Hoofdstuk 6

45 3 0
                                    

"J-Jimin..."
Ik zag zijn t-shirt... "Was hij nu echt dood?" Dacht ik. "Komaan, we moeten gaan, of wil je ook dood?" Zei Rm. Tranen vormden in mijn ogen... "Hij is echt... dood." Dacht ik toen de eerste traan over mijn wang viel.

Ik draaide me om en liep, ik bleef lopen, en bleef lopen... "Jungkook!" Suga riep. "Stop!" Toen Hobi dat riep, besefte ik dat ik misschien beter zou stoppen met lopen en mijn energie bewaren. "Kijk, als we hier links gaan, zijn we er sneller." Zei Rm. Hobi legde zijn arm rond mij. "Jungkook, als er iets is, ik ben er voor je." Zei hij. "Waarom hem? Uit al de mensen?" Er kwamen meer tranen uit mijn ogen. "Ik heb niet eens afscheid kunnen nemen." Ik was verdrietig maar ook boos. "Ah! Ik had bij hem moeten blijven, ik had hem moeten helpen, zoals hij mij daarjuist heeft geholpen..." Suga gaf me een knuffel. "Laat het er maar uit." Zei Suga. "Ik weet wat je voelt, ik heb het vandaag ook meegemaakt." Zei Rm.

Time skip:
"Okay, we moeten hier rechts." Zei Rm. "Suga? Hoelang hebben we nog?" Vroeg Hobi. "Nog 12h." Antwoordde Suga. "Jongens kijk..." Zei Hobi.
We sloegen rechts af toen we een hoop mensen zagen. "Wat gebeurd hier?" Fluisterde Suga. "Ik weet het niet, maar misschien beter dat we de volgende straat nemen." Fluisterde Rm.
We renden zo stil en snel mogelijk de straat over...

Na uren en uren wandelen vonden we een shortcut... het ging dus nog 1h duren, niet 2h.

"Suga, hoe weet  je dat hier een shortcut is?" Vroeg ik. "Gewoon." Antwoordde hij. "Eigenlijk, ik heb nog niet gevraagd op welke universiteit jullie zitten." Vroeg ik. "Ik zit in de universiteit aan dit deel van de stad, de anderen zitten niet meer in de universiteit." Zei Hobi. "Al afgestudeerd?" Vroeg ik. "Neen, ze zijn gewoon weg gegaan en begonnen met werken." Zei Hobi. "Wat is hun job?" Vroeg ik. Hobi keek naar Rm en Suga voor toestemming. "Ze werken in de maffia." Zei Hobi. "Hoe komen we anders aan die auto en wapens?" Zei Rm. Suga lachte. "Daarom kennen we ook deze weggetjes, we kennen de stad vanbinnen en vanbuiten." Zei Rm.

Time skip:
"Jongens? Is dat het niet?" Zei Suga. Het was een groot gebouw, het was ondergronds, er kwamen af en toe jeeps binnen en buiten... "We hebben het gehaald!" Riep Hobi. We liepen naar de basis.

"Okay, zouden jullie, jullie namen willen noteren?" De vrouw gaf ons een pen en blad.
Jeon Jungkook
"Volg mij maar naar jullie kamers." De vrouw nam ons mee het gebouw in.

In het gebouw waren overal kamers, zo mooi gemaakt, we zaten aan de rand van een bos... het leek alsof ze dit hadden gepland..
"Hier is jullie kamer." De vrouw deed de deur open. Het was een grote kamer, met zetels, een televisie, een keuken, zeer luxueus... dan rechts en links had je deuren, het waren er 6.
"Daar zijn de badkamers, en daar de slaapkamers. In elke slaapkamer zijn er 2 bedden, er zijn ook 3 badkamers, als u iets nodig heeft daar is een iPad, ik zie dat jullie doorweekt zijn. Maar in de slaapkamers liggen propere kleren." De vrouw verliet de kamer. "Wow." Zei Suga. "Ik ga me wassen." Zeiden Suga en Hobi. "Okay ik blijf nog even hier. Zei ik. "Ik ga me ook wassen." Zei Rm.

"Waarom moest Jimin uitgerekend vandaag sterven? Waarom hij?" Ik zat diep in mijn gedachten, toen er plots op de deur geklopt werd.
Ik deed de deur open...
"Jeon Jungkook?" Zei de man. "Ja?" Antwoordde ik. "Er is iemand die naar u vroeg." Zei de man. Plots verscheen Hobi achter me. "Wat is er?" Vroeg Hobi. "Er is iemand die naar me vroeg." Antwoordde ik. "Oh, ga maar, ik ga de ander zeggen dat je even weg bent." Zei hij. Ik kwam de kamer uit en volgde de man...

"Wie zou het kunnen zijn? Zouden het mijn ouders zijn? Een vriend? Iemand die ik ken?"

The end of the world Jikook ffWhere stories live. Discover now