Shawn Michaels ve Şaplakçılar

59 4 0
                                    

Günlerin bir günü , Aptex köyünün öğlen saatlerinde çocuklar şelale kenarında top oynuyor , kadınlar ise çamaşır yıkıyordu. Kadın çamaşır yıkarken eli suyun içinde yumuşak bir şeye çarptı. Hem de bu yumuşaklık iki taneydi. Kadın 1 2 kere vurdu bu yumuşaklığa. Hoşuna gitmişti galiba , çünkü davul niyetine şaplaklamaya başladı. Bu zaman şelale durdu, tabiat kanunları mahv oldu , gök gürledi ve hayvanlar rakı sofrasından ormana doğru kaçtılar. Çocuğun biri
- " Bu bir dinozor " dedi.
Diğer kendini akıllı sanan çocuk, korkudan altını pislemiş halde dedi.
- " Ula hamsi gafali , dinozor masallarda olur , bu ayidur da "

Fakat artık çok geçti , bu mahlukat ayaklanmıştı , bu bir.... Bu ne lan ? Şşt alo, kardeşim pantolonun nerede ? Bu Shawn Michaels'in öz be öz yumuşak poposuydu. Pala bıyıklı , zayıf ama güçlü, uzun ve kafasında babasından kalan kovboy şapkasıyla Shawn yüzünü insanlara dönerken , güneş yansıması yaprağa , yapraktan kayaya , kayadan kediye , ordan Afrikanın Malapata köyünde yaşayan Osomman amcanın takma dişine çarpıp Shawnun meydanda kalan yerlerini kapattı. Shawn hemen kendini takdim etti.

- " Sizi selamlıyorum halkım , sizi selamlıyorum çocuklar ve ağacın arkasında gizlice tuvalet yapan yaşlı adam .  "

Yaşlı fark edildiyini anlayıp Shawn gibi çıplak halde kaçarak uzaklaştı. Gübresinde ise bir gül bitti.

Shawn devam etti.

- " Bu benim. Devlerin, Falcı karıların , Koca kırk ayakların korkulu rüyası Shawn Michaels"

Kadınlardan biri onu tanıdı ve sordu :

- " Sen neden suyun içindesin ? Ve neden pantalonun yok "

Shawn yaka cebinden çıkardığı ıslanmayan sigarasını bıyığının arasına sıkıştırdı ve namusunu koruyan güneş ışınını 1 saniyelik sigarayı tüttürmek için kaldırıp , sigarayı yaktıktan sonra yerine bıraktı ve dedi.

- " Dün gece çok zorlu geçti, Yarkariks köyünün  Kaktüspopomabattı dağında yaşayan Kıçıgüzel adlı dev ile mevzudaydım. Daha sonra ayaklanan bir felaket oldu. Ben devin kafasını kesip kolleksiyonuma kattım , ancak başka bir şey beni kolleksiyon yapacaktı "

Kadın :

- " Nasıl olur ? Sen gerçek bir adamsın , seni yene bilecek bir dev , varlık daha bir adama baba demedi "

Shawn karizmatik bir şekilde sigarayı suya atacakken , arkada duran çocuğun kıvırcık saçlarına sıkıştı ve yanmaya başladı. Shawn çocuğu fark etmesinler diye direk olayı anlatmaya başladı.

- " Gece şehir saati 12yi gösterdikten hemen sonra bulut gibi bir saray ortaya çıktı . Ben sarayın hikmetini çözmek için kapıya kadar geldim. Kapıda ŞAK yazıyordu.  Bir anda ak sakallı bir adam çıka geldi. Adamın direk kafasını aldım. Bizim köyün muhtarı olduğunu ve evine gittiğini sonradan fark ettim. İçeri girmeden önce heyecanım gitsin diye bir ateş yaktım. Daha sonra acıktığımı fark ettim , muhtarda orada çöp olmasın diye muhtarı kebap yaptım. Ayakları bir az kokuyordu ama takma dişler ketçapla çok lezizdi. Daha sonra zamanın geldiğini fark ettim ve kapıyı açıp içeri girdim. İçerisi dışarıdan çok sıcaktı , çünkü yaktığım ateş pantolonumu yakıyormuş. Pantalonu direk çıkarıp attım. Yavaşca merdivenleri kullanarak yukarı doğru çıkmaya başladım. Yukarıdan şak-şak diye sesler geliyordu. Donumdan kılıcımı aldım. Koridor karanlıktı ancak bir odanın içinden ışık sızıyordu. İçeride mahlukatlar vardı. Karı erkek karışımı sesler geliyordu. Kapıya geldim ve amanın !!! 6 erkek bir birlerinin poposunu şaplaklıyordu. Kadın dedi :

- " Nasıl şaplaklıyordu ? "

Shawn : - " Az önce senin beni şaplakladığın gibiydi . Beni fark edince üstüme saldırdılar, birine tokadı bastığım anda karı gibi ağlayarak kaçtı. Bir diğeri donumu çıkardı. Beni de şaplak delisi yapacaktı namussuzlar. Üstüme saldıran diğerinin kılıcımla kellesini aldığım anda haber bülteni onunla ilgilenmeye başladı. Geriye kalan 4 kişi benim zarif popomu nasıl ele geçireceklerini düşünüyordu, ben de nasıl kaçacağımı. Bunu düşünürken 2sinin kafasını aldım. Sarayın diğer odalarında bir kaçış yolu ararken " Klozet " yazılı bir delikli sandalye gördüm. İçine girip tuşa bastım ve 40 gün 60 gece yol geldim. Ve senin şaplağınla uyanı verdim " dedi çocuğun kafasının artık kel olduğunu gören Shawn.
       Evine hoş geldin Shawn . Biz de seni bekliyorduk. Aptex köyünün sana ihtiyacı var. Daha seni kapıştıracağımız nice Şaplakçılar, nice devler var.

Shawn Michaels : KomediHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin