Večírek

3.3K 82 2
                                    

Vyšly jsme na zahradu plnou lidí. Měla jsem trochu hlad tak jsme šly ke stolu s občerstvením. Vzala jsem si talířek a položila na něj jeden chlebíček. Ukousla jsem kousek. Byly vynikající.

Za chvíli ke mně přiběhla Sof a začala se ládovat čokoládou na stole. Byla jako čuně tak jsem ji poslala se umýt. ,,Já to ale sama nezvládnu." Zakňučela. Usmála jsem se a šla s ní.

Umyla si ruce a já ji pusu. Utřela se do ročníku a zaruku jsme spolu šli zpět na zahradu. Za chvíli za mnou přišly lidi. Všichni mi gratulovali k zásnubám a jen málo kdo si vzpoměl, že mám narozeniny.

Asi za půl hodiny za mnou přišel Marek a odvedl mě do soukromí. ,, Takže za deset minut se tam oběvíme jako pár a musíš se usmívat. Poté se se všemi rozloučíme a odjedeme do našeho domu. A v sobotu je svatba."řekl mi Marek. ,, Hmm" Kývla jsem hlavou. Pak se na mě usmál a šly jsme.

,, Dámy a pánové rád bych vám představil nový pár který se bude v sobotu brát a vy jste všichni zvaní. Marek Large a moje dcera Nicol. " řekl můj povedený otec a já zadržovala slzy. Marek mě vzal za ruku a otočil se k lidem zády aby neviděli jak pláču. A pak udělal něco co jsem nečekala. Když mi slzám sklouzla tak mi ji utřel. Usmál se na mě a přitiskl své rty na ty mé. Pomalu s nimi pohl. Pokusila jsem se ten samí pohyb zopakovat. Přitáhl si mě blíž a přejel jazykem po mém rtu. Jemně jsem po otevřela pusu a jeho jazyk začal válčit s tím mím. Za chvíli se ode mě odtáhl. Pohladil mě po tváři.

Lidé začali tleskat. Až teď jsem si uvědomila, že nejsme sami. Sice to nebylo z lásky, ale takhle jsem si to představovala. Líbilo se mi to. Až moc.

Král mafie [ Probíhá Obří Korekce ]Where stories live. Discover now