NELER OLUYOR?

1K 25 4
                                    


Selam bebikler ben geldiiiiim. Bölüme geçmeden önce söyleyeyim, bölüm sonunda yorum ve beğeni yapın lütfen canlarım. Çünkü okunma sayısı çok düştü. Böyle giderse kitabı sonlandırmak durumunda kalacağım.. :(

Neyse fazla uzatmayayım, medyadaki şarkıyla beraber keyifli okumalar 🖤💋


1 Hafta sonra;

Okuldan çıkıp Yiğit'in beni her zaman beklediği yöne doğru yürüdüm. Gergindim, sürekli terleyen avuç içlerimi eteğime sürterek kurutuyordum. Kafamda dolanan binbir türlü düşünce vardı. Gece fazla uyuyamamanın verdiği baş ağrısı da cabasıydı..

Yiğit'i gördüğümde yüzümde oluşan tebessümle koşup boynuna sarıldım. Anında kolları ait olduğu yere, belime konmuştu.
Kafamı göğsüne gömüp kokusunu derince içime çektim. Bu kadardı işte, bütün gerginliğimi stresimi alıp götürmüştü.

Yiğit hayatıma girmeseydi, onun aşkı benliğimi sarmasaydı başıma gelen olaylara nasıl dayanırdım bilmiyorum.

-güzelim nasılsın

-biraz gerginim aşkım

-gerilmene gerek yok, sadece karşılıklı oturup konuşucaz bitanem. Sakinleş biraz

Kafamın üzerine öpücük kondurup geri çekildi

-hadi bakalım gitme vakti

Gülümseyerek kafamı onaylar şekilde salladım ve arabaya geçtik.
Eve doğru giderken elimden geldiğince sakin olamaya çalışıyordum, Yiğit haklıydı sadece gerçekleri öğrenecektim.
Aklıma 1 gün önceki konuşmalar doluştu..

1 gün önce;

Yiğit'le beraber koltukta oturmuş komedi filmi izliyorduk. Ağzıma mısır atarken filmdeki adamın hallerine güldüm yine. Yiğit'in bana baktığını hissettim ve bakışlarımı ona yönelttim.

-benim sevgilim ne de güzel gülüyor öyle

Ben tekrar gülerken bişey dememe fırsat vermeden uzanıp dudaklarıma ufak bir öpücük bıraktı. Geri çekildiğinde memnuniyetsiz bir ifadeyle suratına baktım. Bu öpücük bana yetmemişti ki ama..

Aklıma gelen şeyle iç çektim. Bugün reglimin son günüydü ve yarın onun olmam için hiçbir engel yoktu. Ama o zamana kadar da bu ufak öpücük bana yetmezdi. Filme odaklanmış olan sevgilim daha ne olduğunu anlamadan kucağına oturmuştum.
Gözleri anında gözlerimle buluşurken şaşırdığı belliydi.

Elimi ensesine atıp kendime doğru çektim ve dudaklarımı sıcak dudaklarıyla buluşturdum. Anında şaşkınlığını üzerinden atıp daha sert bir şekilde karşılık verdi. Bir elini kalçama indirdiği sırada diğer eli de tişörtümden içeri kayıp göğsümle buluşmuştu. Sütyenimin üstünden yaptığı dokunuşlar az gelmişti bi an. Dudaklarımızı ayırarak tişörtümü bir çırpıda çıkarıp attım. Kendimi Yiğit' e bastırdığımda koyulaşmış göz bebeklerine gözlerimi sabitledim.

Altımda hissettiğim şey git gide sertleşmeye başlamıştı. Tekrardan dudaklarına yapıştığımda zaman kaybetmeden beni altına aldı. Elleri tekrar göğüslerime gittiğinde dudaklarını dudaklarımdan ayırdı ve göğüslerime yöneldi. Eli sütyenin kopçasına gittiği sırada zar zor duyabildiğim telefonunun melodisi doldurdu kulaklarımı.

-Yiğit..te-telefon çalıyor

-boşver güzelim

Tam kapandıktan sonra tekrar çalmaya başladı

ÖĞRETMENİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin