35 FİNAL

132 19 4
                                    

Soo Jin

Pasta mazemelerini çıkarıp yavaş yavaş karıştırmaya başladım. "Seokjin bir bardak un ver" Seokjin undan bir bardak alıp karışımın İçine ekledi.
Unu da ekledikden sonra fırın tepsisine koyup, fırına koyduk.

"Evet kekimiz pişene kadar ne yapalım "

Omuz silkip Yanima gelmisdi ve kolunu omzuma atmışdı. " Seni Bilmem ama benim bir işim var "

" ne iş-ii"

Üzerime doğru an bir şekilde egilmesi ile kekelemişdim "birilerini öpmem gerek" Ben daha ne olduğunu anlamadan dudaklarımız arasındaki mesafeyi kapatmışdı. Elini belime koyup ayaklarimi yerden kesdi ve beni duvara yasladı.

Sonunda ayrıldığımızda Derin bir nefes verdim.

Eminim Yanaklarım kızarmışdı hatta tüm yüzüm. Seokjin kafasını yasladığı göğsümden sonunda ayrılınca Başımı yere eğdim ve sezsizce mrıldandım. "kek yanicak"

Kolunu çektiğinde hemen ondan uzaklaşdım ve fırının yanina ilerledim. Arkamdan gülme sesini duymuşdum ama umursamamaya çalışdım. Kekin daha bişmediğinden emin olunca mutfakdan Çıktım ve salona geçdim ayak seslerinden Seokjin'in de geldiğini anlamışdım.

Kanepeye oturduğumda o da gelip yanımdaki Yerini almışdı. Gözlerimi kapatıp Başımı omzuna yasladım bunu hep yapmak isdemişimdir.

"hey Soo sana bir şey sorucam "

Devam etmesi İçin onaylayan bir iki ses çıkardım.

" diyorum ki ımm... şey... Ah Evlenelim "

Söyledigi söz ile Başımı kaldırıp yüzüne baktım cidi görünüyordu. Aslında bunu yapmasını bekliyordum çunki Bana 7 yıldır platonik olduğunu Söylemişdi ama bu şekilde Ani olunca aklım karışmışdı.

" Soo iyimisin "

Seokjin elini karşımda sallayınca kendime geldim.

" bir cevap vermedin "

Gözlerime bakıp kurduğu cümle ile yutkundum bir insan bu kadar güzel bakabilirmi?

Kollarimi boynuna doladim ve üstüne Çıktım.

" Evet Evet Evet!!!! "

Sonlara doğru artık bağırmışdım. Seokjin Benimle Birlikte Ayaga kalkip dönmeye başladı. işte o an burnuma kötü bir Koku gelmeye başladı. " Seokjin Galiba kek yaniyor "

Seokjin beni indirince hemen gidip keki çıkardım. Tahmin etdigim gibi yanmışdı. " sanırım Yeniden yapmamız gerek " dudaklarımı büzerek kurduğum cümle ile gülmüş ardindan yanağıma kısa bir öpücük brakmışdı. " Eğer yanımda sen olucaksan her şeyi Yeniden yapabilirim" Söylediği güzel söz ile kollarımı boynuna doladım ve Başımı göğsüne yasladım "Seni seviyorum"

"bende Seni seviyorum "







........ ❤️.......

Evet bir Hikayenin daha sonuna geldik umarim güzel olmusdur hatalarim eminim ki vardir umarim affedersiniz Diger Hikayelerime Göz atmayi unutmayin 😉

Platonik  // 𝐾𝑆𝐽 ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum