17|''Yarın görüşürüz bücürük :P''

589 37 12
                                    

SELAMLAR BEBEKLERİM! BEN GELDİĞM. Çok özlediniz dimi? Ben de sizi çok özledim. Hadi şimdi bölüme geçelimqispwşdkeçfl

İyi okumalaaaarr

Hatırlatma
Tam uykuya dalacaktım ki gelen taramalı bildirim sesleri tüm uykumu kaçırdı. Ahh, Eslem'in telefonu. Yataktan kalkıp telefonu aldım. Tam kapatacaktım ki ekrandaki bildirimlere gözüm takıldı. Cesur?!

Hani şu bildiğimiz, velet Cesur? Yok ya, değildir herhalde. Bildirime tıkladım. Sikeyim, şifre var.

Telefonu da alıp Eslem'in yanına gittim. Arda'yı umursamadan Eslem'in kolunu tuttum. Arda bana bakıyordu. "Kusura bakmayın konuşmanızın ortasına dalıyorum ama..." telefonu gösterdim. "Eslem bu ne?" Eslem anlamazmış gibi baktı. "Ne ne, abicim?" Derin bir nefes alıp verdim. "BU ne, abicim? Bu mesaj ne?" "Ne mesa-" duraksadı. Gözleri büyümüştü. "Şey... hiç abi. Ne olacak? Arkadaşım merak etmiş, mesaj atmış işte"

sinirlerinehakimolYaman
sinirlerinehakimolYaman
sakinolYaman
sinirlenmeYaman

"Arkadaşın Cesur mu Eslem?" Yutkundu. "Y-yok abi, lakabı o. Hem ne Cesur'u? O kim ya?" "Hani şu sana mektup yazıp yollayan Cesur. Hani sana aşıkmış bilmem neymiş. Yıllar sonra çıkıp geldi ya or-" Arda sözümü kesti. "Hop hop hop, bir dakika ya. Ne Cesur'u? O nasıl isim lan, köpek ismi gibi" diyip gülmeye başladı. Eslem de ben de ona 'yavrum salak mısın?' bakışı atınca sustu. "Ehm yani şey... kim işte? Ne aşık olması? Ne yılı? Ben bir bok bilmiyorum" göz devirdim. Nereden bilebilirdi ki? Tabi ki bilmezdi aq. "Nereden bileceksin dünkü bok? Yeni tanışmadınız mı Eslem'le? Nerden bilesin?" "Hay- ya evet yeni tanıştık ama... Ne bileyim, anlatır..." Eslem ona yandan bir bakış attı. "-dı. Herhalde" "O bile bilmiyor ki anlatsın" Arda'nın kafası karışmış gibiydi. "Neyse, ne işin var bu çocukla Eslem? Ne zamandan beri konuşuyorsunuz?" Eslem başını eğdi. "Ya. Çok olmadı. Birkaç gün falan oldu herhalde. Mesaj attı bana, ben de konuştum. Bu kadar" başını kaldırdı. "Kızdın mı?" Gözleri dolmuştu. Off, salak bu kız. Bir şey demedim bile. Ne diye gözleri dolduysa! "Biraz. Azıcık. YA kızım sen de neden konuşuyorsun ki bu çocukla?" Bana baktı. Gözlerini sildi. "Ya sen neden bu kadar nefret ediyorsun bu çocuktan?" Düşündüm. Sevmemem için geçerli sebepler vardı. "Küçükken de sevmiyordum ben o veledi" kaşını kaldırdı. "Neden işte?"

Küçükkenki kavgalarımızı, Eslem'e vurmalarını düşündüm. Onun yüzünden sürekli Eslem'le benim başımız belaya girerdi. Sonra aklıma en son yaptığı şey geldi. Sinirlenmiştim. "Sevmiyorum işte Eslem. Sorma" gözlerini kırpıştırdı. Bu tepkiyi beklemiyordu galiba. "Bana son yaptığı şey yüzünden mi? Hani beni ittirmesi... falan." dişlerimi sıkıp Eslem'e sert bir bakış attım. "Ay aman tamam, tamam sormadım bir şey" "Ben sorsam?" diye atlayan meraklı salağa "Sorma. Hem seni ilgilendirmiyor zaten" dedim. "Yoo aslında beni de ilgilend-" ona Eslem'e attığımdan daha sert bir bakış atarak susturdum. "-dirmez. Neden ilgilendirsin ki, dimi?" "Her neyse. Arda, özrünü dilediysen git artık sen. Eslem de dinlensin. Malum, yarın da okul var zaten" Arda başını sallayıp Eslem'e gülümsedi. Kapıya doğru yöneldi. Ayakkabılarını giyip kapıyı kapatmadan önce bana başıyla selam verip Eslem'e de göz kırptı ve gülüp kapıyı kapattı.

