3. rész - Az első randi

27 2 0
                                    


Cím: Az elcseszett első randi

Szereplők: Kim TaeHyung (BTS), Kim MinJoo ( IZ*ONE), Park JiMin (BTS)

Besorolás: Hetero, romantikus

Korhatás: +12

Figyelmeztetések: csúnya szavak előfordulhatnak


------

Sietősen bújtam bele a nadrágomban, miután JiMin legalább ötször bekiabált, hogy el fogunk késni. Nem mintha nem tudtam volna, hogy milyen szabályokkal jár az a bizonyos villámrandis esemény, amire ő már hetek óta készül. Rendszeresen részt veszünk rajta, mert így lehet a legegyszerűbben kiszűrni, hogy az ott megjelent lányok közül, melyik alkalmas arra, hogy egy-egy éjszakára ágymelegítő legyen, vagy van-e elég agyi kapacitása arra, hogy talán többek is legyünk.

Manapság inkább csak az alkalmi kapcsolatokra hajtottam, hiszen úgy négy hónappal ezelőtt, nagy nehezen összeszedtem magam, hogy randevúra hívjam az egyik évfolyamtársamat, az egyetemen. Igen, Kim MinJoo éppen az a lány volt, akinek a meglepő szépsége mellé,megfelelő ész is társult és én egyetlen mosolyától képes voltam elájulni. Ám az a randi nagyon csúnya véget ért, részben miattam, részben pedig a szoba társaim miatt, és a történtek után még az órákon is levegőnek nézett. Nem haragudtam rá,hiszen én rontottam el mindent...

Eleve ott kezdődött, hogy legalább egy órát késtem a megbeszélt helyről, mert igyekeztem szétszedni az összeverekedett lakótársaimat, mert JiMin és JungKook valamin egymásnak esett, én pedig azon voltam, hogy szétválasszam őket, mielőtt a lakásunk darabokban végzi. Ennek hála kaptam egy szép monoklit a szemem alá, így nyakig izzadtan másztam el a találkára. Persze aki szemeltem türelmesen várakozott, meg szinte szívbajt kapott, amikor meglátott, de a siralmas külsőm mellé, egy értelmes mondatot sem tudtam neki mondani, mert minden percben azt két léhűtőt szidtam. Így végül a lány kissé sértődötten távozott, amire minden oka megvolt.

–  Kész vagy már? – tépte fel az ajtót JiMin, de csak lemondóan sóhajtottam.

–  Amint látod – vontam meg a vállam, majd kissé összekócoltam a hajamat, a szexi hatás végett.

–  Jól nézel ki, úgy is mindegyik csaj téged akar, az egész osztályomban, sőt az egész suliban – nevetett fel a barátom.

A megszokott helyen várakoztunk, már a bejáratnál meg lehet figyelni, hogy melyik lány mit vesz fel, ez alapján gyorsan letudtam szűrni, hogy melyik vágyik komoly kapcsolatra, és melyik csak egy kis figyelemre. Az én esetemben ritkán fordult elő, hogy valakinek ne lettem volna szimpatikus, ám én ennek ellenére kevésnek adtam lehetősége arra, hogy kapcsolatba is kerüljön velem, valamilyen szinten. A szívem legmélyén arra vágytam, hogy talán találok valaki olyat, aki megüti MinJoo szintjét, de csalódott voltam az eddigi felhozatal miatt. Mindegyik pácienssel tíz percem van beszélgetni, majd megszólal a csengő és csere, kapok egy másik személyt, akivel beszélgetnem kell.

Ha a lányoknak a kérdéseinek nagy része anyagiakra vonatkozik, akkor azokat a lehető legmesszebbre el kell kerülni, ha a jövőképemre kíváncsiak, akkor nagy az esélye, hogy hosszabbra gondolkodnak,akik meg gátlástalanul flörtölnek, és kétértelmű megjegyzéseket tesznek, azok egy értelműen, csak egy kiadós szexre vágynak. Őket preferáltam volna a legjobban, amíg nem egyismerős személy került velem szemben.

–  Rég beszéltünk, TaeHyung! – mosolyodott el a lány, az én szívem pedig kihagyott egy ütemet.

–  MinJoo – suttogtam elhalva, amin a lány jót kuncogott. – Mit keresel itt?

–  Őszintén, téged – hangzott a válasz, én pedig még levegőt is elfelejtetem venni.

Pislogtam párat, hogy észhez térjek, majd vettem egy mély levegőt, amikor tudatosult bennem, hogy még egy ilyen lehetőségem az életben nem lesz.

–  Sajnálom, hogy nem úgy alakult az első randink, ahogyan azt szeretted volna – kértem tőle bocsánatot újra.

–  Tegyünk úgy, mintha meg sem történt volna. – Egy újabb lehengerlő mosollyal ajándékozott meg, amit ezúttal jó magam is viszonoztam. Elámultam azon, hogy mennyire elbűvölő, hogy inkább elegánsan volt felöltözve, és nem pedig kihívóan. A fene se gondolta, hogy éppen itt fogok összefutni vele, főleg, hogy ezek szerint ő is érdeklődik irántam, ha eljött egy ilyen estére.

– Ha vége a rendezvénynek – fogtam bele végszóként – elmehetnénk valahová.

–  Benne vagyok – lelkendezett. – Csak senkinek sem mondj igent!

–  Ó, ez nem lesz nehéz!

Megszólalta csengő, így menni kellett egy másik személyhez, de abban biztos voltam, hogy még mindig van esély egy újabb és sokkal jobb randinak.

–  Még valami, TaeHyung! – pillantott vissza, de ezúttal sokkal kihívóbban. – Ezúttal lehetőleg ne szúrd el!

MKWK- Writing Challenge (K-pop OS-gyűjtemény) - BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now