İzlerin yangını

1.5K 65 71
                                    

Şaka gibi ama gerçek.

Kız benim canımı gasp etmeye çalıştı suçlu olan yine bendim.

Üstüne birde beni şikayet etmişti.

Şaka gibi geliyordu.

Derin bir nefes aldım düştüğüm durum canımı sıkmıştı ne yapacağımı düşündüm aptal değilim beni oraya götüren Pusuydu. Sonuç olarak bugün bu sedyedeysem buna sebebiyet veren arkadaşıydı. O beni götürmüştü. Nasıl bir düşünceyle böyle riskli bir işe kalkıştığını anlamıyordum beni sevmeyebilirdi ama bu bir insana yapılacak bir hareket olmamalıydı. İnsafsızlıktı. Başıma neler geleceğini biliyordu.

Gözlerimi yumdum.

Bahoz hayatımda olduğu süreçten beri başıma gelmeyen olay kalmamıştı. Psikolojik olarak beni çok etkiliyordu bu olaylar. Şuan herşeyi sorguluyordum sevginin zararlarını elle tutulur şekilde görmek içimde birşeylerin feryat etmesiyle farkındalık sert bir tokat gibi hayatımı gözümün önünden savurdu.

İçimdeki kız çocuğu uçurumda bir salıncakta sallanıyordu ayaklarını ileri geri uzatarak, gökyüzüne bakıyordu ayaklarının altındaki uçurumdan habersiz. 

Öyle bir çizgideydim ki.

Zorluklar, bir bilgisayar oyunu gibi değildi, level atlama durumu kıskanılacak kadar rahat ve basitti. Yaşantılarım Marion'un prensesi kurtarana kadar verdiği mücadele kadar can hakkım yoktu. Lakin beni kurtaracak bir Mariom da bile yoktu. Ben kaleye korumalık yapan Ejderhayı kurtarıcı görmüşken.

Farkındalık değişimdi.

Kapı açıldı.

Kapıdan içeri Pusu girdi.

Gözlerimiz keşişti. Öyle boş bakıyordum ki ona hesap soracak durumda bile değildim, niye yaptın sorularını yanıtlayamacağını biliyordum belli inkar edecekti bir çok şey olabilirdi.

Bahoz'a selam verdi ve utangaç bir tavırla bana baktı, utanması mı vardı cidden ? Alayla ona baktım.

Tavrımı görünce gerilem omuzları herşeyi açıklıyordu. " Bahoz'a anlattım herşeyi. "dedi çok normal birşeyden bahsediyormuşcasına.

Tek kaşım otomatikten kalktı sert bir sesle. " İnsanda biraz edep biraz şeref biraz utanma olur. Kime neyi anlatacaksın ? Birde buraya mı geliyorsun nasıl bir teşkilatsınız lanet gelsin birde geçmiş diyorsun anlattım herşeyi."  Sesim sitem doluydu. Gerçekten pes ! Yaptığı açıklamaya bak çocuğun mangalda eti yanmış gibi konuşuyordu.

Bahoz tedirgin bir şekilde beni izliyordu. Haklı olduğumu biliyordu. En çok suçluda oydu başıma gelen şeylerin çoğu ona olan sevgimden dolayıydı. Buna engel olabilirdi. Gözlerimi ondan çevirdim gerçekten görmeye bile tahammülüm yoktu o ve tayfasını. Film gibi hayatımız vardı resmen çok normal karşılıyorlardı.

Bahoz diliyle dudağını ısırdı. " Ebru sadece konuşmak ve aranızdaki müsibeti halletmek amacıyla seninle konuşmak istediğini söylemiş,  haberi yoktu Pusun'un bize haber veren oydu şikayet kısmına gelirsek öyle bir şey olmayacak halledeceğiz. " diyerek pencereye doğru yaklaştı.

Pusu tepkisiz bir şekilde bana bakıyordu. 

Gerçekten normal karşılayacağım bir durum varmış gibi konuşuyorlardı.

Onların hiç birini görmek istemiyordum.

" Çık dışarı."

Bahoz şaşkınlıkla bana baktı.

TAKINTILI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin