GÜNLÜK 8;Mutlu Yıllar Sevgilim

16 13 0
                                    

~~~

 Sevgili günlük;

  Eve gelmiştik her taraf karanlıktı, Zeynep nerede acaba? Aman Su kızım niye kızı bir salmıyorsun belki arkadaşlarıyla takılıyordur. Bir ana elimde sıcak bir his oldu ve Güneş ışıkları açtı kafanı Güneş'ten çevirip salona baktım her tarafta gül yaprakları vardı çok güzeldi, salonun tam ortasında orta boylarda bir kutu vardı maviye kaplanmıştı. Aklıma bir şey geldi Güneş'i korkutayım da görsün o. Güneş'e güler yüzle baktım sonra suratımı astım ve bağırmaya başladım, "YA GÜNEŞ SEN ADAMI DELİRTİRSİN BEN GECENİN BİR YARISINDA GELİYORUM EVİ TEMİZLEYEMİYECEK KADAR YORGUN OLUYORUM BİDE SEN ETRAFA GÜL YAPRAKLARINI DAĞITMIŞSIN ÇILDIRTMA BENİ GÜNEŞ!!!" Güneş bana şaşkınca bakıyordu en sonunda dayanamayıp kahkaha attım sonra Güneş'e sımsıkı sarıldım "Aşkım çok teşekkür ederim çok güzel olmuş" dedim. Güneş'ten ayrıldıktan sonra bana hala şaşkın bir şekilde bakıyordu bir anda konuşmaya başladı,"Ya Su asıl sen adamı delirtirsin ne o nasıl şaka ya. Ama beğendiğine sevindim aşkım hadi geç de şu kutuyu aç." dedi beni salonun ortasına iterek. Kutunun önüne geldik, kutuyu açmadan önce Güneş'e baktım bana sabırsızlıkla bakıyordu. Elimi kutunun üstündeki siyah kurdaleye gitti ve kurdaleyi söktüm, kutunun kapağından tutarak kaldırdım.

  İçinde yavru bir kedi vardı. Gözlerim dolmuştu kediyi kucağıma aldım ve boynunda siyah bir kurdale vardı kurdalenin orada da yüzük vardı. Gözümden bir damla yaş süzüldü sonra kafamı kaldırıp Güneş'e baktım bana o mavi gözleriyle aşk dolu bakıyordu. Kedinin boynundaki kurdaleyi çözüp yüzüğü elime aldım Güneş benim elimden tutarak şu sözleri söyledi,

 "Sen hayata ne verirsen, hayat da sana daha mükemmelini verirmiş. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki benimlesin sevgilim. Seni seviyorum. Bir az geç oldu biliyorum ama, EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRÜR DİYORLAR, ÖLÜR MÜSÜN BENİMLE?"

Bende söze şöyle girdim;

"Hayal kurmak için değil, hayat kurmak için seviyorum seni. Bunu çok iyi biliyorsun. Seninle öldükten sonra da hayat kurmak istiyorum SABAHIMIN GÜNEŞİ. EVET SENİNLE ÖLÜRÜM." 

 Sımsıkı sarıldım ağlıyordum ama bunların hepsi mutluluk göz yaşlarıydı değerdi. Güneş'den ayrıldım bana baktı,"Baban sana bir mektup bıraktı masanın üstünde istediğin zaman okumanı istedi."dedi. Gülümseyerek olumlu anlamda kafamı salladım. Güneş yüzümü ellerinin arasına saldı ve baş parmağıyla göz yaşlarımı sildi, yüzüme yaklaştı ve öptü.

   Belki beklenen şey yani mutluluk buradaydı, bir öpücüğün arasındaydı. Ama içimden bir ses; "Daha yolun yarısındasın ARAYIŞ yeni başlıyor!" diyor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Selam yine bir bölümün sonundasınız ve benimlesiniz.

Deli sorular yinee;

Babası Su ya niye mektup yazdı?

Mektup da ne yazıyor?

Hikaye böyle mi devam edecek (mutlu)?

Sizden tek isteğim oy verip yorum yapmanız. Ve yeni bölüm bu gün gelebilir. Sevgiyle ve sağlıkla kalın hoşça kalın.

Devam edecek...Sizi seviyorum❤😇

ARAYIŞ~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin