Szeptember 8.

381 7 0
                                    

Nem fogok bemutatkozni,tekintve hogy ez egy "napló"!

Nagyon kúl volt a gólya tábor! A fiukkal hamar össze haverkodtunk. Ricsi nagyon jó barátom lett ezért elhatároztuk hogy hétvégén elmegyünk deszkázni. Mivel el kellett utaznom ezért kiagytam az első hetet, és ma megyek először suliba. Mikor beértem a suliba egyből egy csomóan odajöttek hozzám dumálni. A folyosón találkoztam Virággal és Kingával, két osztálytársammal. Volt velük egy másik csaj is, gondolom egy évvel idősebb, mert nem volt gólya táborban.

Az első óránk a nyelvi előadóban volt. Beültünk a leghátsó sorba Ricsi,Dave,Zsolti meg Én.Az utolsó pillanatban megjöttek a csajok is, de az a lány is jött akit a folyosón láttam. Értetlenül néztem hogy ez meg ki a csoda. Megkérdeztem a fiukat hogy ők tudnak-e  valamit rolla.

Én: Ki az ott Virág mellett?

Ricsi:Zsák (Zsák Jacques beceneve)

Én: Nem Ő! A másik oldalon!

Ricsi: Ja! Osztálytárs.Regina

Zsolti:Renáta!

Ricsi: Mindegy

Én: Miért nem volt gólyatáborban?

Ricsi: Mit tom én. Biztos tanult!

Én: Stréber?

Ricsi és Zsolti: Totál!!

Én:Pedig reméltem hogy lesz legalább egy jó csaj az osztályunkban!

A Fiúk: Hát azt mi is reméltük! Mondjuk az A-s lányok nem is rosszak!

Én: Persze a Dina már ki is nézett magának!

Az angol óra amugy nagyon izgalmas volt. SE!

Mikor Neményi elkezdett okoskodni nekünk valami újságról Reni hátrafordult felénk. Épp csak hogy találkozott a tekintetünk egyből elkapta a fejét.

Gondos kémiáján ülésrend van ezért az első sorban ülök Virággal. Mikor bejött a tanár egyből feltette a legfontosabb kérdést:

-Antal-Kelemen megérkezett már? 

Én csak lazán feltettem a kezem,hátha nem vett észre az első sorban. Órán Ricsi felelt amin jót röhögtünk ugyanis nem írt semmit a füzetébe, mégis ötöst kapott. Persze a stréber Renáta mellett könnyű! Dave és Zsolti jól ki is cikizték hogy kémiából az első jegye ötös. Még a végén stréber lesz.  

Ebédszünetben Kinga odaadta a jegyzeteit.

Irodalmon Kardos beadandót kért jövőhétre a Rómeó és Júliából.  

Most van a nyílt szakkörök hete, de Én most nem megyek semmire. Nem mintha lenne kedvem bent maradni délután valami béna szakkörre.    Most megyek mert Ricsi hívott hogy menjek a pályára.


Szent Johanna Gimi Cortez "naplója"Where stories live. Discover now