Hırçın kız

17.3K 1.2K 452
                                    

Multi : Sefin

Arkadaşlar Sefin erkek yorumlarda okuyorum Sefin'i kız sananlar olmuş öyle birşey yok bu konuya açıklık getireyim dedim 🌠

4 bölümden hatırlatma
Merdivenlerden çıkıp sağa döndük koridorun sonundaki odaya vardığımızda kapının kilidini açıp kulpunu indirdim ve içeri girdim kapıyı aralık tuttum girmesi için. İçeri girdiğinde ona baktığımda bir yere odaklanmış bakıyordu. Kafamı çevirdiğimde şaşkına döndüm...

&
Gözlerim Kocaman yatmakta olan Baran'a bakıyordum. Baran'a tek değil yanındaki çarşafa sarılmış kızıl olan Kızada bakıyordum çıplak halde.Oysa bugün can Baran'ın acil bir işi olduğu söylerken bunu kastetmiş olamaz değil mi ?

Odaya baktığımda her yer dağınıktı elbiselerin her biri bir köşede ve yırtık ?

Evet yırtık.

Kafamı çevirdiğimde Bahoz bana dönüp yüzünde alaycı bir ifadeyle " Rahatsız etmeyelim ses çıkarma ve köşedeki dolaptan bir tişört al " diyerek kapıya yaslanarak
bana başıyla git işareti yaptı.

Yatağa bakmadan yavaş adımlarla dolaba ilerledim. İlerlerken başım önde yürüyordum lakin o manzarayı görmek istemiyorumdum, başım eğik yürüdüğümden yırtılan kıyafetlere bakıyordum,bir müddet sonra rahatsız olup gözlerimi kaçırdım. Dolabın kapısını açıp üst raflardan bir tişört aldım ve kapattım derken önüme kırmızı bir çamaşır düştü.

Allah aşkına bunun burada ne işi vardı !

Önüme düşmeside neyin nesiydi ?!
Rengi neden kırmızıydı!Bir dakika..

Tamam diğer kızlar gibi değildim bunları normal karşılıyordum yani şey.. Kızarıp morarmıyordum ama arkamda kapıya yaslanmış gözlerini bana dikmiş Bahoz pekte yardımcı olmuyordu. O yüzden düzgün düşünemiyordum. Derin nefes alıp
Gözlerimi kaçırıp yürüdüm tişörttü ona attım havada yakalarken yanından geçip kapıdan çıktım ardımdan Bahozda çıkınca kilitledim.

Hadi ama kimsenin özel hayatına tanık olmak istemiyordum.

Sıkıntılı bir nefes nefes verip " Şanslı piç " deyip sırıttım. Elbet bunun karşılığından Baran'dan birşey isteyecektim. Bu düşünceyle Neriman teyzenin evde kalmış kızı Nurcan'ı evlendirmesi kadar mutlu oldum.

Bir öksürük sesiyle Bahoza döndüm. Bir an için orada olduğunu unutmuştum. Acaba benim kamyoncu dayı gülüşümü görmüşmüdür diye düşünmeden edemedim lakin derin hep alay ederdi tipim şekilden şekilde giriyormuş.

Bu düşünceyle suratımı buruşturdum, bugün tam anlamıyla içimdeki derinlerde olan Şemsettini uyandırmıştım.

Bahoz " Tut "dediğinde suratıma atılan gömleğe baktım , ben gömleğe bakarken parfüm kokusu yok hayır parfüm değil.. Bu has koku ona aitti. Derin ve ağır bir kokusu vardı kafamı kaldırıp ona baktım önümde üstü çıplak bir halde duruyordu. Şimdi diyorsunuz niye gözlerini kapatmıyor yada arkanı dönmüyorsun ? Karşımdaki manzara...Ama şimdi her gün böyle şeyler görmüyoruz .. Benimde Hakkım. Gözlerimi bedenine çevirdim ve süzmeye başladım. Dikkatimi asıl çeken dövmeleriydi. Gözlerimi kısıp incelemeye başladım. Göğsünün yanında dövme vardı. İki uzun ok paralel şekilde geçiyordu.

TAKINTILI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin