1. BÖLÜM: Başlangıç

43 0 0
                                    

sıkılmamanız ve eğlenmeniz için evde kaldığınız bu dönemde olabildiğince kısa yapmaya çalıştık.

beğenilirse belki ilerde bölümler uzar. :)
keyifli okumalar...

_____________

Kapı çaldı. Onur kitap okuduğu masasından kalktı ve kapıya yöneldi. Kapıda bulunan 2 polis memuru babasının içeride olup olmadığını sordu ve emniyetten geldiklerini söylediler.

Onur: Babam ile ilgili bir sorun mu var?

Bir Polis: Babanıza nerede ulaşabiliriz

Onur: Birkaç saate gelir diye düşünüyorum. Bugün geç çıktı dışarı.

Diğer Polis: Geldiğinde karakola başvursun. Yoksa maalesef zor kullanmak durumunda kalırım... Yani kalırız.

Onur kafasını iki kez öne salladı. Ardından polisler kafasını öne eğip gittiler. Birkaç dakika sonra Oğuz şekerlemesinden uyandı. Babaları evlerine geri döndü. Bir süre sonra akşam yemeği yediler.

Onur babasına polisleri sorduktan sonra babasının adeta kanı dondu. Ardından yemeği bırakıp kaçmaları gerektiğini söyledi. Onur ve Oğuz ne olduğunu anlamasa da babalarını dinleyip arabaya bindiler. Bir kaç metre gittikten sonra önlerini bir grup kesti. Geriye gitmek istediler fakat sonra etraflarının sarıldığının farkına vardılar

Kemal: Hiçbir zaman akıllı bir adam olamadınız Selim bey... Sizi uyarmıştım. Bir gün daha fazla beklemeyecğimi söylemiştim.

Selim: yapma! Yapma bak... Çocuklarım var benim. Henüz çok küçükler. N'olur, yalvarırım yapma!

Kemal: Immm... Biraz düşünmek istiyorum.

2 saniye sonra Selime dönerek "Hayır, yapacağım" diyerek gülümser ve kafasına silahı dayayıp arabadan inmesini söyler. O sırada arka koltukda aşağı saklanan Onur ve Oğuz ise henüz fark edilmemiştir. Selim arabadan indikten sonra Onur hızlıca ön koltuğa geçer ve gaza basar. Arkasından açılan ateşler ise pek bir işe yaramaz. Oğuz nereye gittiklerini sorduğunda Onur "Babamın dağ evine gidiyoruz. Orada bir süre bizi bulamazlar" der.

Bu sırada Kemal çok sinirlidir. Selim'in kafasına sıkar. Ekibine ise onların yerlerini hemen bulmalarını yoksa hepsini öldüreceğini söyledikten sonra kumarhanesindeki odasına gider.

Oğuz: Şimdi ne yapacağız? Ya babam öldüyse! Neden kaçtık ona yardım etmemiz lazımdı!

Onur: Onların üstüne sürseydim ikisi de ölürdü ve yakalanabilirdik Oğuz. Sakin ol ve mantıklı düşün.

Oğuz: Ne?! Sakin mi olayım? Delirdin mi sen az önce belki de babamız öldü ve haberimiz yok. Tek başımızayız!

Onur: Malzemelerimiz var. O dağ evinde askeri teçhizatlar var. Onlarla idare edebiliriz. Yemek de bol. Bir süre ortadan kaybolmamıza yetecek kadar.

Oğuz: Ne yani amerikan filmlerindeki gibi abi kardeş askercilik mi oynayacağız?

Onur: Defneyi arayacağım Oğuz, sessiz ol.

Oğuz: Ahh... Doğru ya! O güzel sevgilin yardım eder sana. Fark ettiysen şu anda babanın katiliyle sevgilisin Onur!

Evet öyleydi. Defne ile Onur 3 yıldan beri birlikteydiler evlenmeyi planlıyordu fakat Defne, Kemal'in kızıydı. Belki de Oğuz'un dediği gibi şu anda bir katilin, hatta babasını katleden kişinin kızıyla sevgiliydi.
Onur Defneyle görüştü ve uzun bir süre görüşmemeleri gerektiğini, ortadan kaybolacağını söyledi. Dağ evine gittiler...

2 GÜN SONRA

Kemal: Harika! Sonunda yakalayabildiniz gerizekalı herifler.

Ekipten Birisi: Ne yapalım şef?

Kemal: Bir de soruyor musun?! S*ktirin gidin gebertin o şerefsizleri!

Kemal, Onur Defne'yi aradağında GPS'den onların konumunu bulmuştu. Onur ve Oğuz yemek yedikten sonra sofradan kalktılar. Kapı çaldı. Temkimli bir şekilde elinde bıçakla kapıyı Onur açtı. Yerde bir paket vardı. Paketi yavaşça aldı ve etrafına baktı.

İçini açtı. İçinde ki notta "Baban öldü. Şimdi sende öleceksin. İyi uykular Onur..." yazıyordu. Bir saniye içerisinde Onur'un göğsünde yeşil bir nokta belirdi. Keskin nişancı Onur'a kilitlenmişti. Onur yeşil noktanın (lazerin) geldiği yöne doğru sert ama bir o kadarda endişe dolu bir bakış attı. Keskin nişancı tetiği yarıya kadar indirdi. Onur'un 28 yıllık yaşamı 1 saniyede yok olacaktı. Ölüm adeta başucundaydı.

1. BÖLÜMÜN SONU

___________

2. Bölüm yakında gelecek..

Kaybedenler KulübüWhere stories live. Discover now