin. Sevdiğin adamla evlenecek olmanın verdiği sevinci en dibinde yaşamak istersin.

Düşünsenize bir gün kan,bıçak olduğunuz adam sizin kalbinizin ortasına taht kuruyor. Ne yaparsanız yapın bir türlü onu koparıp atamıyorsunuz. İlk başta olmaz dersiniz, umudunuz olmaz. Belki de imkansızlığın bilmem kaçıncı boyutu olarak görürsünüz. Ama hayat öyle bir şey yapıyor ki insana, sevmediği insanı köle bile ediyor kendine. O yüzden imkansızlık falan hepsi geçici. İstersek başaramayacağımız bir şey yoktur. Emirle evleneceğimiz gerçeği gibi. Bana evlenme teklifi etmişti. Hiç beklemediğim bir anda hemde. Bu gerçekten tarif edilemez bir duyguydu. Öyle bir andı ki insan heyecandan öledebilirdi. Çok şükür ki yaşıyordum.
Parmağımdaki yüzükle aşk yaşadığım sırada zehra çığlık attı. Elif ve zehra sabahın bilmem kaçında bize gelmişti. Onlara dün eve gelir gelmez çektiğim fotoğrafları atmıştım. Dayanamayıp sabah erkenden bize gelmişlerdi. Aslı ise kıskançlıktan deliriyordu. Buraya bir an önce gelmeye çalışırdı. Benden çok mutlu olan kişi aslı ve kızlardı.

"Abime bak seeeeenn!!"dedi zehra.

Elif"Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Emir sana evlenme teklifi etti ha?"dedi.

"Bakın kızlar o anın olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Bakın şu yüzüğün güzeelliğine!"

Elif iç çekti.
"Fena halde imrendim. Çok güzelsiniz ama siz! Hep mutlu olun."

Zehra"Abim artık kendini aşmış. Vallahi brawo sana deno."dedi.

Gururla saçımı savurdum.
"Aşk böyle bir şey işte."

Elif"Zilan görse varya kıskançlıktan götünü yırtar!"dedi.

"Mümkünse gebersin."dedim.

Tövbe yaraabi!

Zehra"Aman her neyse, aslı ne zaman gelecek?"diye sordu.

"Gelirler bir kaç güne."

Elif"Hemen gelsin çok özledim onu."dedi.

KUM TANESİWhere stories live. Discover now