33

123 19 2
                                    

Soo Jin

Evin kapisini kilitleyip Seokjin'e doğru dondum Heyecanlanmisdim. Bir iki adim atip önunde durdum.

Beni baştan aşağıya süzdukden sonra yaklasip yanagima bir öpücük brakdi. "Harika Görunuyorsun"

"Teşekkürler "Şimdi ona sende çok Yakışıklı olmussun desem kendini ovmeye baslardi bu yuzden sadece teşekkür etmisdim.

Arabaya binip merakla Seokjin'e dondum " Nereye gidiyoruz " bakislari kisa sureligine Bana donmus ardindan yine yola odaklanmisdi "supriz" bir sey soylemeyip yola odaklandim

******

Uzun bir yolculugun ardindan araba karaik bir yolda durdu. saskin bir şekilde Seokjin'e Bakip sordum "bir sorun mu var neden Burda durduk" basini olumsuz anlamda salayip cevapladi "bundan sonrasini yürümemiz gerek" basimi saladim ve arabadan indim.

Seokjin'de Yanima Geldiginde Tam yürüyordum ki kolumdan tutup beni durdurdu "Gözlerini baglicam" elindeki kizrmizi kumas parcasini gosterdiginde Göz devirdim.

"Seokjin burasi çok karanlık saçmalama Lütfen "

Beni dinlemedi ve arkama gecip Gözlerimi bagladi "merak etme Ben yanindayim" kısık ama etkileyici bir sesle konusup hafif acik omzuma küçük bir öpücük brakmisdi.

Kolumu tutup yürümeye basladiginda ona ayak uydurdum "Seokjin dusmem degil mi"

"Hayır Merak etme Ben yanindayim zaten az Kaldi "

Onaylayan bir iki mrilti çıkarip yürümeye devam etdim.

****

Bir Kac dakikalik yürümenin ardindan sevincli bir şekilde konusdu "geldik" niye bu kadar heyecanli ki. "Gözlerimi acicakmisin artık"

Bir sey demek yerine Gözlerimi acmisdi. Basimi Yana doğru cevirdigimde bir yol ile karsilasmisdim.

Seokjin'e doğru donup anlamaz bir şekilde Yuzune baktim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Seokjin'e doğru donup anlamaz bir şekilde Yuzune baktim. "Hadi gidelim" basimi saladim ve onden yürümeye basladim her yer isiklarla kapliyidi ve bu muhtesem gorunuyordu.

Biraz daha yürüdüğümuzde karsimiza bir masa cikmisdi

(kenardaki masalar yokmus gibi dusunun sadece ortada Yemek masasi varmis gibi)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(kenardaki masalar yokmus gibi dusunun sadece ortada Yemek masasi varmis gibi)

Parlayan Gözlerimle Seokjin'e dondum

"Seokjin bu muhtesem "

Sadece gulumsemis ve elimden tutup masaya doğru ilerlemisdi. Masanin yanina geldigimizde Bana doğru donmup benide kendine doğru cevirmisdi.

" biliyormusun Ben bu gun İçin yilardir hazirlik yapiyorum. Bundan uzun yillar önce Seni bir kafede gormusdum ve o an senden etkilendim. Önce Bunun gecici bir heves olduğunu dusunmusdum ama zaman gecdikce anladim Seni sevdiğimi. " biraz yaklasip elini yanagima koydu "hep Seni izledim... Stajyer olduğum donemlerde bile Seni Görmeye geldim ve her seferinde Sana daha çok baglandim." Diger Elide yanagimla bulusdugunda Gözlerimi kapatdim. "ve anladim asla sensiz olamicagimi" son sözünude Söyleyip dudaklarimiz arasındaki bir iki santimlik mesafeyi kapatmisdi




.......❤️......

Evet nasılsınız. Ben kötüyum neden mi? Çunki o kadar Emek veriyorum ama hic oy Yok zaten Finale az Kaldi Bari oy atinda yuzum gulsun 😔

Platonik  // 𝐾𝑆𝐽 ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin