Heyecan

7.5K 442 165
                                    

Hikayeden ziyade yazanada saygı duyunuz. İyi okumalar 💫

Tumblr; marlaninsonsigarasi 🌹

Playist ☁️
#nick Jonas- close ft Tove lo
#shawn mendes- treat you better

~

Sabah gözlerimi açtığımda yanımda uyuyan ablama bakıp sıkıca sarıldım. Sahi kaç Zaman olmuştu böyle beraber uyumayalı ?

Güzel bir kahvaltı hazırlamak istiyordum abla kardeş güzel bir kahvaltı keyfi için sessizce yataktan kalkıp banyoya parmak uçlarımda yürüdüm sessizce,elimi yüzümü yıkayıp dağılmış olan saçlarımı dağınık bir topuz yapıp banyodan çıktım.

Salona geçtiğimde masada duran telefonum gözüme takıldı, telefonumu alıp adamlara baktım Sefin 5 kere, Playboy 1 kere, sarışın 3 kere ,örümcek boku 10 kere... Ulan Can insan bir kere arar baktı açmıyor bir daha arar hani çok merak etse tekrar arar 10 kere aramak nedir Allahaşkına !? Nejla teyze bile akıllı telefon kullanmasını bilmemesine rağmen yanlışlıkla 10 kere aramıyor.

Gözlerimi devirip müziklerime girip skrillex-bangaragan  açıp kulaklarımı takıp mutfağa doğru ilerlemeye başladım.Kahvaltılıkları hazırlamaya başladım. Masaya portakal suyunu koyduğumda uykulu bir halde içeri girdi ablam. Masaya göz gezdirip " Bak sen benim küçük kardeşime " diyerek kollarıyla beni panda gibi sarıp sarmalayıp  yanağıma sulu bir öpücük bıraktı. Kapı zilinin çalınmasıyla homurdanıp " Karga bokunu yemeden kim bu gelen."diyerek göz devirdi. Ben de gülerek kapıya doğru ilerledim kapıyı açmamla tanımadığım bir silüet görüş alanıma girmesi bir oldu.

Esmer uzun boylu bana çarpık gülüşle o koyu yeşilleriyle  bakıp " Ablan evdemi ? " dedi bir eli cebinde.  Dikkatle onu süzüyordum. Bana birini anımsatıyordu ama kimdi ? oda aynı şekilde bana bakıyordu.  Ablam geldiğine haber vermemişti geldiğini nerden biliyordu ? Tek kaşımı kaldırıp " Kim gelmiş diyeyim ? " dedim. Merak ediyordum kimdi acaba ? Gülerek kaşlarını kaldırdı güldüğünde yanağında çıkan Gamze'yle gözlerimi büyüttüm ukala bir tavırla " Alaz de sen o tanır. " dedi.

Alaz ?

Gözlerimi kısıp " Bir dakika bekleyin ." dediğimde başıyla onayladı.

Mutfağa geçtiğimde Seher oturmuş önündeki limon sarısı tabağındaki omletini yiyordu. Gözlerini kaldırıp suyunu içerken bana baktı. Karşısına oturup gözlerimi ona dikip " Kapıda biri var seni soruyor. " dedim. Çatalı yumurtasına bağırıp ağzına koydu yavaş yavaş çiğnerken yutup " Kim ? " dedi gayet rahat bir tavırla. Sandalyede geriye yaslanıp " Alaz. " dedim. Ses vermeyince bakışlarımı önümdeki omletini çekip ona baktım. Beni benzi atmıştı yutkunarak bana baktı önündeki suyu bir dikişte bitirip " Hmm" diyerek ağzında birşeyler geveledi.

Gözlerimi kısıp ona baktım. Ablamı bu denli şaşırtan Alaz kimdi ?

Sandalyeden kalkıp hızlı adımlarla odadan çıkarken göz göze geldik bir an hızlı çıkıp gittiğinde düşündüğüm tek şey Seher'in buraya geldiğinde kimseye haber vermemesiydi peki kapıdaki çocuk nerden biliyordu.

Telefonumun çalmasıyla ekrana baktım.

Ployboy arıyor....


Dün hiçbirşey demeden okuldan Baran'la çıkmış ve kimseye haber vermeden gitmiştim ve dün kimse bana ulaşamamıştı. Ablamın gelmesiyle telefonu uçak koduna almıştım ve gayet mutlu olmuştum sabaha kadar sohbet edip küçüklük fotoğraflarımızı küçük kırmızı kutudan çıkartıp pizza yiyerek karnımız ağrıyana kadar gülmüş ve eski günleri anmıştık güneşin ilk ışıklarına kadar.
Telefon tam kapanacaksın açtım.

TAKINTILI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin