4,7

3K 171 3
                                    

Matt ile barıştıktan sonra akşam Kurt yani abim ile görüştük. Bana habire Melek diyordu. Neden dediğini anlamış değilim ama hoşuma gidiyordu. Uzun zamandır yani annemden sonra birinin bana melek demesi. Kimin hoşuna gitmezdi ki zaten?


Matt'in hamile olduğumu öğrendiğinde ki tepkisi üzerine biraz düşündüm ve bu şekilde yani sakin karşılaması biraz garibime gitti. Yani ne bileyim. En azından küçük bir tartışma bebeği aldırmak konusunda. Bilmiyorum bugünde buluşacağız yanında birini getirecek ve banada yanında Mia'yı getir demişti.

—-


Mia ile hazırlanıp kafeye gidip beklemeye başladık. Mia benim karşıma oturduğundan tabii kimin geleceğini görmemişti. Matt benim yanıma oturup saçlarıma küçük bir öpücük kondurdu. Josh ise Mia'nın yanına oturmak zorunda kalmıştı. Josh telefonu ile uğraşıyordu Mia ise Josh geldiğinden beri müzik dinlemeye başlamıştı. Ne yapsın bir buçuk seneden aşk acısı çekiyordu canım benim. Başka birileri ile denedi ama olmamış. Aslında ben son çocuğu çok beğenmiştim hem yakışıklıydı, hem kibardı, hemde zengindi yani daha ne olsun. En güzel özellikler bir kişide birleşmiş. Ama işte bizim salak kızımız, Mia ne yapsın çocuğu kaçırsın. Onu bir ara bu çocuğu kaçırdığından dolayı dizlerime yatırıp dövesim gelmişti ama son anda kendimi vazgeçirmiştim.



Ben Matt ile konuşurken nasıl olsa onlar bizi takmıyor diye bende Matt'in kulağına eğilip


''Hadi Josh ile Mia'yı ekelim.''



''Tamam. Onlar zaten bizle ilgilenmiyorlar. Hemen kalkıp gidersek anca beş dakika sonra hissederler. Baksana bir onlara.'' dediği gibi onlara baktım. Mia kafasını masaya vurmuş uyuyor Josh ise telefonuyla ilişkiye girmiş durumda yani o şekil yakın duruyorlar. Matt'e kafamı salladım ve elinden tuttu. Tuttuğum anda gözleri ellerimize kesilkdi va baş parmağı ile bileğimi okşamaya başladı. Onu dürtüp hadi dercesine baktım ve odnunda bana odaklanmasını sağladım. Oda kafasını sallayıp kapıya baktı. Kulağıma

''üç deyince'' diye fısaldadı ona baktım çok kısık bir sesle

''Bir... iki... üç...'' dediği anda koşmaya başladık ve kafeden çıktık.

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now