31

177 20 0
                                    

Soo Jin

"ne demek sevgilim Ben Senin ne zaman sevgilin oldum "

Yoongi gitdikden sonra soru sormaya baslamisdim. "ne Yani sevgilim degil misin" kaslarımı kaldırıp hayretle Yuzune baktim "sence sevgilin miyim"

Umursamaz bir tavirla omuz silkip onayladi ve salona doğru yürümeye basladi "Ben daha bitirmedim" besinden gidip oturdugu koltuga oturdum ve ona doğru dondum o da Bana bakiyordu.

Bir sey Söyleyecegim sirada kolumdan tutup kendine cekmis ve sarlimisdi "ne yapiyo-"

"biraz Böyle kalalim bu Ani uzun suredir bekliyorum "

Basimi salladim ve bacaklarimi iki Yana acip kucagina oturdum ardindan Kolumu ondan cekip boynuna doladim ve basimi boynuna Gömdum. Güzel bir kokusu vardi ve Kesinlikle bir iki dakika İçinde uyuyacagima eminim.

Kim Seokjin

Soo Jin uyudukdan sonra onunla Birlikte Ayaga kalkdim fazla agir degildi. Tamda tahmin etdigim gibi.

Merdivenlerden cıkıp yatak odasina doğru yoneldim. Soo Jin'i tek elim ile tutup kapiyi acdim ve iceri girdim.

Onu yataga yatiridikdan sonra biraz dusunup kendimde yanina uzandim. Derin bir nefes alip Gözlerimi kapatdim sonra Yeniden acdim nede olsa bir hafta tatil olucak bu gece uyumayip Soo Jin'i izleyebilirim.

Biraz yaklasip Soo Jin'i kollarim arasina aldim ve sıkıca sarildim. Onu gerçekden seviyordum hatta aşıkdım.

Onu ilk kez 19 yaşındayken bir kafede Görmusdum bir arkadaşı ile sohpet ediyordu. ilk Gördugum anda ondan etkilenmisdim. Güzel bir kız ayni zamda güzel bir kalbe sahip nazik bir insan ve Dusunceli. Daha ne olsun ki?.

Burnumu saçlarina Gümüp konusunu icime cekdim.

----------------------------------

Merhaba umarim bolum hosunuza gider bu aralar pek ilham Yok ama yazmaya calisiyorum önceden de demisdim zaten final Yakin. Hadi Görusuruz o zaman Allah'a emanet olun 💜

Platonik  // 𝐾𝑆𝐽 ✔Where stories live. Discover now