1,8

6.8K 361 9
                                    

Arkamdan kapıyı kapattım ama önümde Matthew (!!?!) Belirdi

"Ne istiyorsun?" Dedim sakin ama kızgın sesimle.

" Kate'i" dedi. Bu dediğine gerçekten kızarken içimde ona yumruk atma isteği uyandı ama kendimi sakinleştirmeyi zorda olsa başarmıştım.

" Ah Matthew ah! Sen onu saçma sapan bir oyuna alet ettin. Şimdide Kate'i nasıl dersin? Onun gözünde artık sen bittin. Bunu artık hiç olmamış beynine sok!" dedim alayla.

" O hala beni seviyor tamam mı? Onu sevdiğimi nereden öğrendim biliyormusun?...... Bana bakışlarından, sadece bana karşı olan duygularından, onun beni öpmesinden. Aslında ben onu gerçektende seviyormuşum yani o değişmeden öncede seviyormuşum şimdi değiştikten sonra daha çok bağlandım.Çünkü ben bugüne kadar yattığım bütün kızlarda fiziksel güzelliklerine baktım ve kendimden nefret ediyorum. Onunla ailevi meselelerini konuşurken ne kadar masumdu biliyor musun? O çok temiz benim gibi kirli birini nasıl sevdi bilmiyorum ama iyiki sevmiş." Dedi galiba gerçekten seviyordu onu ama bu yaşananların hiçbirini değiştirmez. Artık yanında Matthew yok ben varım ve ben olacağım. Bu dediklerine fazla aldırmadığımı göstermek için - ama dediklerini hala düşünüyorum.- Yanından geçip gitmeye yeltendim ama daha bir adım atmıştım ki kolumu tuttu ve suratıma çok şiddetli bir yumruk çaktı.

" Seni lanet olasıca Kate benim tamam mı!?!!" Dedi bende onun suratına yumruk atmak için elimi kaldırdım ama o elimi tutup tekrar tekrar yumruk attı ve her yumruk attığında birşey diyordu.

" Onu benim hakkında kötülediğin için!"

" Bu onu sabah öptüğün- dokunduğun için!"

" Bu...
***
Millet kısa ama hazırda bölüm yok ve evde internetde yok. O yüzden dershaneden atıyorum ona göre değerinizi bilin. :)
Bu arada ailemize yeni katılanlar canlarım hepinizi sulu sulu öpüyorum bu arada vote verirseniz çok sevinirim - yorumda olabilir hikayenin gidişatı nasıl iyi yada kötü- görüşürüz :)
Söz olarak
" Düz bir aşk yoktur. İlla bir pürüz çıkar"

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now