2. Zvláštní sen

137 26 4
                                    

Zničená Cherryleaf jde do doupěte učedníků. Ale jen tam vešla, polila ji vlna smutku. Snow tu měla být taky! Ten SwiftClan! Lehla si a přemýšlela o tom, co se vůbec stalo. Ale hlavně, co měla ta zástupkyně za problém?! Snad si nemyslela, že jsem ji zabila já? Povdechla si. Rohodla se, že se půjde vyspat. Tak pomalu usíná...

⭐⭐⭐

  ~Otevře oči, ale jakoby se nic nezměnilo. Byla v doupěti učedníků, ale stejně bylo něco jinak. Vypadalo to jako v noci, ale v doupěti nebyl vůbec nikdo. Zkusila oči zavřít znovu a potom je zase otevřít. Teď byla dokonce někde úplně jinde. Byla na nějaké lesní mýtince a před sebou měla malé jezírko. Odrážel se na něm její odraz. Bylo to zvláštní místo. Co se děje? Odraz ve vodě se najednou zavlnil a Cherrypaw se otočila. Nyní před sebou viděla nádhernou kočku, ale nepoznávala ji. ,,Kdo jsi? A kde to jsme?" vyhrkla bez přemýšlení. Kočka s klidem odpověděla: ,,Jsem tu, abych ti předala věštbu Cherrypaw" ,,Mně?! Proč? Jakou?" ptala se udiveně. Kočka ale zase neodpověděla. ,,Tvůj život bude plný zkoušek, ale když je překonáš, dostaneš se na vrchol" pravila vážně. ,,Cože? Co to znamená?" dožadovala se odpovědi Cherrypaw, ale místo toho se kočka začala vytrácet, až zmizela úplně.

⭐⭐⭐

S trhnutím se probudila zase zpátky v doupěti. Bylo ráno a zároveň čas na výcvik. Bude můj první učednický výcvik! Nechtěla přijít pozdě a tak rychle vyběhla z doupěte si vzít něco z hromady, když si všimla smutné léčitelky. ,,Hollyfur, děje se něco?" zeptala se. Hollyfur si všimla Cherrypaw. ,,To s tvojí sestrou mě moc mrzí..." vyhrkla. Cherrypaw se podivila: ,,Je snad tvůj smutek s ní spojený?" Léčitelka si asi připadala zahnaná do rohu, tak jí řekla pravdu: ,,Víš, už dlouho jsem na tvé sestře něco zpozorovala..." začala opatrně. ,,A co?" Cherrypaw byla nedočkavá. ,,No, ona se měla stát léčitelkou."

______________________________________

306 slov❤

~vaše Goldy😇

Cherryleaf - Pomsta bude sladká!Where stories live. Discover now