Let it snow 12

139 15 0
                                    

Dit stukje is vanuit Stefan. 

Boos leg ik mijn gitaar weg. Waarom? Aangezien mijn nu ex-vriendin me niet eens uit heeft laten praten en zo de deur voor mijn neus dicht heeft geknald. Wat had ik verkeerd gedaan? Nou eigenlijk alles maar ik kon het maar niet geloven. Ik kon niet geloven dat ik het zo erg verpest had.

Mijn handen grepen weer mijn gitaar. Zonder een woord gezegt te hebben namen mijn vingers automatisch de akkoorden aan en speelde ik het liedje ''Right here waiting for you''.

Toen begon ik pas te beseffen dat ik op haar zou wachten. Totdat ze me zou vergeven. Waarom maakte we het ons zo moeilijk? Waarom kon het niet een keer gaan zoals ik had voorspeld? 

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Er kwamen allemaal berichten binnen. Dat Bas opgestapt was wisten we al. Niet dat ik nu behoefte had om te reageren. Dat zou alleen nog maar meer ophef opleveren. 

'Dat duurde lang!' Alyshia en Romeo stonden in de deuropening. Ik deed mijn oortjes uit en zette mijn gitaar weg. 'Wat doen jullie hier?' Alyshia liep naar mijn bureaustoel en ging daarop zitten. Romeo plofte naast me neer en schoof de gitaar weg. 

'Ik heb je 6 keer gebeld.Waarom nam je niet op?' 'Het is uit met Axelle.' Alyshia keek me geschrokken aan. 'Ondanks je uitleg?' Ik knikte. 'Man, dat is vervelend.' Ik merkte dat Romeo geschrokken was. 

'Zal ik naar haar toegaan?' 'Ik denk dat het weinig uitmaakt.' 'Hoezo?' 'Er was een jongen bij haar. Ik heb zo'n vermoeden dat hij familie is aangezien ze verdomd veel op elkaar leken.' 

Terwijl Alyshia, Axelle probeerde te bellen richtte Romeo zich op mij. 'Man, je hebt het wel weer goed verknald.' 'Rianne laat me maar niet met rust. Dat had al een hoop gescheelt.'

'Ik snap dat je pissig bent maar geloof me. We hebben nog meer problemen.' Ik keek hem niet-begrijpend aan. 'Meer problemen?' Hij zucht. 'Heel het land staat op zijn kop..' Ik haalde mijn schouders op. Daar had ik nu weinig mee. 

'Gaan we door met de band? Aangezien Bas eruit gestapt is en heel de media gek word.,' Ik kreunde. 'We zitten diep in de problemen.' 'We vinden we een oplossing.' 'Maar dan is het al te laat.'

'Ik ga nu naar Axelle toe. Ze is in alle staten.' Mijn hart brak langzaam in duizend stukjes. Ik heb het zo verziekt. Maar hoe kan ik haar duidelijk maken dat ik niet degene was die dit opzocht?

Alyshia kneep zachtjes in mijn schouder en drukte een kus op Romeo's wang. 'Ik zie je straks weer,' zei ze zachtjes en sloot de deur. Wat had ik graag meegegaan.

'Wat was je net aan het spelen?' 'Niks bijzonders.' 'Voor mij hoef je je niet groot te houden.' 'Maar ik houd me niet groot.' Romeo schudde zijn hoofd. 'Lieg niet.'

Woest stond ik op. 'Romeo. Ik zit diep in de problemen. Ik ben mijn vriendin kwijt.' 'Misschien moet je haar nu even met rust laten. Dan kan je morgen met haar gaan praten.' 'Ze wilt me nooit meer zien.' 'Hoe bedoel je?' 'Ze heeft me haar huis uitgezet.' 

Romeo probeerde me te overtuigen dat het niet zo was. Dat ze diep in haar hart van me hield. Maar mijn hoop was weg. Ik heb haar gekwetst op haar zwakste punt. Liefde. 

Axelle knijpt zachtjes in mijn hand. 'Wat houd ik van kerst.' Ik lach. 'Ooit neem ik je mee.. op reis.'  'Waarheen?' 'Waar jij graag naar toe wilt.' 'Oostenrijk lijkt me wel leuk.. vooral door de sneeuw.' Ik drukte zachtjes een kus op haar wang. 'Ik ga waar jij heen gaat.'

Let it snow (Compleet)Where stories live. Discover now