Svatba

2.9K 80 3
                                    

Zbylé dny proběhly bez nějakých potíží. Teď je sobota ráno a já se musím přichystat na můj velký den. Za 10 minut přišly moje nejlepší kamarádky a šly jsme do šatny kde mi udělaly make-up, učesaly mně a pak byl čas na šaty.

Já v šatech

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Já v šatech. Celou dobu jsme se smáli a poušťely si moje oblíbené písničky.
V 11:30 jsem byla nachystaná a vyjely jsme k mému bývalému domu. Svatba byla na zahradě u nás. (Kdyby se někdo ptal ke Léto) Vše začalo. Prvně šly družičky. Sofinka a pak Lea a nakonec Sára. Kdyby jste se ptaly tak za svědka mi šel brácha. A pak začala hrát hudba kterou jsem si doslova vykřičela. Otec i Marek chtěli klasiku ale protože moje nejoblíbenější zpěvačka je Adele tak jsem se rozhodla -už v 6 letech- že chci aby mi hrála tahle:

No zpět ke svatbě. Začala hrát hudba a já v nervrch vyšla na zahradní cestičku. Marek si nejspíš všiml že jsem nervózní a tak se skoro neznatelně pousmál. O trochu víc mě to rozhodilo a proto jsem zpomalila a vnímala co nejvíc hudbu. Když jsem k němu došla stoupli jsme si vedle sebe a kněz začal.Když odpovídal všechny základní věci zeptal se mě,,Nicol Firehad berete si dobrovolně, s láskou a úctou Marka Large?" Já znejistěla. Dobrovolně? Mám dojem že ten chlap nemá ani tušení o tom že nějaká mafie vůbec existuje. Když jsem nad tím tak přemýšlela uslyšela jsem v první řadě zakašlánil. Podívala jsem se tím směrem. Otec se tvářil dost podrážděně. Asi tu stojím a mlčím víc jak 10 vteřin. Sklopila jsem hlavu a řekla tiše skoro v slzách,,ano". Kdybych to neřekla tak mě otec zabije a Marek taky. Když se ta tu též otázku zeptal Marka skoro ani nezaváhal a řekl,,ano" vyměnili jsme si prstýnky a následoval polibek. Snažila jsem se o co nejkratší. Pak se šlo do domu na hostinu a já zmizela v pokoji. Tam jsem se doopravdy rozbrečela.
Ahoj těm kterým se příběh líbí by bylo fajn kdyby mi napsaly do kometářů jaký to na ně má dojem. Je to můj první příběh tak nevím co očekávat. Vaše Eli.

Král mafie [ Probíhá Obří Korekce ]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz