Dikkat!

26 2 0
                                    


Öncelikle kimler burada hiçbir fikrim yok. Ama eğer hikayeyi okuyan ya da okumak isteyenler varsa onlar için minik bir bilgilendirme yapacağım.

Arkadaşlar ben yanlış hatırlamıyorsam 2014-2015 gibi wattpad ile tanıştım. O zamanlar Klaroline hikayeleri yazıyordum.  Okuyucu belli bir kitlem vardı. Üniversiteye hazırlık zamanımın gelmesiyle uygulamayı ve hikayelerimi silmiştim. Yıllar sonra yeniden yazmak istedim. Tabi bunda karantina günlerinin etkisi de büyük. Neyse eski hesabımın şifresini unuttuğum için bu hesapta yayınlama kararı aldım. Geçenlerde bir şekilde şifremi hatırladım ve eski hesabıma transfer oldum. Yani bu hikayenin devamını okumak istiyorsanız aynı isimle, aynı kapak fotografıyla "@fatebls " adlı hesabımda yayınlamaya devam ediyorum. Hatta yeni bölümü yayınladım bile :D

Umarım işe yarar bir bilgilendirme olmuştur

Ekleyebilirsem ithaf bölümüne hikayeyi yayınlamaya devam ettiğim hesabımı ekleyeceğim. 

Yeni hesabıma herkesi beklerim.

Hero ve Mira'nın hayatları kaldığı yerden devam ediyor. Onlar koskoca şehirde tanışma fırsatı buldular. Peki siz hala okuma fırsatı bulamadınız mı?

 Peki siz hala okuma fırsatı bulamadınız mı?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 15, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

İddialık AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin