1.KANTO

46K 2.7K 3.3K
                                    

Selamlar!

Biliyorsunuz Kupa Kızı ve Sinek Valesi kitap olmuştu ancak yayınevinden ayrıldım ve bu yüzden KKVSV'nin bölümlerini geri yükleyeceğim.

Dip serisiyle ilgili bilgiyi bir önceki bölümde bulabilirsiniz.

instagram: zynepguvercin

Taylor Swift -  I Knew You Were Trouble

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Taylor Swift -  I Knew You Were Trouble

"Çektiğim acı, belli ki belleğimden silmiş izini, sanki hiç görmüş değilim seni."

İlahi Komedya / Cehennem, Dante Alighieri

♥♣

Var olduğum dünyanın içinde bana her şeyi gösteren, görmemi sağlayan gözlerim, bir süredir farklı bir şey bulabilirmişim gibi aynadaki yansımamda dolaşırken öne doğru bir adım attım. Beyaz ojelerin süslediği uzun tırnaklarımı aynaya dokundururken bir an için aynadan geçip başka bir evrene girebileceğimi sandım. Kocaman boncukları andıran bal rengi gözlerim, dudaklarımdan taşan sıcacık nefesin aynada yarattığı minik buharı inceledi. İşaret parmağımı o ize bastırıp yamuk ama küçük bir kalp çizdim, çizdiğim şekil tam olarak sağ yanağımın üzerine denk geliyordu. Gözlerim o izde dolaşarak bir kere daha yüzüme çıktı ve önce ısırılmaktan şişen dudaklarımda dolaştı. Islak dilimi dudağımda dolaştırarak geceden beri ağzımdan eksilmeyen tadı bir kere daha aldım. Gözlerim yukarı tırmanarak saçlarıma kaydı, saçlarım kurumaya başladıkça kalın dalgaları hafifçe kabarıyor, sırtıma özgürce dökülüyordu. Parıldayan bakışlarım çenemden boynuma kaydığında, elimdeki pamuğu boynumdaki minik yeri saran morluğa bastırdım. Yavaşça sürerek izi kaybederken boynumu ve göğüslerimi saran izleri tek tek kapattım. Dramatik bir edebiyatın içinde çırpınan zihnim yaralarımı her zaman çok iyi kapattığımı fısıldıyordu, aksini iddia edecek değildim.

Bazı kadınlar maskelerini yaratırlardı, bazı kadınların ise doğuştan maskeleri olurdu. Benim doğuştan insanı kandırabilecek maskelerim vardı.

Çıplak bedenimi saran beyaz bornozumun yakası açık ten rengine sahip iri eller tarafından geriye çekildiğinde itiraz etmedim. Bornozumun tek omuzu aşağı düşerken becerikli elleri kuşağını da açtı. Dudaklarını sağ omzuma bastırdı, diğer eli karnımda dolaşarak yavaşça kadınlığıma ulaştığında bacaklarımı onun için araladım. Dudakları omuzum ile boynum arasında geziniyordu.

"Gitmek zorunda değilsin."

İşini bilen parmakları alıştığım dokunuşları tekrarlarken göğsüne yaslanarak sıcaklığını hissettim ama bu asıl hissetmek istediğim sıcaklık değildi, onu bir daha hissedemezdim. Arzuyla koyulaşıp büyüyen gözlerim aynada onun gözleriyle karşılaştı. Kafamı iki yana sallayıp ellerinin dokunuşlarından uzaklaştığımda suratını asmasını umursamadım. Burada saklanabilirdim. Öyle bir saklanırdım ki, kimsenin aklına gelmezdi bu eve göz atmak ama bunu istemiyordum.

Kupa Kızı ve Sinek ValesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin