Loki jegyese

820 100 98
                                    

Loki továbbra is az őrkapitány páncélját viseli, ránk meg a biztonság kedvéért bilincset rakott, hátha összefutunk valakivel kifelé menet. Ráadásul halál humorosnak gondolta, hogy olyan láncot varázsolt mellé, ami összekötött engem, Tomot meg az öcsémet is. Nem vicc! Estünk-keltünk és mire kiértünk a folyosókról már egészen összeszoktunk. A lépcsősorhoz keveredve rám jött a para, mert ezeken a robusztus köveken már lefelé jövet Thor hóna alatt is tériszonyom volt, hát még most! Totálisan berezeltem.

– Loki... – nyüszögöm. – Nem mehetnénk egy másik irányba...? – pillantok a mélybe és halálfalók legyenek a tanúim, a Roxfort lépcsőitől nem pisiltem volna össze magam ennyire, mint itt. Kiköpött úgy festett a hely, mint a Dark Worldben, csak élőben milliószor lidércesebb látvány nyújtott. – Én itt nem megyek fel...

– Befejezted?

– Nem. Tuti tudsz másik kijáratot. Arra megyünk.

– Nincs másik.

– Beköplek a bátyádnak!

– Megint? Nem unod még?

– Ne rinyálj már hugi, nem olyan mély – lépett oda Richárd a szélére, és egy isteneset csulázott a semmibe. De nem toccsant.

– Fúj!

– Undorító halandó! – hördült fel Loki is. – Kaptass fel a lépcsőre, és tartsd a szádban a fertőző nedveidet, vagy örökre beléd fojtom mindet.

– Nyugika pióca, csak a teszteltem milyen magas.

A piócára Tommal elfojtottunk egy kitörni kívánkozó kuncogást.

A következő percben valami batár nagy puffanás visszhangzik odalentről, amit a hangok alapján két katona szóváltása követ.

– Mi a...?!

– Neked meg mi bajod?

– Elcsúsztam valamin...!

– Na kapd már fel magad, mielőtt a parancsnok meglát.

– Heimdallra mondom, itt valami csúszik...

Sunyin összemosolygunk mielőtt neki indultunk a termetes lépcsőknek. Tom javaslatára a fal mellett megyek és nem bámészkodom. Na nem mintha sok látnivaló akadna a félhomályban. Ráadásul ő szorosan mellettem sétál, hogy kitakarja előlem a kilátást. Olyan elképesztően figyelmes tőle! Ráadásul mikor az imént megöleltem már éreztem azt a pokolian szexi illatát, de akkor csak az járt a fejemben, hogy örülök, hogy életben látom. Viszont most épp elég időm volt azon agyalni, hogy lehet valakinek ilyen szívdöglesztően finom a parfümje?! Nem bírtam ki és feltűnés mentesen igyekeztem szagolgatni, a fejem meg közben vöröslött mint a pipacs, hogy ilyen ciki dolgot művelek. Mindez bőven elterelte a figyelmem a tériszony okozta félelmemről.

Azzal viszont egyikünk se számolt, hogy a lépcső tetejére érve épp Thorral futunk össze. Őviharsága összefont karokkal vár ránk, hogy felérjünk.

– Hova-hova?

Loki einherjar alakban és elváltoztatott hangon így szól:

– Mindenek atyja kéreti a foglyokat. Kihallgatásra kísérem őket, herceg.

– Majd én átveszem – somolygott felénk Thor.

– Ne fáradjon vele, én majd --

De mielőtt Loki befejezhette volna a szövegelést, Thor a semmiből előrántotta a Mjölnirt. Meglendítette a kalapácsát és oldalba vágta Lokit, aki lerepült a lépcsőről egyenest a mélybe. Hangos sikantással ugrottam távolabb Thortól, aki morcosan bámult ránk. Richárd lelkes buzditással emelte magasba hüvelykujját:

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 10, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Istenem, az agyamra mész!Where stories live. Discover now