Eslem'den
Arda gittikten sonra abimden telefonumu alıp mesajlara baktım. Cesur'dan 57 mesaj vardı. Selin'den 4, Ceren'den de 3. Mesajlara baktım.

Mavişim:
>Kankaaağğ
>Nerdesin lan şefersiz?
>Bak şerefsiz de demiyorum, nerdesin geri zekâlı?

Hain:
>KANKA CEREN PİÇİ MANİTA YAPMIŞ
>KANKA VALLAHİ YAPMIŞ
>TAŞAK GEÇMİYORUM DIYOR, YEMIN EDİYOR
>ÇABUK BAK ÇABUK

Çüşş, bu kız ne ara manita yaptı lan? İkisine de cevap vermedim. Sonra arardım onları. Cesur'un mesajlarına baktım. Çok fazla vardı.

Cesur:
>Nasılsın?
>Ağlıyordun
>Şimdi daha iyi misin?
>Seni merak ettim
>Hey
>Neredesin?
>Eslem?
>Eslem???
>Telefonun neden kapalı?

Beni mi aramıştı? Ah, keşke kapatmasaydım telefonumu. İyi olduğuma ve sadece lafa dinlemek isteyip telefonumu kapattigima dair bir mesaj attım. Ardından yatağa attım kendimi. Anında mesaj geldi.

Cesur:
>Endişelendim senin için
> İyisin dimi?

Yazmaya çok üşendiğim için ses attım. "İyiyim Cesur. Merak etme. Sadece kafa dinlemeye ihtiyacım vardı ve ben de öyle yaptım. Biraz da uyudum"

Cesur:
>Senin sesinden adımı duymak güzel :)
>Ay bir sevindim şu an
>Ehe, kusura bakma bücürük

Güldüm. "Sorun değil"

Cesur:
>Neyse, n'apıyorsun?

•••••••••••••••••••
Bir süre konuştuk, ardından da yatacağını söyleyip gitmişti. Ne yalan söyleyeyim, onunla konuşmak güzeldi ve bana iyi geliyordu. Mutlu oluyordum nedense.

Saate baktım. Gece 2 olmuştu. Yarın okula gideceğim için ben de yatmaya karar verdim. Uykumu  da bir türlü alamamıştım zaten. Cesur'a mesaj yazmaya koyuldum.

Bücürük:
ben de yatıyorum şimdi<
iyi geceler Cesur<

Anında cevap vermişti.

Cesur:
>İyi geceleeer
>Yarın görüşürüz bücürük :P

Bücürük:

görüşürüüüzz<
dur, ne?<
görüşür müyüz?<
mesajlaşmaktan mı bahsettin?

Cesur:
>Yoo
>Okuldan bahsettim
>Neyse güzelim
>Kaçtım ben

Bücürük:
dur dur<
biz<
AYNI OKULDA MIYIZ??<

Cesur:
>Bilmiyor muydun ;) ?

__________________

EVEEEEETT BEBEKLERİM! Geç olsun güç olmasın demişler. Bölümler geliyor işte. Birazck -önceki bölüme göre baya- kısa ama olsn. Yeni bölümü de yazmaya başlayacağım. Siz de okuyuverin işte qlwqşlmdjkıew. Neys. Sizi seviyoreee, öpüldünüz muah.

(yıldıcığımızı da okşamayı ve yorum atmayı unutmayın lütfn. yorumlarınız beni motive ediyor ve yazma isteği uyandırıyor :P )

Erkek Lisesi|Yarı Texting?Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora