2|"Burada Ne İşin Var?"

5.8K 243 37
                                    

Multimedya: Arda Yöney

Hatırlatma
Ceren'e bakıp kolunu dürttüm ve "Kız Ceren bu lisenin adı neydi?"diye sordum. Ceren kafama vurup "Ulan gerizekalı girişte ayı kadar 'Cesur Erkek Lisesi' yazıyor. Hiç mi görmedin angut?"dedi. Başımı 'Hayır' anlamında sallayıp yürümeye devam ettim. Evet Ceren biraz çılgındı ama çok iyi birisidir. Kankam diye demiyorum; çok çatlak ve çılgın veee... Hayat dolu birisidir. Ben böyle düşüncelere dalmışken sınıfın önüne geldik. Selin kapıyı çalınca da içeri girdik. Herkes dersin ortasındaydı fakat bu sınıfta hoca yoktu.

Ayrıca herkes hayvan gibi değişik değişik hareketler yapıyordu. Ve sadece iki tane sıra boştu. Arka taraflara gittik. En arkada sert yüz hatları olan, biraz sert görünen, siyah sweatshirtlü bir çocuk vardı.
Selin ve Ceren o çoçuğun önündeki boş sıraya oturmuşlardı ve tek boş yer o korkunç çocuğun yanıydı. Ben de el mahkum o çocuğun yanına oturdum. Çantamdan defterlerle kalem çıkardım ve rastgele karalamaya başladım. Sıkılınca cebimden kulaklık ve telefonumu çıkarıp şarkı açtım. Ben Duman dinlerken kulaklık bir anda kulağımdan çekildi. Kulaklığı çeken kişiye baktığımda yanımda oturan çocuk kulaklığın birini çıkarıp kendine takmıştı. Tamamen çocuğa döndüm. Tam kulaklığı neden aldığını soracakken "Sıkıldığım için aldım kulaklığını. Bu kadar abartmamalısın" dedi soğukça. Göz devirip "Abartmıyorum. Başkasının eşyası alınmaz" dedim ve kulaklığımı kulağından çıkarıp yeniden kendime taktım. Bir süre sonra çocuk kulaklıklarımın ikisini de çıkardı. Kaşlarını çattı. "Bana bak kızım. Ben o gördüğün yavşaklara benzemem. İlk defa kız görmüş gibi davranıyorlar zaten. İki atarına düşmem. Yapıştırırım" OKO OTORONO DOŞMOM YOPOŞTOROROM. Yav he ya(!) Götüm. Salak, ayı, mal, dana , maymun beyinli, inşallah tuvalete girip kakanı yaptıktan sonra peçete bulamazsın, inşallah donun kalmaz da annenin kalpli donunu giymek zorunda kalırsın da ortalık kalabalık yerde pantolonun yırtılıp o kalpli don gözükür, inşallah sevdiğin kız lezbiyen çıkar.
Ben böyle beddualarıma devam ederken önümde duran telefonumun çaldığını gördüm. Ekranda gözüken 'Deve' yazısını görünce gülümsedim. Aramayı cevaplandırıp telefonu kulağıma götürdüm. "Ufaklık, nasılsın bakalım? Sınıfın nasıl?" Ufaklık ha... "Sensin be ufaklık! Dana!" Abim güldü ve "Sakin ol prenses" dedi. Derin nefes alıp ayağa kalktım ve dışarı çıktım. "Bana prenses deme. Ayrıca ben sakinim tamam mı! Kapatıyorum!" dedim ve yüzüne kapattım. Sınıfın önüne geldiğimde elimi kapı kulpuna koyup kapıyı açtım. Kapıyı açtığımda karşımda yanımda oturan siyahlı çocuk vardı. Yüzüne baktığımda iki saniyeliğine bile olsa gözlerinde şaşkınlık gördüm. Ama sonra yeniden kendini toparlayıp umursamazlığına devam etti. Niye şaşırmıştı ki? Belki de kapıyı bir anda açmamı beklemiyordu. Olabilirdi.

Kenara çekilip geçmesini bekledim. Geçtikten sonra teşekkür bile etmedi. Saygısız. "İnsan bir teşekkür eder be! Gerçi... Sen de haklısın onu insan yapar"
Durup arkasını döndü ve bana doğru yaklaşmaya başladı. Fazla yaklaşmaz herhalde diyerek yerimde kaldım. Geri gitmedim. Ama beklediğim gibi olmadı. Daha fazla üzerime geldi. Biraz geri çıktım. Hala geliyordu. O geldikçe ben de geri geri gidiyordum. Ta kiiii...
Duvara çarpana kadar😒. Ben duvara çarpmıştım ama o çocuk hala üstüme üstüme geliyordu. Ellerini iki yanıma koydu ve sanki olabilecekmiş gibi biraz daha yaklaştı bana. Ellerimi göğsüne koydum ve onu engellemeye çalıştım. Ama olmadı daha da yaklaştı ve yüzüme doğru eğildi. Çocuğun omzuna geliyordum. İki yanımdaki ellerini duvardan çekti ve fazla yaklaşmaması için göğsüne koyduğum ellerimi tutup iki yanıma sabitledi. Sonra yüzüme biraz daha eğildi. Burunlarımız birbirine değiyordu neredeyse. Sıcak nefesini yüzüme üfleyerek konuştu. "Eslem... Fazla zorlama istersen. Sana zarar vermemi istemezsin"
Ellerimi bıraktı ve sırtımı sertçe duvara çarptı. O kadar sert çarpmıştı ki düştüm. Sırtım çok acıyordu. Büyük ihtimalle moraracaktı. O ise arkasına bile bakmadan çekip gitmişti. Dizlerimi kendime çekip ağlamaya başladım. Ağzımdan bir hıçkırık kaçtı. Ben ağlamaya devam ederken birisi yanıma çöktü. Kim olduğuna baktım. "Burada ne işin var?"
.........


Eveeet bölüm nasıldı? Aslında bölümü cuma günü yayımlayacaktım ama Selin'in ısrarı üzerine onu kıramadım ve bugün yayımladım. Ayrıca ithafım var;
Selinzen243
Ve
merihky

Hepinizi çok seviyorum ve teker teker öpüyorum. Okuduğunuz için sağolun. İyi ki varsınızzzz😘😘😘😘

Erkek Lisesi|Yarı Texting?Where stories live. Discover now