Baban Cadı - Shawn Michaels 3

40 2 0
                                    

Shawn Michaels tam 2 yıl yıkanmanın ardından güç kuvvet kaybetmemek adına ormanda ayılarla , çölde koca akreplerle ve dağlarda kızgın devlerle 10 "liramia" ( para birimi ) için güreşiyordu. Daha bileğini büke bilecek ne akrep vardı nede kızgın bir dev. Shawn'un güreşirken ellerini kullanmadığı da rivayet edilirdi. Onaylanmış bir rivayetti, çünkü kanun tanımayan Shawn güreşte kılıç kullanıyordu. Aptex köyünün vahşi ormanının kralı Civciv Osman isimli aslanla Shawn krallık güreşi tutmaya karar verirler. İki aslan bir araya geldiği için herkes bir tarafa kaçıştı , güneşte korkmuştu herhalde ki bir anda karanlık olu verdi. Tam güreşecekleri sırada " Anana, Anana, Anana merkez , patlıyor herkes " diye garip bir müzik sesi gelmeye başladı. Shawn gökyüzüne döndüğü zaman bunun Anana ormanının cadısı Babana olduğunu anladı. Shawn hemen sigarasını alıp sapan ile cadının tam alnından vurdu. Cadı sigarayı hızlı bir şekilde alıp dudaklarına yapıştırdı. Bunu gören kurt dedi :

- " Shawn , senin hakkında güyya böyle nişancısında , güyya sapanını kaldırdığında kurban kendi hedefe geliyormuş falan gibi sallıyorlar. E ne oldu, karı senin sigarayla keyif yapıyor "

   Shawn bilgin şekilde gülmeye başladı. Onların bilmediği bir şey vardı. Sigarayı ayak kıllarından yapmıştı. Cadı bir anda :

- " Ulan kafam bir güzel oldu "
dedi ve aşağı doğru düşmeye başladı.

Shawn hızlı hareketle yerde 3 tur yuvarlandı , 4 tur koştu , 6 kez mekik çekti ve karizmatik halde arkasını dönüp sigarasını yaktı. Cadı tam arkasına düştü . Shawn tam doğru hesap yaptığı için gürurla arkasını dönecekken pantalonunun içine cadının süpürgesi girdi. Güyya rezil olmadığını ıspatlamak için mahalleyi 5 gün 5 gece süpürdü . Cadı kalktı ve dedi .

- " Lan bıyık surat, süpürgemi geri ver bakayım "

Shawn bıyıklarını kıvırıp dedi :

- " Lan uçan büyü , sana öyle bir yumruk şaplatırım ki , süpürgen olmadan bile 5 yıl durmadan uçarsın , hatta 5 yıl içinde kanatların bile çıkar "

Bunu dikizleyen hayvanlar " Mevzu çıktı ' deyip tavşanı çekirdek almaya yolladılar. Cadı artık kızmaya başlamıştı ve dedi :

- " Bıyıklı Rapunzel , sana bir büyü yaparım kendini süpürge gibi hiss edersin "

- " Seni buradan süpürmem için kendimi süpürge gibi hiss etmeye gerek yok "

Cadı bizim hazırcevap , hızlı düşünür Shawn Michaels'in karşısında duramayacağını anlar ve der :

- " O zaman bunu sen istedin , al başına belayı. ~ Ulakarantinasıktıbenisıkılasıkılabirhaloldum~ " diye bir büyü patlatır .
Bu zaman Shawnun babası yarı çıplak halde bir anda ortaya çıktı ve dedi :

- " Geldim seni çılgın şey.... Eee... Neden evde değiliz ? "

  Cadı :

- " Lanet olsun yanlış büyü yaptım . ~Takipetvelikeattakipetvelikeat~ "

dedikten hemen sonra Yaşlı yıldırım dünyaya küçük şaplaklar attı, denizler rüzgarın söylediği şarkı eşliğinde oynamaya başladılar ve ağaçlar insanlar kadar hareketli olmaya başladılar. Herkes lanetten kaçarken cadı da şarkının sesini açıp oradan uzaklaştı. Fakat Shawnu korkutan şey bunlar değil , SıfatıBok uygulamasının çökmesi oldu . Tek korkanın kendisi olmadığının, kralın " Tayyaresini " yani kanatlı eşşeği görünce anladı. Kralın hüzuruna gelen Shawn onun çığlıklar atarak ağladığını gördü. Anana ormanının bitişinde olan diğer krallıktan Kral Ceykını kıskandırmak için sarayına yeni aldığı Yumruk Şaplatma makinesinin fotoğraflarını SıfatıBok uygulamasına yükleyememişti.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 22, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Shawn Michaels : KomediWhere stories live. Discover now