3. Prvý krát vonku

222 13 0
                                    

Onedlho som sa dostala domov. Auto som zaparkovala k domu. Mama ešte stále nebola doma. Tašku som si prehodila na chrbát, zavrela som dvere od auta a zamkla som ho. Podišla som k vchodovým dverám a odomkla som ich kľúčom. Kľúče od auta a od domu zavesila na malý vešiačik hneď vedľa dvier. Vyzula som si svoje čiernobiele tenisky a moje kroky smerovali rovno do mojej izby. Tašku som si položila k písaciemu stolu. Potom som si zo skrine vybrala šedé tepláky a čierne tričko bez obrázku a obliekla som si ich. Oblečenie, ktoré som mala dnes na sebe som poskladala a vrátila späť do skrine. Mobil som si položila na písací stôl a sadla som si zaň. Z tašky som si vybrala pracovné listy, ktoré máme už zajtra odovzdať. Úlohy som mala asi za hodinu hotové. Všetky knihy a pracovné listy som si dala naspäť do tašky. Odsunula som sa od stola a postavila som sa zo stoličky. Moje kroky smerovali von z mojej izby do našej obývačky. Sadla som si na náš gauč a pustila som si nejaký kanál len do pozadia pretože som väčšinu času bola na mobile. Klikla som na ikonku kontaktov v mojom mobile. Hľadala som meno Seth až som ho napokon našla. Rozhodla som sa, že mu zavolám len či mi dal správne číslo. Ale ozval sa mi len odkazovač: ,,Ahoj, tu je Seth. Asi pravdepodobne nemám čas. Nechaj mi odkaz a ja ti potom zavolám. Píííp." nakoniec zaznel tón a ja už som rozprávala do telefónu svoj odkaz. ,,Ahoj, Seth. Tu je Nicole. Chcela som ti len zavolať aby som sa uistila, že si mi dal správne číslo. Ale ako som tak počula odkazovač tak si to ty. Vidíme sa zajtra v škole." A stlačila ikonku červeného mobilu aby som vypla hovor. Aj keď sa poznáme len jeden deň tak sa mi zdalo ako keby sme sa poznali už niekoľko rokov. Bolo s ním veľmi jednoduché komunikovať. Bez problémov mi odpovedal na moje otázky a ja som zas jemu bez problémov odpovedala. Ale taktiež nemôžem nespomenúť jeho veľmi horúcu pokožku. Žeby mal nejakú chorobu? Ale vyzeral byť zdravý ako rybička. Ale určite má na to nejaký fyzický dôvod a ja sa do toho nebudem montovať. Z mojich úvah ma prerušila mama keď zakričala na celý dom svoj pozdrav na signál, že už je doma. Rýchlo som za ňou dobehla a na pozdrav som ju objala.

,,No čo? Aký bol prvý deň v škole?" Spýtala sa ma mama. ,,Náhodou bolo super," usmiala som sa pri spomienke na Setha. ,,spoznala som sa s jedným veľmi milým chlapcom. Volá sa Seth. Nikto iný sa so mnou nemal záujem rozprávať. Ale Seth mi veľmi pomohol s prvým dňom. Je veľmi zlatý."

,,Tak to je super , zlatíčko." Odpovedala mi mamina. Celý večer sme sa rozprávali o rôznych veciach. Ja som odpovedala na otázky, ktoré sa ma mamina pýtala o Sethovi. Ale nezmienila som sa o jeho horúcej pokožke.Nechcem aby sa do toho montovala mamina. Na večeru mamina spravila palacinky. Keď sme sa spoločne najedli a odložili svoje taniere tak som sa už vybrala do postele pripravená si ísť ľahnúť. Mamine som dala na dobrú noc pusu na líce. Ako som dorazila do izby tak som za sebou zavrela dvere. Z postele som si zobrala svoje pyžamo a išla som do sprchy. Po sprche som sa poriadne poutierala uterákom, obliekla si pyžamo a učesala som si vlasy. Dvere od kúpeľne som nechala otvorené aby sa všetka para dostala von z kúpeľne.Ľahla som si do postele a zakryla som sa paplónom. Z nočného stolíka po mojej pravici som si zobrala telefón a všimla som si, že mi niekto napísal správu. Otvorila som ju a zistila som, že je od Setha.

Ahoj, prepáč, že som ti nezdvihol ale nemal som čas. Zajtra sa vidíme v škole. Dobrú noc. :) Prečítala som si ju ale už som mu neodpísala. Nechcela som ho rušiť. Ale potom sa mi zase ukázala ikonka SMS-ky a znova bola od Setha. Inak chcel by som sa ťa spýtať či by si sa zajtra so mnou nešla po škole prejsť po pláži. Napísal.

Ahoj. Jasné zajtra sa ešte dohodneme. Dobrú noc Seth. Odpísala som mu. Už mi neodpísal. Mobil som si napojila na nabíjačku a onedlho som zaspala. Rannú rutinu som mala rovnakú ako včera. Na oblečenie som si obliekla pohodlné čierne legíny a tú istú vínovú mikinu, ktorú som mala včera. Nechcela som si dávať rifle keďže pôjdem so Sethom von. Počkať. Ja Idem so Sethom von! Zakričala som si v duchu. Celkom som sa tešila. Je to po prvý raz čo idem s niekým von.

Zamkla som vchodové dvere a nastúpila som si do auta. Onedlho som bola na školskom parkovisku kde som si zaparkovala auto. Keď som zatvárala dvere od auta tak ma niekto zo zadu vystrašil. ,,Bu!" Až som poskočila ako som sa zľakla. Už som len počula dôverne známy smiech. Sethov smiech. Otočila som sa na neho s škaredým pohľadom ale pri jeho príjemnom smiechu som ten pohľad nevedela dlho udržať a začala som sa smiať s ním. ,,Ahoj, Seth. Tiež ťa rada vidím." Pozdravila som so ho s úsmevom po našom záchvate smiechu. ,,Ahoj. Nicole." Odzdravil sa mi taktiež s úsmevom a objal ma so svojimi horúcimi rukami. Zasa som sa cítila rovnako príjemne. Bolo mi s ním dobre. Napokon sa odtiahol. ,,Poď inak zmeškáme hodinu biológie." Usmial sa ale potom prevrátil oči. Už včera mi hovoril, že biológiu neznáša zo všetkých predmetov  najviac. Ani ja ju moc nemusím. ,,Dobre, poďme." a kráčali sme vedľa seba až do školy.

Napokon nadišiel čas obeda. Seth si zasa kúpil sandwich a prednes som sa rozhodla, že si ho kúpim aj ja. Sadli sme si na naše miesta.  ,,Počuj, Seth. Mňa tak napadlo, že by som ťa mohla odviezť v mojom aute a pôjdeme ku mne nech si vyložím tašku. A potom by som ťa odviezla k tebe nech si môžeš aj ty vyložiť tašku a potom by sme šli na pláž. Čo ty na to?" Spýtala som sa. ,,Jasné, je to fajn nápad." Odpovedal s úsmevom ako vždy. Len teraz som si všimla že má dokonale rovné biele zuby. Až sa mu zaleskli v odraze svetla.

Vyučovanie prebehlo veľmi rýchlo. Kráčali sme spolu von zo školy rovno k môjmu autu. Nasadla som si a Seth si sadol vedľa mňa. Školské tašky sme si hodili na zadné sedadlá. Onedlho sme boli pred mojim domom. ,,Hneď som tu." Povedala som. Zo zadného sedadla som si zobrala svoju tašku. Vyrazila som k vchodovým dverám a na chrbte som doslova cítila Sethov pohľad, ale neriešila som ho. Do svojej izby som si položila tašku a v kuchyni som nechala napísaný odkaz mame, že som vonku so Sethom. Vyšla som z domu a zavrela som za sebou dvere a zamkla som ich. Nastúpila som do auta a Seth ma navigoval k nim pred dom. Zastavila som keď mi povedal. Zastavili sme pred takmer rovnako veľkým domom ako je ten náš. Dom mal oranžovú fasádu a pekne upravenú pred záhradku. Seth rýchlim krokom podišiel k domu a vošiel. Ako rýchlo do domu vošiel tak aj vyšiel a ani nie za dve minúty už sedel na svojom mieste. Za takých päť minút sme už boli pred plážou. Vystúpili sme z auta a ja som ho zamkla. Podišli sme k sebe bližšie a kráčali sme po pláži. Vlny z oceána príjemne žblnkotali. Pýtali sme sa zo Sethom na otázky typu: čo je tvoja najobľúbenejšia vec, najobľúbenejšia pesnička a otázky k nim podobné. Proste sme sa spoznávali. Seth mal pozitívnu a usmievavú náladu. Bolo mi s ním fajn a príjemne. Veľakrát sa nám stalo, že sme sa náhodou dotkli našimi rukami, ktoré sme mali spustené vedľa tela. Aj keď máme obaja tmavšiu pokožku tak som na svojej tvári cítila ako som sa zapýrila a  Seth sa zakaždým taktiež zapýril. Bol veľmi zlatý. ,,Myslím, že už je čas ísť domov. Začína sa stmievať." Povedala som. Lenže mne sa ešte nechcelo ísť domov . Bolo mi so Sethom veľmi dobre. ,,Hej hej. Ale ešte sa mi nechce ísť domov." Povedal a vzápätí ma objal. Ale silnejšie než včera alebo dnes ráno. Ale mňa to ani nezarazilo. Bolo mi s ním dobre a týmto objatím mi bolo s ním ešte lepšie. Ja som si ruky preplietla cez jeho veľký a svalnatý chrbát. Cítila som sa v jeho objatí akosi bezpečne. Nikdy som si nemyslela, že ja, čo som doma nezapadla zažije niekedy takýto pocit s nejakým chlapcom. Napokon ma pustil. ,,Okej, už môžeme ísť." Povedal mi a kráčali sme vedľa seba naspäť k môjmu autu. Obaja sme si nasadli a Seth ma znova navigoval k nemu domov. ,,Ďakujem, Nicole, ešte ti napíšem. Maj sa." rozlúčil sa so mnou s úsmevom. ,,Ahoj, Seth." Odzdravila som ho taktiež s úsmevom. Cestu k môjmu domu som už vedela tak mi nerobilo problém nájsť cestu domov. Mamina ešte nebola doma. Na večeru som si dala len jablko pretože som nebola veľmi hladná. Potom som sa šla rýchlo osprchovať. A keď som si ľahla tak mi cinkol mobil. Samozrejme, že to bola správa od Setha tak ako mi sľúbil. Ahoj,Nicole. Chcem ti len poďakovať za dnešok. Bolo mi s tebou fajn. Zajtra sa vidíme. Dobrú noc a pekné sny.:) Prečítala som si a usmiala som sa. Ahoj. Aj ja ti ďakujem za dnešok bolo mi s tebou super. Aj tebe prajem dobrú noc. Papa. Odpísala som mu. Mobil som si  napojila na nabíjačku, zavrela oči a pomaly zaspávala.


Ďakujem, že ste si prečítali aj túto časť. Dúfam, že sa vám táto časť páčila. Čo si myslíte o Nicole a Sethovi? Nezabudnite to napísať do komentáru. Ak sa vám to časť páčila tak nezabudnite dať vote. :)

Vlčie DievčaWhere stories live. Discover now