(4)

21 3 0
                                    

Μπήκαμε στο αμάξι γύρισα τον κοίταξα ενω του είπα :

-Ευχαριστώ.

-Εμμ τι θα άφηνα να λέει το παιδί μου μπάσταρδο; Ααα και τώρα που το θυμήθηκα έχω κλείσει ραντεβού στον γυναικολόγο να δούμε πως πάει η εγκυμοσύνη .

-Για πότε είναι το ραντεβού;

-Για τώρα.

Ξεκινήσαμε για τον γυναικολόγο μετά από λίγο φτάσαμε. Μπήκαμε μέσα και περιμέναμε στην υποδοχή. Μετά από κανά πεντάλεπτο βγήκε από την αίθουσα μια γυναίκα που κάτι μου θύμιζε.

Ενώ προσπαθούσα να καταλάβω από που την ξέρω βλέπω τον Στεφάν να πηγαίνει δίπλα της και μόλις τους βλέπω μαζί μου έρχεται αναλαμπή.

Η κοπέλα που ήταν στο σπίτι όταν πήγα να του πω για το μπεμπάκι .Καλά είναι γαιδούρι;

Μια από τις γκόμενες του ξέρω και σε αυτήν με έφερε; Με άλλη γυναικολόγο δεν το έχει κάνει; Συγνώμη αυτή δεν έχει πρόβλημα;

Έρχεται μου δίνει το χέρι της και μου λέει.

-Άννα.
-Γκαμπριέλα.
-Πάμε μέσα ;

Με ρώτησε εγώ ήθελα να πω όχι να φύγω θέλω αλλά κρατήθηκα και αρκέστηκα στο να της απαντήσω ένα απλό ναι. Ένιωθα τόσο άβολα αλλά δεν ήξερα τι να κάνω θα ήθελα να ήξερα δεν νιώθει άβολα και αυτή;

Μπαίνουμε μέσα με βάζει να ξαπλώσω στο κρεβατάκι και να σηκώσω την μπλούζα στο εντομεταξύ ο προκομένος δεν είχε μπει μέσα καθόταν έξω μα τόσο δεν τον νοιάζει; Δεν τον ενδιαφέρει πως πάει η εγκυμοσύνη; Τότε γιατί με πήρε τηλέφωνο και θα μένω μαζι του; Είναι τόσο σκληρός ή το παίζει; Είχα τόσες απορίες αλλά σιγά μην έπεφτα τόσο κάτω.

Εκεί που είχα αφαιρεθεί ακούω την φωνή της να μου λέει:

-Εδώ είναι το μωρό είναι ακόμα νωρίς για να μάθουμε το φύλλο του .

-Εντάξει .Της είπα.

-Η υγεία του είναι πολύ καλή ,και τα κιλά του και όλα.

-Μια χαρά.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να μάθεις ,νομίζω πώς τελειώσαμε πάρε αυτό το χαρτί και σκούπισε το τζελ από την κοιλιά σου .Το σκούπισα αλλά ήθελα φωτογραφίες απο το πρώτο υπερηχογράφημα.

-Θέλω να μου βγάλεις και φωτογραφίες.

Της είπα .Και μου απάντησε :

-Άαα ναι το ξέχασα συγνώμη.

Είπε και πάτησε ένα κουμπί και μου έβγαλε κάτι φωτογραφίες και μου τις έδωσε της είδα κι χάρηκα τόσο πολύ.

The unexpected.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora