1. Forks

932 34 3
                                    

Mai nap is egy a sok közül. Hogy mit értek ez alatt, azt, hogy ma is költözök.
Szokásosan azért, mert kezdik észrevenni, hogy nem öregszem. Jó volt ez a pár év itt Seattleben. Volt egy pár természetfelettivel harc, de mindegyiket én nyertem meg, illetve azok akik velem voltak.

A mostani úticélom Forks, ahol remélem, hogy kicsit egyedül lehetek és nyugalmam lesz. Hát ezt nagyon elhittem. Az út az én vezetési tempómmal csak háromnegyed óra. Úgyhogy ideje bepakolnom az autóba és elindulnom. Szüleimnek már szóltam úgyhogy az is le van rendezve.

Az úton nem történt semmi említésre méltó. Zenét hallgattam meg nyomtam ezerrel a gázpedált. Szerencsémre nem volt trafipax az úton. Bár van egy "beépített radarom" aminek a segítsége miatt nem volt eddig egy gyorshajtási bírságom se.
Megérkeztem a házhoz. Nagyon aranyos két szintes házat vettem magamnak. Van benne az alsó szinten egy egyszemélyes konyha, egy közepes nappali, egy normális méretű szoba és egy hozzá tartozó fürdő. Az emeleten van két szoba azokhoz is tartozik egy egy fürdő meg egy ajtó mi mögött van a padlásra vezető lépcső. Szerintem át fogom alakítani az egész házat, mert nekem nincs szükségem 3 szobára.

A mai napra azt terveztem, hogy kipakolom a csomagjaimat és körbenézek ebben a kisvárosnak nevezett helyen. Annyira kicsi ez a hely, hogy még egy könyvesbolt sincs itt. A legközelebbi is csak Portangelesben van. Ezt majd meg kell szoknom, de azon kívül eddig nyugis minden. Ha már, el mentem körbenézni be is vásároltam.

Hazaértem, csináltam magamnak vacsorát és megcsináltama szokásos esti rutinom. Elalvás előtt gondolkoztam a holnapon és, hogy vajonmit fognak rólam gondolni. Mégiscsak új lány leszek. Itt mindenki ismermindenkit, együtt nőttek fel én meg mint "kívülálló" belépek a képbe.Ezekkel és ezekhez hasonló gondolatokkal aludtam el.


/Tudom régen volt rész, csak most értem rá és lett ötletem a sztorihoz.
Remélem tetszik és szeretnétek még folytatást./

csaszar_karina

Az Ős QuabridWo Geschichten leben. Entdecke jetzt