The Beginning

8 0 0
                                    

Prima dimineață în care e super radiantă după ceva timp. De azi încep întâlnirile formale pe care le adoră pentru că poate cunoaște noi persoane. Nu neapărat că i-ar plăcea să își facă prieteni ci pentru că aceste întâlniri sunt ocaziile perfecte pentru a pune în practică ceea ce știe cel mai bine să facă. Să citească oamenii. Iar asta o ajută foarte mult în munca ei, având în vedere că ea este cea care culege informații în mod direct de la clienții companiei. De fapt, ceea ce face ea este să ia prânzul sau pauza de cafea cu fiecare client și, având o discuție caldă, lejeră, citește toate detaliile care caracterizează persoana respectivă. Astfel ea va ști dacă acea persoană preferă ca evenimentul care o va reprezenta să fie preponderent cu culori deschise, sau dacă va prefera mătasea sau un material mat. Toate detaliile le află dintr-o simplă conversație despre un subiect banal cum ar fi vremea, sau orice altceva. Este o fină observatoare a detaliilor și a acțiunilor persoanelor.
Astăzi se va întâlni cu Ana Jordan. Ea este producătoare de filme cinematografice și își dorește o gală pompoasa pentru noul ei film care va urma să se lanseze. Ele vor lua prânzul la o cafenea din oraș aproape de Central Park. Freya a ajuns, ca de obicei, cu 8 minute mai devreme. Cere chelnerului să i se servească un croissant cu afine, în stil parizian, dar să îl primească atunci când va fi pregătită și comanda Anei, care nu a sosit încă. Ana a ajuns exact la timp și a salutat-o călduros pe Freya care, văzând-o, s-a ridicat să o întâmpine.
Ah, va fi un prânz elegant.
Ana a comandat o cafea neagra, simplă. Au vorbit în mare parte despre hobby-ul Anei, și anume golful. Nu a durat foarte mult conversația. După un sfert de oră cele două au pășit pe ușa cafenelei și Freya i-a promis o gală exact așa cum visează. Își dăduse seama că va trebui să fie foarte atentă la detalii, să lucreze cu precizie și e sigură că Ana va aprecia și o notă de originalitate. Rămâne doar să găsească ceva original...
A luat un taxi până la agenție și și-a notat în telefon toate detaliile de care avea nevoie pentru această gală. Ana a ajuns la timp, deci nu este exagerată în ceea ce înseamnă punctualitatea. Este exact încât să permită invitaților întârziați să poată recupera.
Are 3 zile la dispoziție pentru gala Anei după care va avea o întâlnire cu James, care organizează o seară dansantă pentru o afacere caritabilă.
Iana o aștepta cu informațiile despre ceea ce este nou în business-ul lor.
Când iese din lift o întâmpină și îi transmite informațiile pentru gala Anei pe care și le-a notat pe telefon.
-Iana, va trebui să fim originali cu acest proiect. Să tratăm lucrurile cât se poate de serios, ca de obicei.
-Da, doamnă. Aproba ea în timp ce își lua notițe din telefonul Freyei.
Freya se îndrepta spre birou pentru a născoci o idee originală pentru Ana.
Au trecut deja 3 ore și Freya se paote gândi doar la orașul de sub picioarele ei. Atât de colorată, atât de plină de viață. O fascinează cum fiecare persoană trăiește după propriul caracter și totuși în mulțime se mulează pe ceea ce societatea are nevoie.
La ora 17 după masa, Freya iese pe ușa biroului ei și merge direct în biroul Ianei. Pentru a preda noua idee.
-Desigur, Iana, asta e. Suntem diferiți. Ar trebui să dăm șansa invitaților să își manifeste personalitatea. Confecționam brățări cu bile care conțin flori naturale. O floare cu miros dulce, una cu miros acrișor, alta cu miros tropical și una cu un miros aparte, care poate caracteriza puține persoane.
-Oh, doamnă... Și cum vom face asta? Flori naturale?
-Exact. Flori alese exact de acolo unde au aroma mai puternică. Flori culese de pe câmp, chiar de noi. Din toate colțurile lumii. Asta înseamnă extravaganță iar clienții noștri pentru asta ne plătesc. Prin urmare, voi pleca într-o vacanță. Tu te vei ocupa să cauți 4 destinații care ar putea conține așa flori.
-Mă și apuc. Vă voi trimite pe mail locurile alese și biletele de avion.
-Perfect! Voi pleca în două zile și tu te vei ocupa de întâlnirile cu ceilalți clienți. Voi avea nevoie de 2 bilete pentru fiecare destinație.
-Mă ocup.
-Ne vedem mâine, Iana.
-O seară frumoasă, doamnă!

Freya's Secret. Where stories live. Discover now