Hoofdstuk 3

76 4 0
                                    

Ik deed de deur open en zag...
"Jungkook!" In de kamer lagen 2 hopen eten en drie zakken er lagen ook lakens. "Jimin, we kunnen hier niet blijven." Zei Jungkook. Ik hoorde aan zijn stem dat hij serieus was. "Jungkook... wat bedoel je?" Vroeg V. "Kijk op het verdomde nieuws!" Hij wees naar de tv in de kamer.

Er stond een timer op... die telde af. 17:28:19... 17:28:18... "We hebben 17h en 28 minuten voor wat?" Vroeg V. "D- dan gaan ze een... atoombom droppen." Zei Jungkook. "Wacht, dus ze laten ons gewoon sterven in ons huis?!" Schreeuwde ik. "Neen, we gaan naar de safe zone." Besliste Jungkook. "Maar buiten is het gevaarlijk, de zombies zijn slimmer dan je denkt." Zei V. "Wil je liever hier doodgaan? Of wil je blijven leven?!" Riep Jungkook. Jungkook keek me aan. "Jimin, ik wil je niet nog eens kwijt, kom mee." Zei hij zachtjes.

"Okay... maar we hebben genoeg eten nodig." Zei ik. Jungkook's ogen lichtte op. "V, help jij Jungkook hier met zakken te maken? Ik ga beneden de verzorgingsmiddelen halen, voor als iemand gewond zou raken." Ik liep naar beneden.

V pov:
"Dus Jungkook." Hij keek naar me. "Jimin is je lief?" Vroeg ik. "Jup." Antwoordde hij. "Jullie zijn een mooi koppel." Zei ik. "Dank u." Zijn kaken werden een beetje roos. "Uuhm geef je mij dat hopen is." Hij wees naar een hoopje kleren. "Alstublieft." Zei ik. "En jij? Heb jij een lief?" Vroeg Jungkook plots. "Neen, maar wel een oogje op iemand." Zei ik. "Dank u, dat ik mocht blijven." Zei ik nog eens. "Je hebt geluk dat Jimin er was, als het aan mij lag, was je waarschijnlijk nu al dood, sorry daarvoor." Verontschuldigde Jungkook zich. "Het is okay, als ik hier maar mag blijven." Zei ik.
"Okay, ik heb de spullen mee, in welke zak steek ik deze?" Jimin kwam de kamer weer binnen. "De die." Jungkook wees naar de derde zak. "Wat is het plan misschien?" Vroeg V. "We gaan naar de safe zone, daar zijn we veilig voor de atoombom, we zijn waarschijnlijk liet de enige mensen die ernaar opzoek gaan." Legde Jk uit. "Ja, dat is logisch." Zei ik. "Maar we zullen ook mensen tegen komen die onze spullen zouden willen stelen, dus iedereen krijgt ook een geweer." Jk toonde de geweren. "Damn." Zei V.
"Ja, zeg dat wel." Zei ik. "Dit is geen speelgoed, deze zijn echt, wees er verantwoordelijk mee." Zei Jungkook.
"Ja, maar waar is die safe zone?" Vroeg V. "Ja... Die is aan de andere kant van de stad... we zullen 15h onderweg zijn." Zei Jungkook. Ik keek naar de tv. "We hebben nog 17h en 15 minuten." Zei ik. "Wel, we gaan hier nog eten en dan gaan we vertrekken." Zei Jk.

Time skip:
"Okay, ga je zak halen, we gaan vertrekken." We pakte onze zakken en gingen langs de achterdeur naar buiten. "Dit is het dan." Zei V. "Kom we hebben nog 16h en 47 minuten." Zei ik. Ik had namelijk een timer op mijn horloge gezet, zodat we weten wanneer de bom gaat vallen. "Okay, we moeten naar links, dat is de kortste weg." Zei Jungkook.
Plots hoorde we geweerschoten. "Pak je geweer maar laat het niet zien." Zei Jungkook. Op het einde van de straat zagen we een auto onze kant op komen, er zaten mensen uit het dakraampje van de auto naar ons te zwaaien. "JULLIE MOETEN DAAR WEG!" Riep 1 van de 3 mensen. "ZE ZULLEN JULLIE PAKKEN!" Riepen ze. "We zijn nog maar 2 minuten buiten en we hebben al miserie." Zuchte V.
De auto kwam dichter en dichter naar ons en stopte. Op het einde van de straat konden we allemaal mensen zien lopen, al weet ik niet of je dit mensen kan noemen. "WAAR WACHTEN JULLIE OP! KOM IN DE AUTO!" Zeiden ze. Één voor één stapten we de auto in en we reden door. "Die was nipt." Zei een man.
Ik keek achter me en zag zombies, een hele hoop zombies...

The end of the world Jikook ffOn viuen les histories. Descobreix ara