~28~

155 10 1
                                    

Opatrně vstaneš z místa a vyjdeš ze třídy. Užíváš si, že tady nikdo neřeší, když prostě odejdeš. Veškerá účast je dobrovolná, takže bys klidně mohl i odejít úplně a nic by se nestalo. Ale hlavně se nemusíš nikoho ptát, jestli si můžeš odskočit.

Když nad tím tak přemýšlíš, přijde ti, že na střední bylo trapné si vždycky říkat. Tohle ti přijde přirozenější, ale je pravda, že už vzpomínky na dobu před maturitou máš trochu rozmazané. Teda, připadá mi to jako věky, pomyslíš si. Zlatá výška, kterou máš před sebou.

Po vykonání potřeby se vrátíš do třídy a zapojíš do výuky. Za celou hodinu a půl dostanete zadaných celkem jedenáct programů na napsání, hodně z vás stihne tak sedm, osm, a zbytek si necháváte na doma. Cvičící vás pochválí a řekne, že je to velmi dobré tempo a že s takovou se naučíte programovat jakbysmet.

Připiš si 1 bod prestiže – cítíš se velmi pilně a chytře, jsi rád, že jsi účast na praktiku z programování nevzdal předem ani v průběhu.

· Večer pokecáš se spolubydlícím o dnešním dni a pak si společně pustíte film, protože zatím necítíte potřebu se po večerech učit. Spát jdeš s docela dobrou náladou, což je vždycky výhoda. Pokračuj na 22.

[GAMEBOOK] Přežiješ týden na matfyzu?Kde žijí příběhy. Začni objevovat