Odmítnutí

2.6K 69 3
                                    

Celý den jsem byla na pláži se Sof. Bylo to super. Opravdu jsem byla nadšená. Plavaly jsme v moři, chodily po ostrově a užívaly si. Večer jsem se rozhodla udělat toast s avokádovou pomazánkou a vajíčkem na tvrdo.

Po jídle jsem uklidila všechno nádobí a rozhodla se si se Sofi pustit pohádku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po jídle jsem uklidila všechno nádobí a rozhodla se si se Sofi pustit pohádku. Koukali jsme na Popelku(2015). Během filmu Sof usla a tak jsem ji odnesla do pokoje. Byl to náročný den. Když jsem se vrátila do obýváku film byl vypnutý a Marek ležel na gauči. Přišla jsem k němu a sedla si. On se zvedl a začal se přibližovat. ,,Víš že dnes to bude první společná noc jako manželé. A proto by se slušelo..." Nedořekl to protože mě políbil. Jeho rty byly dravé a toužili po jednom. Začal mi sundávat triko ale já ho zastavila než se mu to povedlo. ,,Já ne můžu promiň. " a utekla jsem do koupelny kde jsem se rozbrečela. Bylo mi jasné že mě chce jen dostat do postele a pak si najde někoho jiného. Ubrečená jsem usla. Na jediné co si pamatuju bylo že mě někdo přenesl do postele a pak jsem spala až do rána.
Ahoj jelikož mě tato kniha strašně baví psát a vím že není nijak populární tak vás chci poprosit o názory. Vaše Eliška.

Král mafie [ Probíhá Obří Korekce ]Where stories live. Discover now